icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

kkiki
autor
30. mar 2012

@lucy_lu ahoj je mi luto ale hned sa predal .

lucy_lu
30. mar 2012

@lucy_lu ach do kelu, tak som sa potešila.. :( no čo už.

lucy_lu
30. mar 2012

Baby nie je tu ešte niekto, kto sa chystá predať BJcs?

dibik
31. mar 2012

Ahojte baby, viete mi niekto povedat, ci vam pasuje univerzalna plastenka na sportovu cast aj na Baby jogger?ja som skusobne objednala jednu, tak uvidime, lebo tie originalne plastenky su strasne drahe.

iwonna
31. mar 2012

aku plaštenku aby sedela aj na vaničku a šport.časť?

lubka_to
31. mar 2012

@dibik ja mám z močenku univerzálnu a pasuje dobre,aspon mne vyhovuje.....čo ju použijem raz do mesiaca tak originál by som nekupovala...

dibik
31. mar 2012

@lubka_to Ok, tak ju vyskusam a objednam asi aj druhu... ja original kupovat urcite nebudem, lebo 27 EUR za kus igelitu mi pride trosku prehnane 🙂

iwonna
3. apr 2012

ake vajička mate k tomu kočiariku ja ho tiež mam a neviem sa rozhodnut a hlavne využijete to vajičko na kočiari?

katren
3. apr 2012

@iwonna my teraz vajicko na nom nemame, ale kedze budeme mat tretie, tak urcite si zadovazime 😉
my mame po Dominike kociarik a tams a dalo vajicko naklikavat a veeeeeelmi som to ocenila, ked zaspala v aute a potrebovali sme ist k lakrovi alebo do obchodu....

liana2012
3. apr 2012

@iwonna ja mám Maxi-cosi cabriofix a využívam na 100%. 😉

bebel
3. apr 2012

@iwonna maxi cosi pebble a využívam často , aj dnes sme tak boli u doktorky v poradni a za tatinom na obede .... foto spred 2 týždňov 😉

monda17
11. apr 2012

Ahojte, nepotrebujem už adapter na autosedačku - predam ...

monda17
11. apr 2012

My už sa vozíme vačšinou takto 🙂 ...

madamecrazy
12. apr 2012

Holky poradíte mi prosím, Selecta jsem měla a už si nepamatuji, dá se složit i s nacvaknutou klasickou jednou sedackou, nebo se musi sedacka vzdy dat zvlast??

lubka_to
13. apr 2012

@madamecrazy zložiť ide ale zaberie viacej miesta ako ked je sedačka dolu.....

siss_sz
16. apr 2012

nepredáva niekto? 😉 alebo nebude v blizkej buducnosti?

drobec33
16. apr 2012

@sasikas uz mozno neskoro, ale mozem ti napisat moju skusenost s P&T ckom double. Ja som mala Sporta, rozdiel medzi babami 2r a 1 mes. Na zaciatku som bola veelmi spokojna, ale po par mesiacoch mi zacali vadit niektore veci. Velmi zle sa mi zdihalo sedadlo cim bola mladsia vacsia. Az mi trpli prsty, pokial som spojila tie pasy vzadu. Islo mi na nervy nasadzovanie DK ci uz hore, alebo dole. Na SPckach je tento system na figu. ☹ Nic ine som stale nerobila, len davala hore-dole. Vadilo mi aj to ohranicenie pri hlavicke, ked das sportovu cast na lezato. Mala bola chuda stale uplne spotena, mala som pocit, ze tam vzduch vobec necyrkuloval. To uz je v podstate skor detail, nie techn. nedostatok. Najviac ma asi fakt trapil ten sportiak. Potom som to vzdala, chcela som kupit iny kocik, uz iba singel. Kupili sme nakoniec golfac, ale zial to bolo z blata do kaluze. Ja veelmi silno uvazujem nad kupou BB SC, ma pre mna asi skoro vsetko, co by mi vyhovovalo. Okrem sportiaku, nie som moc ztotoznena s korytkom, ale chcem ho vidiet na zivo. No pre mna, keby som sa znova mala rozhodnut, ked P&Tcko, tak asi to nove, co davala bebel. Zasa, je to aj o penazenke. 🙂 Drzim palceky 😉

katarina6
16. apr 2012

@monda17 Dobreeee!!! 😀DDDD a maly ti neprederavy tu sietku kosa? Mohli by veru vymysliet len taku nejaku spevnenu sedanku na ten kos aby sa dieta neprepadlo cez sietku a mohlo by sa aj len takto vozit 😀....

