icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

nostek
18. sep 2011

aj ja... cerveno ciernu kombi. teraz su uz obe baby v sportakoch... ;O)

parvitas
18. sep 2011

@nostek jasne, ved uz aj Patulka mala pol roka 😀 a mas ho niekde aj na fotkach? som si na FB nevsimla...

nostek
19. sep 2011

@parvitas poslem ti nejake ;O)

suzieqiu
19. sep 2011

ahojte, tak moja druha dcerka uz je medzi nami. Bola som vonku odskusat kocik. Bohuzial sa mi pokazilo prave kolecko,nieco sa tam zaseklo a teraz mi rapoce. Skusala som kombinaciu,ze autosedacka bola hore a sportova cast s malou (starsou) dole a kocik sa nedal utlacit. Museli sme ho dve tlacit. Nechapem. Vsetky si ho tak vychvalujete. Je mozne,ze mam len ja nejaku vadnu konstrukciu? Neviem co mam teraz robit,ci reklamovat alebo nie. Neviem si predstavit ako budeme existovat mesiac bez kocika. Mate niekto podobnu skusenost? ☹ Dakujem.

tatso
19. sep 2011

@suzieqiu Ahoj, ja ten kociar sice este len budem objednavat (cakam na versiu 2012) , ale ak sa ti take nieco stalo, tak to nevahaj hned reklamovat, ved mas na neho 2 roky zaruku.

iika
19. sep 2011

@parvitas mas pravdu, ta fialova je uzasna, fakt krasna, my sme sa rozhodovali medzi cervenou a fialovou a vyhrala fialova a prvy krat sme ju videli nazivo az ked prisiel kocik a nelutujeme, ta farba nema chybu, odporucam vsetkym, ci pre dievcata alebo chlapcov 🙂

iika
19. sep 2011

@suzieqiu ja kocik normalne v pohode utlacim, ci je starsia dcera hore, alebo dole, ale vacsinou mam starsiu hore a mladsiu dole, aby bola ta lahsia zataz na tych prednych mensich kolieskach. Tak ale ja mam vacsinou nalozeny aj ten kosik pod kocikom a na rucke plnu tasku zavesenu a ideme v pohode. Skus ho reklamovat, neviem sice kde si kocik kupovala, ale mali by ti zapozicat nahradny kocik, tak to vacsinou chodi, pokial si ho kupovala na Slovensku. Je to zvlastne, lebo este nikto sa nestazoval, takze asi bude chyba v kociku :( Vela stastia pri vybavovani reklamacie.

parvitas
19. sep 2011

@suzieqiu fuha, toto ma prekvapuje. to je asi prvykrat, co pocujem, ze sa na BJ nieco pokazilo... teda, takto v diskusiach.
zacinam teraz vahat, ze ci si to objednat zo zahranicia... aj ked je to o 250 eur menej...

kkiki
autor
20. sep 2011

@suzieqiu to musi byt vada , ja utlacim ked je rovna zem obidvoch aj jednou rukou a to mam starsieho 2r vpredu ...

nostek
20. sep 2011

@suzieqiu ja teiz bez problemov....

hameeda
21. sep 2011

babi tie co mate deticky po sebe kolko kilove deticky tam napchate,,vytlacite ich aj do kopca,,preto zvazujem kupit,,u nas starsi ma 17 kg a mladsi 13 kg,,tak neviem zmestia sa tam v pohode? a mam dvoch chlapcov stale sa postuchuju,,nepostuchuju sa vam deti v tom kociariku, neokopavaju sa alebo nieco,,neviem ako sa rozhodnut,,

kkiki
autor
22. sep 2011

@suzieqiu a prave koliecko zadne ? mne raz rapotalo a to tiez to neslo,. ale potom som zisila, ze bola zle brzda ... nieco sa tam zachytilo, tak som ju viac krat zatiahla a pustila ... tie tlacitka treba naraz ...

