icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

lubka_to
22. máj 2012

@vergulka nie nekrčí lebo nemáš malu uplne stiahnutu, takže je to na volno...

vergulka
22. máj 2012

@lubka_to aha ok, tak moc dikes za info! pekny dnik 🙂

katren
22. máj 2012

@vergulka aku si nakoniec vybrala?? my sme vybrali taku bezovu s macom, ale kupime az buduci mesiac, tento islis peniazky na autosedacku Dominicke, bo Michal uz potreboval vacsiu 😉 ale ved to tak neponahla, tak pockame 😎

zuziq8
22. máj 2012

baby nepredavate niekto BJCS? v ciernej alebo cervenej? 🙂

vergulka
22. máj 2012

@katren ahojcek 😉 no ja som kupila tiez bezovu, ale s opickou, bo nasa Adelka je zatazena na opicky. vcera dorazila a je krasna, tak som zvedava ako budeme spokojny 🙂 No u nas je to tento mesiac tiez s peniazkami biedne, bo sme museli nakupit vybavicku pre druheho drobca 😠 ale co uz! nejako do dalsej vyplaty snad prezijeme 🙂

katren
22. máj 2012
zuziq8
22. máj 2012

@katren pytala som sa, ale predava len dve vanicky + dve sportove casti, a my budeme potrebovat len jednu vanicku 😅

siss_sz
22. máj 2012

@zuziq8 ved predas vanicku..ja som kupila jednu vanicku len tu na bazare za 50€ 😉 a sportove som si kupila nove... 😉 a ked nepredas teraz, predas potom, ked budes predavat 😉
je to velmi dobra cena za to vsetko, co v cene ponuka...

katren
22. máj 2012

@zuziq8 ved to je jedno....je to fakt super cena ako pise @siss_sz

zuziq8
22. máj 2012

@siss_sz
@katren ja viem ze to je dobra cena... no musim hodit rec s mm 🙂

katren
22. máj 2012

@zuziq8 no tak hod a poskladaj mu cenu noveho ako ponuka ta mamina...tym ho urcite presvedcis 😉

siss_sz
23. máj 2012

@zuziq8 ja kym som hodila rec s mm naposledy, tak mi ho predali... za 20min☹ takze preto mame skoro cely novy...uz som sa ponahlala😀

iika
23. máj 2012

@vergulka nie nekrci vobec to tam nevadi 🙂

monda17
24. máj 2012

buduci týžden by mi mal prísť nový kočík, podla toho ako sa osvedčí, planujem BJCS predat ...

siss_sz
27. máj 2012

@monda17 a aky si kupila? 😉

monda17
27. máj 2012

@siss_sz cakam BJCM, ja som sa do tejto značky zaluuubila 😀

zuzi0
28. máj 2012

Ahojte, ja mám hnedý dvojičkovský BJ a som s ním veľmi spokojná, až na malé mínusy. Dvojičky budú mať 5 mesiacov, zatiaľ len k vaničkám. Vanička nie je odspodu odvetrávaná, takže medzi doskou a matracom sa zráža bod chrbátikom vlhkosť, večer nadvihujem a suším. Čierna farba šúchaním púšťa, lebo ak nožičky pri kopkaní nie sú pod dekou, biele ponožky sú najmä na pätičkách čierne. Nánožník mohol býť vyvýšený, aby dieťatku nefúkalo priamo do tváričky.

katren
28. máj 2012

@zuzi0 ja som mala tiez vanicku tmavohnedu a teda farba nepustala..... 😕

zizinkafekete
28. máj 2012

Baby, chystam sa predavat surodenecky baby jogger city select v bezchybnom stave, velmi kratko pouzivany, takze ak by ste mali zaujem, alebo poznali niektoru mamicku, ktora chce kupit, budem rada, ked sa ozvete....zajtra dam fotky na bazarik 🙂

suzieqiu
28. máj 2012

@myzma ahoj,my mame tiez trosku problem so skladanim. nic hrozne. ale poriesila si to nejako?

myzma
29. máj 2012

@suzieqiu ahoj, dakujem za odpoved, zatial nie, skaldame raz do tyzdna, ked chodime ako rodina autom mimo mesto... cez tyzden to nepotrebujem skladat, no kedze to nebola lacna hracka, taks a pytam i ostatnym, ak ste na tom... pokial viem, zaruka na ram je dozivotna, ci sa to tyka i tejto veci, neviem, no kocik potrebujem, reklamovat by som ho nechcela, lebo nemozem pri dvoch krpcoch (i ked ma maly vyse 2 rokov, dvojkocik pouzivam dost casto)... muz to skladanie zvladne, mne to robi problem, musim hodne tahat a skusat, kombinovat az sa mi to podari.... ale ako som spominala, nemame to tak od zaciatku... kocik pouzivame vyse roka, cca 16m

myzma
29. máj 2012

@zizinkafekete poprosim ta kontakt do IP, kamaratky budu kupovat, mozno 🙂

myzma
29. máj 2012

@katren @vivianaba a ostatne POTAHY SA DAJU PRAT! je tam taka drazka, z ktorej sa to normalne vyvlecie a operies 🙂 dokonca i budy som prala, rozsroubovala a zostrobovala 😉

lubka_to
29. máj 2012

@myzma ty si prala celý poťah??? ja som akurát cez víkend čistila a chcela som ho dať dole, ale nešlo mi to dať dole z toho rámu čo je na nožičky,ide to nejako z toho vytiahnuť???

monda17
29. máj 2012

@myzma
ja ho skladam často a ešte sa mi nič take nestalo a ani s brzdou som nemala problem, ako tu niektoré pišu ...

maklu
29. máj 2012

@lubka_to musíš ten rám vybrať z vrchného rámu a potom ten poťah odtiaľ vytiahneš ide to ľahko.

myzma
29. máj 2012

@katren @vivianaba
@lubka_to treba poodopinat cely potah, ten spodny ram ide vybrat z konstrukcie, treba stlacit take bielosede okruhle "tlacidla" (ine slovo ma nenapada, slovna zasoba sa mi zmensuje pri detoch nejako) a vytiahnut, potah zo psodnej casti je zastrceny v takej drazke, cize treba to tahat do jednej alebo do druhej strany a mate cely potah

zial, nemam fotak, cize to nemozem odfotit a sem hodit... ak niektora ina mozete, pomozte im prosim takou fotodokumentaciou 🙂

myzma
29. máj 2012

@monda17 stastna to zena... 😀

myzma
29. máj 2012

@monda17 chi, chi... neboj, moje stastie nie je odvodene od kocika, ani od inych trivialnych veci .... 😀 ale od Hospodina sameho 😎

brzda nam funguje v poriadku a to skladanie? aspon davam priestor muzovi, aby sa realizoval... 😉

vivianaba
29. máj 2012

@myzma dakujem, to si ma potesila ze sa daju prat potahy!