katarina6
16. apr 2012

@drobec33 ...... a co sa stalo s tym golfacom? to si si kupila na zimu? videla som foto v tvojom albume.... Ved to nie su dobre kolecka na zimu.... a golface su fakt na nervy ked nemaju spojenu rucku.....

Ja som si kupila golfac, resp. lahky kocik - ma spojenu rucku - Britax B-Mobile, a som velmi spokojna, je to len na take cestovne vyjazdy, a hlavne u svojej mami si ho necham aby som k nej nemusela brat svoj velky kocik vzdy.....
Ma spojenu rucku, pevnu konstrukciu, dokonca sa da nan nakliknut aj Romer vajicko, ale take nemame, ale da sa namiesto sportovej casti nakliknut vanicka, to tiez nepotrebujeme 🙂.... Ja som hlavne vyberala aby bol dobre skladny na placku, mal spojenu rucku, lahky.... a priestranny aj pre 2r. dieta..... nema odpruzenie a kolecka su obyc. take ako na golfacoch, ziadne terenne, ale tak je to na leto, jar, nie na zimu, ostatne ma vsetko co som chcela.....

drobec33
16. apr 2012

@katarina6 nie nekupila som ho na zimu, predala som surodenecky. Kupila som PP Si cko. Pravda je, ze ja som ku golfkam nikdy nemala vztah a hlavne som si myslela, ze bude dobry. Lenze. Mam idu mi na nervy tie blbe kolieska, malu som uz par krat skoro vykotila, dokonca mi ho zacalo teraz tahat do jednej strany. Takze budem reklamovat. A hlavne som si naivne myslela, ze bude dostacujuci na zbalenie 2 deti. No figu borovu. Som zvyknuta na klasicku rukovet, boli ma zapastie, lebo tlacit kocik jednou rukou a v druhej ruke drzat starsiu, vychadzanie na chodnik.... No bolo to pre mna zle rozhodnutie. Paradoxne v zime sa mi az tak zle nejazdilo, aj ked teda tu toho snehu boh vie kolko nebolo 😀 Svoje vsak v tom case zohrali aj financie, lebo sme museli kupovat aj dalsiu autosedacku, okrem kocika. Preto velmi vazne zvazujem zmenu. Moji adepti su dvaja, resp.traja. BJ SC, BJ CVersa alebo Bumbleride. Ten som mala pred druhym tehu a bola som spokojna na mil%. Za nim mi bolo tusim najviac luto. ☹ Bol lahky, velmi priestranny, velky kosik, super strecha, polohovanie chrbta aj noziciek....aj ked to bola 3jkolka. Splnal pre mna setky naj. 🙂

drobec33
16. apr 2012

@katarina6 bola som rozhodnuta pre Britax B-Mobile 4kolku. V poslednej chvili som zmenila rozhodnutie, ked som stretla nezavisle dve mamicky ktore tie kociky mali od 6-10 mesiacov a bola som zhrozena. Vrzgali konstrukcie, cely roztraseny o kolesach ani nehovorim. Hroza.

