icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

iika
10. máj 2012

@kocurcek ja mam sice dve baby, ale mam ten fialovy a ta farba je kraaasna, velmi pekna, taka tmavsia, podla mna neutralna, ci pre chlapcov alebo dievcata. Kamoska teraz kupila fialovy pre chlapca a dievca. Podla mna je kombinacia ciernej a cervenej pre chlapca a dievca. Ale videla som vonku na prechadzke ten tmavohnedy a je tiez velmi pekny, taky chlapcensky 🙂

iika
10. máj 2012

@vergulka @katren ja som kupila tie bez bocnic, tak ako ma aj lubka_to a sedia tam super 🙂

katren
10. máj 2012

@kocurcek my mame chlapec-dievca a mame hnedy 😉 chcela som fialovy, ale nakoniec ma mm ukecal, ze do hnedeho lahsie doladim ako do fialoveho.... 😉

vergulka
10. máj 2012

@iika a aku farbu si kupila? 😉 neviem sa totiz rozhodnut. rozmyslam nad bezovou alebo ornazovou s tou opicou 🙂

sasikas
10. máj 2012

@kocurcek my budeme mat chlapec- dievca a nakoniec som kupila hnedy...rozhodovali sme sa medzi ciernou a hnedou a nakoniec hneda vyhrala, kedze doteraz sme mali kociky cierne, nech je zmena... 😉 ta fialova je kraaasna ale sa mi zdala vhodnejsia skor pre dievcata.....ale tak kazdemu sa paci cosi ine.... 😉
kocky a co ste objednavali tie pinkie podlozky, tak to sedi aj do vanicky, ci len do sportaku?...

bebel
10. máj 2012

@vivianaba biela diamond je stará kolekcia ešte 2010. Sedačky sú inak šité ako na novej a sú menšie a užšie a inak polstrované ako na najnovšom modeli, preto som upustila od pôvodnej 2 farebnej kombinácie. 😉

vivianaba
10. máj 2012

@bebel dakujem, vsimla som si ze je to kolekcia 2010. Ale uz to aj tak padlo dovazat z US, manzel vyhlasil ze je to komplikovane a radsej kupime tu. No ved on plati tak pre mna za mna dobre 😎

iika
10. máj 2012

@vergulka ja som do fialoveho kupila pink s opicou, tuto http://www.pinkie.cz/detail/242/podlozka-pink-m...

iika
10. máj 2012

@sasikas podla mna sadnu aj do hlbokej vanicky, ale nemozem odmerat, lebo vanicka je v pivnici a ide kamoske, takze nemozem pomerat, ale ak chces, mozem pomerat rozmer podlozky a pozri na nete rozmer vanicky 🙂

sasikas
11. máj 2012

@iika ak by si bola taka zlata a ked budes mat chvilku odmerala by si mi tu podlozku?....vanicku uz mam doma, takze to si uz aj sama premeriam.....dakujem.... 😉

iika
11. máj 2012

@sasikas tak dlzka podlozky je 75,5 cm 🙂 Niekde som nasla ze dlzka hlbokej vanicky by mala byt 72 cm ☹

liana2012
11. máj 2012

@kocurcek ja mám babu a chalana a mám kombináciu fialový - hnedý 😉

sasikas
12. máj 2012

@iika diky moc.... 😉 ja to skusim premerat aj v reale....v najhorsom bude az do sportaku...vsak to pocka.... 😉 dakujem za ochotu.... 😉

katren
12. máj 2012

Ahojte kocky....nemate niektora na kociku autosedacku Romer??? Ze ci tam sedi, alebo nie...Dakujem 😉

iika
12. máj 2012

@sasikas nemas za co, ale podla mna by sa to tam aj nejako pomestilo, vsak skus este pomerat a uvidis 🙂

4gubka
12. máj 2012

@vivianaba aj ja chcem ten kociariiik 😀 je super ;)

katren
12. máj 2012

Jaaaaaj baby...mm prave povolil podlozku....som hromzila, ked Misko zas uspinil sportak, ze sa neda vyprat, tak povedal, ze mozem teda kupit.....no musim vyuzit, ze mozem, tak prilozim aj jeden nanoznik 😉 😀 😀

katren
12. máj 2012

A este otazocka.....daju sa prat v pracke????

bebel
12. máj 2012

foto nášho kočíka s podložkou od Pinkie...ale Ester šije kvalitnejšie podložky.... https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/hviezda22/

vivianaba
13. máj 2012

Baby tie Pinkie podlozky su kvalitou take ako ked si date usit? A uchytavaju sa len cez bezpecnostne pasy? Ja mam dve podlozky co som si dala sit, ale nemam ich moc rada, lebo drzia len na pasoch a stale sa mi smyknu dole a ked sa maly natahuje tak podlozka ide s nim. Co mam ku kociku (Teutonia) original podlozku tak to sedi ako r.it na serbel, lebo sa prevlieka aj zhora na sedadlo sportaku tym padom to vyzera ako sucast kocika a nesmyka sa.
Trochu sa bojim davat si zase sit ze budem nadavat. Ale do BJ urcite podlozky planujem na ozivenie. Co poradite? Dakujem!

siss_sz
13. máj 2012

@katren a nanoznik kde kupujes? 😉

siss_sz
13. máj 2012

@katren aha, dik 😉

pele
15. máj 2012

Baby nas novy kocik sa po mesiaci pouzivania pokazil, prestala nam brzdit brzda. Ako je to s kazivostou tejto znacky? Mali ste niekto problemy a ak ano, s cim?

monda17
15. máj 2012

@pele nikdy nič a znova kupujem tuto značku 🙂

lubka_to
15. máj 2012

@pele moja tiež od začiatku brzdi všelijak, raz zabrzdi kočiar hned, inokedy musím kočiar znova odbrzdiť a zase zabrzdiť....Ked som bola v močenku predavať kočiar, tak som sa majitelky na to pýtala a hovorila že na babyjoggerovi čo maju reklamáciu tak jedine na brzdu...

lubka_to
15. máj 2012

@pele mne sa moja pokazila asi aj kvôli tomu že som občas zabudla že je zabrzdené a som sa pohla s kočiarom...

livsa
16. máj 2012

Ahojte, neviete mi poradit, kde v BA sa da City Select vidiet nazivo? V Kocikove bu az koncom maja, co mi je neskoro... Dik za rady.

monda17
16. máj 2012

@livsa snad sa najde ochotnica čo ti ho predvedie 🙂 alebo pridi NMn/V 😀

katren
16. máj 2012

@livsa my ideme teraz do BA, budeme na nabrezi, ak chces, mozes poobzerat 😉