Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
Ahojte! Uvažujem nad týmto kočíkom. Konkrétne nad športovou verziou pre súrodencov. Bývame v meste v paneláku. Máme malý výťah. Vedeli by ste mi napísať výhody/ nevýhody kočíka, prípadne má niekto skúsenosti s tým, či sa vprace do výťahu? Pozerala som aj iCnady Peach.
@mmacca záleží na tom aký malý je ten výťah, ja sa do niektorého mestím ked dám obidvoch na sedenie ale do niektorých sa na dlžku nedostanem.....Ale ked som ho kupovala v močenku, tak pani hovorila že i Candy je robený na malé výťahy, lebo je kratší ako Babyjogger.....Skús zavolať do močenku a tam ti povedia presne rozmery, alebo si to pozri na ich stránke....
@lubka_to Každopádne sa tam vyberieme a pozrieme sa. Netrúfam si na takú investíciu len tak naslepo. Obrubníky ako zvláda? Tam asi neexistuje niečo ako preklopiť rúčku? Na hlbokom sa mi to dalo, tak som vošla do výťahu, ale bez toho by som ho nevpratala, aj keď bol len pre jedno dieťa.
@mmacca Ahoj, my mame strasne maly vytah a mam tento kocik. Je to dost narocne, ale nejako sme sa uz naucili zvladat cestu vytahom. Ja mam ten problem, ze ja neprejdem tymi velkymi zadnymi kolesami cez dvere vytahu, takze musim davat jedno koleso dole a vo vytahu ho nahodit spat. Aj sme si zaplatili rozsirenie vchodu do vytahu, ale nepomohlo ☹ Keby na kolese netrcal ten strieborny cuplik, tak prejdem. S dvomi sedackami sa tam vobec nevtrepem ani ked ich mam na sedenie, takze jedna dcera sedi v kociku (ta mladsia) a starsia stoji vo vytahu spolu so mnou vedla kocika a sedacku drzim v ruke a sme tam ako sardinky 🙂 Keby som mala dvojicky, obidve nechodiace, tak by som to mala este tazsie, jedno dieta by som musela drzat na rukach. My vo vytahu nastastie nemame tie vnutocne dvere, inak by som sa tam nevmestila ani s jednokocikom. Dlho som rozmyslala ako to urobit, ked sme kupovali tento kocik, mala som to stastie, ze ho uz mala kamoska, tak prisla ku nam a vyskusali sme si ho do vytahu, lebo keby to neslo aspon takto komplikovane ako to teraz robime, tak ho nekupime. Aj toto manzela dost odradzalo, ale nakoniec nebolo bohuzial ine riesenie, tak sme ho kupili a nelutujeme. Ked mam ist sama von s obidvomi detmi, je to fuska, hlavne teraz v zime a ked ideme obidvaja, tak ideme vo vytahu na dva krat 🙂
@mmacca Ja mam tiez golfac Peg Perego Pliko P3 a tie kolieska su v zime v snehu katastrofa. Nepaci sa mi tento kocik, hlavne tolko koliesok ze tam je ☹ Tiez by som ho najradsej predala, ale potrebujem este nejaku buginu, alebo nieco podobne, tak ked nieco najdem, uz aj leti z domu 😀
@mmacca ahoj mam tento kocik, pouzivam ho ako surodenecky. nas vytah je fakt malinky. na dlzku 110cm. do vytahu sa vpraceme a tak,ze starsia stoji so mnou pri kociku, jej sedacka je pod kocikom a mladsia je vlastne v hlbokej vanicke. alebo supnem vanicku pod kocik a uplne parada. kocik je super,urcite by som nemenila. super vyhoda je,ze sa da pouzit ako jednokocik. urcite nebudes lutovat. 🙂
@suzieqiu Náš výťah je možno rovnako dlhý ako váš, ale v strede výťahu je taká vypuklina, čím ho vlastne o pár cm skracuje. Jedine, že by sa tá vypuklina dostala presne medzi kolesá, to by nebol problém. Teraz chodím po meste a očumujem kočíky, či náhodou nemá niekto taký, ale ešte som ho veru nevidela. Reálnu predstavu budem mať, až ho uvidím. Už som začala spracovávať manžela. 😉
@lubka_to ahoj Lubka, krasny je ten fusak, vobec som nevedela, ze take nieco je na trhu🙂, s 2 detmi nestiham citat diskusie..aj ja ma joggera uz od jula a som velmi spokojna..Chcela som sa opytat, myslis ze by mi tam moja 2 rocna dcera este vosla? A ak sa mozem opytat, kde si to zohnala, ze to bolo lacnejsie ako pises, cez e.bay? vopred dik a pekne kocikovanie...