katarina6
16. apr 2012

@drobec33 no tak ja absolutne nemam vztah ku golfacom, prave preto co si zazila na vlastnej kozi... ja si to len predstavim, ze sa neda tlacit 1 rukou, keby prsalo a musim drzat dazdnik.... tak by som v zivote taky nechcela, je to fakt na nervy! ani som to nemusela na vlastnej kozi zazit 😀DD..... Kolko ta vysiel ten golfac? Ved ja som kupila tento svoj lahky kocik Britax v bazariku, nemala som na novy.....
Ja mam Britax B-Mobile 4 kolku, ja nemam rada 3 kolky.... Mam jednoducho rada istotu - ako v spojenej rucke tak aj v pocte kolies........ a tie mamicky si stazovali na ten Britax? Vrzgali im kolecka a rozheglane konstrukcie? Hmmm..... Tak to ma necaka tiez ruzova buducnost? 😒 Ja ho mam zatial len malo, viem ze ho musim setrit, lebo nie je taky pevny ako velky koc, no zda sa mi ta konstrukcia dost pevna, nie taka obyc ako u tych Chicco, Peg perego....atd dazdnikovo skladajucich kocikov......
Ja sa hlavne riadim srobikmi.... Ak ma kocik prilis vela srobikov, tak ho nechcem, lebo si myslim ze sa postupne zacne viac rozheglavat, rozpadavat.... Dobry kocik sa da poznat podla toho ze ma minimum srobov...... ked si vsimnes... je to tak......
A teraz chces kocik len pre 1 dieta ci pre 2 deti? Ak si bola spokojna s Bumbleride, tak si kup zasa ten.... Preco si ho vlastne predala ked si bola spokojna? Ja si chcem BJ nechat pre 2.dieta nechcem predavat a potom kupovat dalsi.......

drobec33
16. apr 2012

@katarina6 Bumbiho som predala, lebo som cakala druhe a oni nemaju surodenecku alternativu. Kedze mam rozdiel 2 roky medzi babami, chcela som surodenecky. No velka skoda, ze som uz vtedy nevedela o BJ. Kupila som milionovo hned ten radsej, ako P&Tcko. ☹ Ja som mala Jane, ako prvy, potom Bumbi, P&Tcko a nakoniec PPcko. No ale nieco musim poriesit, lebo ma trafi. Ako si prosim ta spokojna ty zatial so Selectom? Pamatam si, ked si davalá dotky kocika, hned som si ho vsimla 😎 Mas ho krasny 😉

drobec33
17. apr 2012

Maminy ktore mate BJ SC mam na vas velku prosbu. Napiste mi prosim uuuplne vase + a - tohto single kocika. Zaujimaju ma vsetky vase postrehy a skusenosti. Hladam konecne kocik, ktory by mi ozaj co najviac vyhovoval. Je pre mna velmi silny adept, aj ked nie je zrovna z tych lacnejsich. Golfky mam teraz, bola to viac menej z nudze cnost, ale ide ma z nich trafit. Nikdy som ich nechcela, ani ich nechcem. Ale nemala som inu moznost a aj som sa nechala ukecat ☹
Ide mi o to, ze hladam sportiak pre jedno dieta. Mala som 3 kociky, najblizsie k BJ je pre mna Bumbleride Indie, lenze 3jkolku uz nechcem. Predsa len pri dvoch detoch je manevrovanie z a na chodnik o dost tazsie a nestabilnejsie. Co je samozrejme pri 3jkolke jasne. Prikladam aj jeho fotku, aby ste mali trosku lepsiu predstavu, co hladam. Tento mal dlhu a siroku sedacku (dlzka je tusim 97cm) a sirku si uz nepamatam (ale nieco do 40cm tusim). Potrebujem veeelky kosik, dobru strechu, lahku manevrovatelnost, spratnost do auta, kde ho musim ukladat z vysky (neda sa mi len supnut do kufra), poriadne kolesa, aby som na nom pripadne mohla niekde odniest male detske 2kolesove odrazadlo, potah sa dal prat a to je tusim vsetko. Pripadne, ak sa tu najde nejaka mamina s tymto kocikom z Ba a bude ochotna sa stretnut, aby som si ho mohla pozriet, budem velmi rada.
🙂
Preto vam budem vdacna za vsetky vase skusenosti a rady. Vopred vam dakujem. 🙂

