Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
lubka_to Aha, cize zatial to mate takto, ale nik ju neopravoval?
Ahojte kočky, nechystáte sa niektorá predávať kočík? Mám termín 13.8., tak ak by ste niektorá chceli predať, tak mi dajte prosím vedieť. Dnes som bola v Močenku a pani mi povedala, že si treba vopred zajednať tieto kočíky aj také 4 mesiace, lebo im to chodí tak asi raz za štvrť rok a vôbec nevie koľko kočíkov jej príde nakoľko je o ne veľký záujem a vyrobia ich málo. Tak ak by ste niektorá chceli predať dajte vedieť. Inak si to budem musieť ísť skúsiť zarezervovať budúci týždeň. Díky 🙂
@katren - díky 🙂, ako tetuška mi prislúbila, že ak sa jej budúci týždeň ozvem, tak by sme to ešte mohli stihnúť, len som chcela skúsiť aj vás tuto či nechcete niektorá už predať. Mne by nevadlilo aj z podruky kúpiť, nemusí byť uplne nový. 🙂 Ale ak by to nevyšlo v Močenku, tak určite skúsim tieto stránky. Vieš toto máme pod nosom 🙂
Kocky, tento tyzden dorazili na SK kociky BJ. Ak mam spravnu info, mali by tam byt aj Selecty 🙂 Akurat Versa je predpokladany dovoz az koncom juna ☹
baby, ktore mate Baby jogger city select, viete mi povedat realne rozmery kocika? Myslim sirku aj s kolesami, a dlzku s jednou sportovou sedackou, a dlzku s jednou vanickou. Dakujem 🙂
Baby pytala som sa tu vyssie na podlozky Pinkie ze ako drzia (ci len na popruhoch alebo aj nejao inak a ci sa nezosmykavaju), nikto mi bohuzial neodpisal, bola by som rada kebyze sa niekto k tomu vyjadri. Dakujeeem!
@lubka_to dakujem, no ved mna zaujima ci aj s popruhmi ci drzia. Ja mam na golfaci podlozku (prevlecene popruhy cez nu) a vecne ju musim malemu pod zadkom a za chrbtom napravat, smyka sa dolu ked tam sedi, a ked sa maly nahne dopredu tak ze napne tie horne popruhy tak podlozka ide s nim.
Baby aj ja sa pridavam k vam co vam dobre nebrzdi brzda :( Ale to je jedine co mi na tomto kociku hapruje. Nie je to uplne tip top, raz sa mi stalo, ze som zabrzdila a kocik sa pohol dole kopcekom. Odvtedy ked zabrzdim tak s nim vzdy pohnem, ci to cvaklo a ci to drzi, radsej pre istotu. Ale zatial som to nereklamovala a asi ani nebudem.
@iika dakujem.
Co sa tyka brzdy, ja este BJCS len ide kupovat, ale rovnaky princip brzdy mam aj na Teutonii ktoru teraz pouzivam. Tiez mi nebrzdila a reklamovala som, opravili a povedali ze to len treba nejako nastavit, ze ta brzda sa pouzivanim uvolni. A cim castejsie sa nedopatrenim stane ze sa niekto pohne s kocikom ked je zabrzdeny tym skor sa to uvolni.
Takze podla mna kludne reklamujte, myslim ze pri BJCS to bude nieco podobne, ze to treba len nastavit.
A este - neviem ci niekto z vas ma BJCS vo farbe quartz (to je ta bezova), kedze je to tusim nova farba v kolekcii 2012. Odporucate takuto svetlu farbu, resp. mate niekto skusenost so svetlym BJCS? Daju sa potahy sportaku stiahnut a oprat v pracke? Dakujem.
kocky, definitivne predavam na jesen nas SC. je to jedna vanicka a 2 sportove casti.
musim chcecknut po com sa pohybuju bazarove ceny. vy ste niektora uz predavali?
ahojcek!
mozem sa spytat - kocky co mate do Baby jogera tie podlozky z pinkie, ako ste to poriesili s tymi pasmi? lebo v hore pohode prestrihnem aj medzi nozkami, ale tie bocne pasy idu cez stred a tam nie su diery?! neviem ci mi rozumiete? poradte ako ste poriesili? 😉
@vivianaba zo sportiaku sa potahy nedaju prat v pracke....nozicky su natiahnute na konstrukciu, takze jedine, ze by si to prala s tym... 😅
preto ja riesim tiez ako ostatne podlozku do sportiaku 😉 a do tej bezovej by som ja osobne isla, je velmi pekna 😉
ja mam aj bezovy PP Sí, ale ten sa da cely prat....a este Coletto Matteo tiez bezovy, ale ten sa tiez da cely prat 😉

@lubka_to a ked ti to opravili, tak uz fungovala normalne, ci toto obcasne brzdenie nebrzdenie je uz na vymenenej brzde? U nas je to zatial tiez tak, ze raz ano, raz nie, este nie je uplne odpalena, ale nemozem sa uz spolahnut.
Dobre vediet, ze to je 'slabina' Baby Jogger, aj ked nepotesi...a vymienali ti len brzdu alebo celu konstrukciu? Co ak sa to pokazi opat, to prijmu opat reklamaciu?
@livsa ak chces prid pozriet ku mne🙂