@emabaka ja mam fialovy kocik a fialove fusaky, su uzasne a krasne, velmi pasuju k tomu kociku, je to parada. Moja starsia je vsak taka drobnejsia, takze sa zmesti, ale len tak akurat, ona ma pokrcene nohy na tom kde su nohy, ked ich vystrie, tak ich ma samozrejme dlhsie, ale vo fusaku sedi normalne s tymi pokrcenymi nohami. Tak si myslim ze dvojrocna by sa mohla zmestit, ja som trpla a velmi, uz som si myslela ked dorazili, ze sme ho pre nu objednavali zbytocne, ale je tam a to je dolezite 🙂
Ahojte,
od kolkých mesiacov máte deti v športaku ? Máme 5 mes. a už je to dosť tesne ...
... no baby, co mate 4 a 5 mesacne deticky v hlbokych vanickach, tak vam teda nezavidim, neviem si to predstavit, ked tam mate este aj fusak, my sme tam nemali nic a uz sme sa tam o takom case dost tlacili, Do sportovej casti sme isli tak okolo 5,5 mesiaca 🙂
@lubka_to predstav si ze hej, presne to iste sa mi stalo, uz viac krat, normalne za jednu prechadzku aj niekolko krat sa mi tam sama prepla ta packa a koliesko sa netocilo, ale potom to zasa islo a po nejakej dobe sa mi to opat stalo. A inak som si vsimla, ze sa mi to stalo len vtedy, ked som mala len jedno dieta v kociku, ked mam dve sa mi to este nestalo, ale uz som rozmyslala, ze skusim zavolat do predajne. Nejako sa mi to nezda ze sa to same prepina ☹ A este sa mi stalo, ze som zaistila brzdu a kocik sa mi pohol dolu kopcom ☹ A zasa ked ju niekedy odistim, tak sa trosku zasekava, takze sa mi hned kocik nepohne, ale to je len taka kozmeticka vada, musim si to vzdy poriadne skontrolovat ci to ide ☹
@iika no s tou brzdou to aj mne robí zabrzdím a ide normálne dopredu, musím odbrzdiť a znovu zabrzdiť a potom je už OK...Ale ked som bola v močenku tak ta pani mi spomínala že zatial mali reklámaciu jedine dvakrát aj to iba brzda bola zlá........No a to koliečko ma štve, začalo mi to robiť minulý týžden, stále som mala nervy čo mi tak ťažko ide ten kočiar, a nakoniec zistím že mam koiesko zaistené a robí mi to iba pravé predne......No skusim asi aj zavolať do predajne, či tam ešte také niečo nemali....
Ahojte Dievcata, dlho som tu nebola..... Chcem sa spytat ci neuvazujete aj o kupe BJ City mini alebo City Micro - ako taku verziu na leto a rychle presuny.... Ale tu mate asi vsetky 2 deticky a to by bolo prilis drahe dvojickovske city mini.... Viem ze je to prilis skoro mysliet na leto..... A neviete nahodou ci na city micro sa da dat do lahu opierka? neviem to najst nikde.....
@katarina6
pozri video:

@iika aj ja som rada že som nekupila nejaký univerzálne, tieto su perfektne a ked zaspia tak ich ani vidieť nie je, su dobre prikrytý....Len ma štve to že ten čierny je trochu iny material, nie je taký tvrdy ako ten fialový ......A ta staršia sa ti tam vmesti donho????