Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
baby nepredavate niekto BJCS? v ciernej alebo cervenej? 🙂
@katren ahojcek 😉 no ja som kupila tiez bezovu, ale s opickou, bo nasa Adelka je zatazena na opicky. vcera dorazila a je krasna, tak som zvedava ako budeme spokojny 🙂 No u nas je to tento mesiac tiez s peniazkami biedne, bo sme museli nakupit vybavicku pre druheho drobca 😠 ale co uz! nejako do dalsej vyplaty snad prezijeme 🙂
@zuziq8 v bazare je teraz jeden
https://www.modrykonik.sk/bazar/dvojicky-potreb...
buduci týžden by mi mal prísť nový kočík, podla toho ako sa osvedčí, planujem BJCS predat ...
Ahojte, ja mám hnedý dvojičkovský BJ a som s ním veľmi spokojná, až na malé mínusy. Dvojičky budú mať 5 mesiacov, zatiaľ len k vaničkám. Vanička nie je odspodu odvetrávaná, takže medzi doskou a matracom sa zráža bod chrbátikom vlhkosť, večer nadvihujem a suším. Čierna farba šúchaním púšťa, lebo ak nožičky pri kopkaní nie sú pod dekou, biele ponožky sú najmä na pätičkách čierne. Nánožník mohol býť vyvýšený, aby dieťatku nefúkalo priamo do tváričky.
Baby, chystam sa predavat surodenecky baby jogger city select v bezchybnom stave, velmi kratko pouzivany, takze ak by ste mali zaujem, alebo poznali niektoru mamicku, ktora chce kupit, budem rada, ked sa ozvete....zajtra dam fotky na bazarik 🙂
@suzieqiu ahoj, dakujem za odpoved, zatial nie, skaldame raz do tyzdna, ked chodime ako rodina autom mimo mesto... cez tyzden to nepotrebujem skladat, no kedze to nebola lacna hracka, taks a pytam i ostatnym, ak ste na tom... pokial viem, zaruka na ram je dozivotna, ci sa to tyka i tejto veci, neviem, no kocik potrebujem, reklamovat by som ho nechcela, lebo nemozem pri dvoch krpcoch (i ked ma maly vyse 2 rokov, dvojkocik pouzivam dost casto)... muz to skladanie zvladne, mne to robi problem, musim hodne tahat a skusat, kombinovat az sa mi to podari.... ale ako som spominala, nemame to tak od zaciatku... kocik pouzivame vyse roka, cca 16m
@zizinkafekete poprosim ta kontakt do IP, kamaratky budu kupovat, mozno 🙂
@katren @vivianaba
@lubka_to treba poodopinat cely potah, ten spodny ram ide vybrat z konstrukcie, treba stlacit take bielosede okruhle "tlacidla" (ine slovo ma nenapada, slovna zasoba sa mi zmensuje pri detoch nejako) a vytiahnut, potah zo psodnej casti je zastrceny v takej drazke, cize treba to tahat do jednej alebo do druhej strany a mate cely potah
zial, nemam fotak, cize to nemozem odfotit a sem hodit... ak niektora ina mozete, pomozte im prosim takou fotodokumentaciou 🙂

@vergulka nie nekrčí lebo nemáš malu uplne stiahnutu, takže je to na volno...