Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
Tak kocky, v klude mozte ususit vonku bez naklikavania.....mne to medzitym uschlo a uz som ich dala v pohode aj naspat 😉
ahojte maminky..keby som chcela mat babatko vo vanicke blizsie ku mne a dvojrocneho drobca vpredu,bude sa mi moc tazko soferovat alebo da sa?dakujem
Nasla som jedno strasne video...
https://www.youtube.com/watch?v=GkGYJn3fWQsJe s nim vazne taka zla manipulacia?
@lumimka to je dobra blbosť to video, je pravda že ked idem na obrubnik pomáham si nohou ale nie je to nič strašné a to tlačím dokopy skoro 23kilov už, a to skladanie uprostred trávnika som nepochopila, načo by som to asi robila, skladám ho jedine do auta a je to uplna pohoda dám dole sedačky a zložím len samu konštrukciu.....BJ je jeden z mála dvojičkovských alebo súrodeneckých kočikov kde sú si obidve sedačky rovnocenné, mne príde luto toho dieťata dolu pod mamou a ešte aj to že tá druha sedačka sa nedá polohovať uplne do lahu ako je to aj na jane kočikoch alebo cam pulsar a podobne...
@lumimka to je katastrofalne video, používala som BJCS rok a musím povedať že je to najlepší kočík aký som kedy mala pre dovjčatá!!! nikdy sa mi nestalo, že by sa mi stalo to čo tej nešikovnej pani. je to reklama na britax, ktorý je podľa mna horší ako BJ. Teraz mám icandy peach kvôli výťahu, ale keby sme mali len o 10 cm dlhší výťah nikdy by som sa nevzdala Baby jogger. je to úžasný kočík. a k tomu skladaniu - skladá sa ľahko a prednosťou je práve, že možeš sedačky dať dolu a ulložiť inam a zložená konštrukcia sa zmestí do malého kufra.
ty kokoooos, to je akaaa drzost ta reklama ?!?!?!!! Ale som sa aj zasmiala 😀 Absolutne nič pravdive, tak isto by sa to dalo dohovadit aj naopak ...
teeda, fakt sproste video. Niekedy ma zmysel ze je takato porovnavacia reklama zakazana (ako napr. u nas), lebo je to zavadzajuce. Monda ma pravdu, kazdy kocik by sa takto dal zhovadit.
Ja sa uz neviem dockat kedy budem mat svoj novy BJCS!
baby..súrne... nemáte nejakú radu, ako zo sportovej urobit hlboky? kam ide to malé "u"cko...?
uz nic😀 diky...
Ahojte, ja v novebri cakam druhe mimi, odstup bude akurat 2 roky. Viete mi prosim poskytnut rozmer vanicky? Dakujem 🙂

@myzma ano nam nerobi kocik problemy...ani skladanie ani brzda 😉