tatso
25. sep 2011

Ahojte baby , baby jogger uvedie novu farbu pre city select 2012 "dark sand", vraj ma nahradit diamond.Zatial neplanuju vraj ziadne ine zmeny , skoda ☹

katarina6
26. sep 2011

@tatso Jeeej! no tym to teda ide... 😀DD ako v lete na saniach... Kazdy rok len jedna farba! 😀DD to nemozu spravit viacero kombinacii? Tato dark sand je velmi pekna, ale zasa na nozicky dole mali spravit ciernu latku, to sa hned zaspini! To su taki chumaji ti americki dizajneri co sa tyka farieb! 🙄 A to pride v novom roku tato farba? no skoda ze az tak neskoro, je velmi pekna, vanicku by som si urcite taku kupila... ale to my uz nebudeme potrebovat, mala ma 1mes. a nieco a uz sa pomaly zacina vanicka zaplnovat 😀DD... narodila sa nam dost dlha... dlhe ruky nohy.... takze v zime uz bude zrejme v sportaku 😀...

katarina6
26. sep 2011

Dievcata, a inak ak by niektora chcela ciernu striesku, tak mam na predaj, ja som si kupila zvlast bielu, k bielej vanicke, a chcem ju potom dat aj na tu sportovu cast ciernu, aby to nebolo cele cierne - bude to CB.... a ta cierna strecha mi bude tym padom na nic, tak ak niektora nahodou chcete, tak dajte vediet, tu je moj inzerat:
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/lh1s/pre...

je uplne nova, vobec nepouzita.

katarina6
26. sep 2011

@tatso a kde citas tie novinky o BJ? das mi link? nech to aj ja sledujem... 🙂
@suzieqiu daj kocik urcite reklamovat a vypytaj si nahradny kocik, mas na to narok! Drzim palce! 🙂

tatso
26. sep 2011

@katarina6 Ahoj,
je to na youtube, ked si zadas: baby jogger 2012, ukazu sa ti 3 nove videa, kezde cez tento vikend bola v USA kids expo, urite daju viac videi a informacii neskor. Inac info su na http://www.pishposhbaby.com/brands-baby-jogger.... alebo na babygizmo.com. Teraz podla mna predstavili len nieco, co planuju vyrabat v 2012, dufam teda, ze toho pri BJSC zmenia neskor viac. Ale vyrobili par peknych novych kociarov, ktore zacinaju predavat v 2012, ved uvidis video 🙂

katarina6
26. sep 2011

@tatso aha, no moc na tom youtube o BJCS nepovedala 😀DD

https://www.youtube.com/watch?v=FqHXfAiK5Ug

ze co je nove? Nova farba a to je vsetko 😀DD..... ale teda vymysleli krizenca city mini so city select to ma zaujalo 🙂 hehe.... vola sa to city Versa.... no zaujimave - ma to 4 kolesa namiesto troch ako ma city mini.... no a vacsie sedadlo nez city mini.... ale inak tam vela vyhod v tom nevidim.... lebo neda sa to zlozit jednou rukou ako to city mini, to bola super vyhoda... ze na jeden tah sa to dalo zlozit....

katarina6
28. sep 2011

@iika tu maju cierny fusak v akcii.... mozno sa ti bude pacit ak este hladas:
http://www.maderna.sk/katalog/product/8757/

iika
29. sep 2011

@katarina6 dakujem 🙂 si zlata 🙂

iika
29. sep 2011

Baby mam jednu otazocku. Mate niektora skusenosti so stupienkom pre druhe dieta na kocik BJ? Tento http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... Rozmyslam ze by sme ho kupili, ale neviem ci je to dobry napad. Neviete mi prosim poradit?

nostek
3. okt 2011

@iika my mame a vyuzivame, ked sa sima nechce vozit. odporucam... sice mam inu znacku (lascal), ale funguje to ;O)

iika
4. okt 2011

@nostek dakujem za odpoved 🙂 tak nakoniec mi kamoska pozicia taky univerzalny, nech vyskusame ci tam bude chciet stat a vozit sa a podla toho uvidime 🙂

ejuska79
4. okt 2011

@iika ahoj, mohla by somsa spytat, ci sa ti tam starsia dcerka vojde? ja budem mat medzi detmi rozdiel 19 mesiacov a uvazujem nad nim, len uz pri malej som zle kupila (mala vanicka, mala sportova cast) tak som kupovala druhy kocik a chcem sa toho vyvarovat... mala sice moc kocik neoblubuje, neobsedi tam, tak neviem ci to nebude zbytocna investicia, ci nezvolit nieco lacnejsie...