katren
17. apr 2012

@drobec33 ja ho pouzivam aj ako double, ale Dominicke je uz sedacka mala....ale zas, ma dost rockov, uz budeme pouzivat len skejtik, pripadne ako @monda17 na odvezenie, ked budu nozky boliet.....
podla mna je dost tazky na to, aby si ho niekde vykladala.....my ked nezmestime do kufra / ked sa vezieme 7-mi/, tak davame do boxu na streche, ale teda poviem ti, ja mam dost....robi to len mm.....je to riadne hebedo na vykladanie
a sedacku ma ako korytko, neda sa dat uplne do lahu....ale to asi vies.....
mne mm vravel, ze ideme do BA vo stvrtok /k uctovnikom ide/ tak sa odvezieme na vylet a mozes vyskusat....teda ak chces 😉
inak ja som velmi spokojna, je to skvely kocik na cesty aj do terenu 😉

drobec33
17. apr 2012

@katren jeeeeej, to by bolo super keby sme sa mohli stretnut v Ba. Chcela som ho ist vyskusat do kocikova, no budu ich mat az zaciatkom maja ☹ Uz nechcem nieco kupovat na rychlo, chcem si to fakt poriadne premysliet 🙂
BJ ma tusim 11kg, ak sa nemylim. Tolko mal aj moj Bumbleride, dalo sa 🙂 To korytko, to je jedine s cim nie som uplne stotoznena, ale tak snad to prezijeme.
Pozeram, ze tvoja mala ma 2 a 4mes. Uz jej je maly? 😒 Je pravda ze neplanujem vozit neviem dokedy, ale aby sluzil aspon 1,5 roka. Dufam.
No a hlavne ako pises, potrebujem kocik na cesty a do terenu. My sme stale niekde od jari do jesene vonku a mame so sebou aj kopec veci. Uz mam z toho hlavu v smutku, neviem co mam pozerat ☹

katren
17. apr 2012

@drobec33 no, tak to sme na tom rovnako....my mame teraz auto v servise, tak sme doma, ale stale sme niekde ked sa da a uz planujeme vylety na vikend...len keby pocasie prialo 😉
je jej maly.....no, zmesti sa v nom v pohode, ale bola naucena spavat vonku na obed v kociku a na to uz nie je.....inak este na sedenie celkom dobre 😉 a na take zdriemnutie ked je unavena....nie na spanie 😉 /dufam, ze ma chapes, co chcem povedat 😅 /
My budeme v okoli Eurovei, vacsinou sa chodime poprechadzat popri Dunaji, ked tatino vybavuje 😉 ale cas ti este neviem povedat

drobec33
17. apr 2012

@katren to by bolo super, nemame to z domu daleko 🙂 Dakujem ti velmi pekne za ochotu, som nan veeeeeeeeelmi zvedava 😀 A Ako sa v nom bude pacit 😉 Posli mi na seba prosim do IP kontakt, poslem ti svoj. Aby sme sa teda potom dohodli. 😉

bebel
17. apr 2012

@drobec33 a prečo sme sa my ešte nedohodli na stretku? 😀
Ja by som si na tvojom mieste BJcity select je dosť tvrdý a sedačka pritom nie je až tak pohodlná/veľká, to ich madlo ma dosť irituje. Pre 1 dieťa príliš robustný, ale dnes okrem mojich 2 detí, som odviezla nákup aj kamoškinu motorku/odrážadlo a nepáči sa ti ich elit?

https://www.youtube.com/watch?v=LPp35jmQ5V0

V máji má prísť na náš trh casualplay kudu 4, to je môj favorit

https://www.youtube.com/watch?v=RJCZtuqi9fA
monda17
17. apr 2012

@drobec33 ja som zo selectu taka nadšena, že by som si ho kupila znovu aj len pre jedno dieta 🙂 Tak ako bebel, vozím bicykel, nakupy, 2 deti ... Moj muž ho nechce predat, že na čom bude na dovolenke vozit, nafukovačky, lehátka, tašky ... 🙂 teraz zhanam pomaly niečo menšie a určite zostanem značke BJ verna. Prikladam foto ... Maxim 2 roky 5 mesiacov, spí 2 hodiny 😀