iika
4. okt 2011

@ejuska79 moja mala je taka drobnejsia, zmesti sa tam v pohode, ale podla mna ta sportova cast nie je nejaka extra velka, ja som mala uplne prvy kocik Jane Slalom Pro a tam bola ta sportova cast az velmi velka. Toto je asi taky stred, najlepsie by bolo, keby si mala moznost vyskusat, pozriet sa na to osobne, ja som najprv pozrela a vyskusala, kamoska ho kupovala skor. No a hlboka vanicka je z tych mensich a je aj uzsia, nasa mala tam bola dost napratana ku koncu a nohy si vykladala hore 🙂 Ja som mala najskor obavy z toho, ze sa dieta neda sklopit do uplneho lahu, len vlastne v sede vypolohovat alebo vyklopit, alebo ako to nazvat, ze proste nemaju nohy v rovnej polohe, ale obidve si na to super zvykli 🙂 Takze toto nakoniec problem nebol a ta mladsia si v kociku rada pospi 🙂

ejuska79
4. okt 2011

@iika dakujem, urcite ho pojdem najskor obzriet osobne...prave, ze moja mala je dost velka 🙂 🙂 ja som mala najskor jane unlimit 2010, tam bola priserne mala vanicka a v zime mi tam ako 4 mesacna s fusakom uz nevosla...teraz mam teutoniu, ta je tiez velka..ale mala mi nespi v kociku, vydrzi tam sediet max 5 minut, to mam na take male presuny na ihrisko a podobne 🙂 preto ho radsej pojdem pozriet...dakujem

iika
4. okt 2011

@ejuska79 na tomto kociku je super, ze sa da pouzivat aj ako jednokocik, co u nas dost casto vyuzivame, ked idem napr. s tou mladsou na plavanie, alebo cvicenie, tak ta starsia je doma a spi, alebo si ju zoberie babka s dedom s druhym kocikm a podobne. Ta mladsia mi este v pohode spava v kociku, ale to uz asi dlho nebude, lebo ked nespi, tak v nom uz dlho neobsedi, chce lozit a vsade stat 🙂 No tym som chcela vlastne povedat to, ze keby ti ta starsia casom uz v kociku nechcela byt, tak vyuzijes kocik aspon pre tu mladsiu. A este k tej sportovej casti chcem povedat tolko, ze podla mna je vhodna az pre sediace dieta, mne sa pre nesediace velmi nepaci, mne si nastastie ta mladsia skoro sama sadla, takze jej tam bolo dobre 🙂

nostek
7. okt 2011

@ejuska79 ja som na tom rovnako ako @iika. aj nasa starsia je dorbnejsia a zmesti sa zatial v pohodicke. ale aj vanicka aj sportak sa radia k tym mensim. Slalom, to bola lod. fakt super kocik. ale s BJ som tiez maxi spokojna, nam vyhovuje. tiez ako surodenecky, nedam dopustit. jedine ze nozky sa nedaju vysriet. ja som mala obavy, lebo Patulka zvykne spavat na brusku. ale uz sa naucila v kociku aj na chrbatiku. ale nespi tak dlho, co uz. a este nema tento brzdu. to su 2 male negativa, ale ostatne to pretoto. takze ja som vlasten velm spokojna ;O)

kkiki
autor
7. okt 2011

baby mate niektora nanoznik na select ? budem musiet kupit , len ci sa mi tam starsi natrepe ...

lubka_to
9. okt 2011

@kkiki originál nánožnik na tento kočiar asi nie je, iba fusaky som našla a mali by byť od narodenia do 3 rokov