icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

katren
29. máj 2012

@myzma ano nam nerobi kocik problemy...ani skladanie ani brzda 😉

katren
29. máj 2012

Babyyyyyyy, potahy sa uz vrtia v pracke 😀 😀 😀 dufam, ze nebude poobede prsat a krasne sa ususia 😎
@myzma vdaka za navod 😉

myzma
29. máj 2012

@katren treba ich este MOKRE dat na konstrukciu !!!!! 😎

katren
29. máj 2012

@myzma 😕 vazne???? preco?

myzma
29. máj 2012

@katren v navode je to tak napisane, asi aby sa to dobre natiahlo, nezrazilo pri suseni... presne neviem, ale v navode bola tato instrukcia, oni urcite vedeli preco ... vyschne to dost rychlo

katren
29. máj 2012

@myzma 😅 ja som navod necitala....dala som nachvilu preschnut a idem navliect 😉

katren
29. máj 2012

Tak kocky, v klude mozte ususit vonku bez naklikavania.....mne to medzitym uschlo a uz som ich dala v pohode aj naspat 😉

evitaa777
30. máj 2012

ahojte maminky..keby som chcela mat babatko vo vanicke blizsie ku mne a dvojrocneho drobca vpredu,bude sa mi moc tazko soferovat alebo da sa?dakujem

katren
30. máj 2012

@evitaa777 dá sa, ale podstatne jednoduchšie a ľahšie ti to pôjde naopak 😉

vivianaba
31. máj 2012

@katren zaujimava infoska, vyskusame a uvidime.

Prave som si objednala kociiiik v bezovej farbe, som zvedava ako sa to bude udrziavat, na obrazku je krasny. Poslali mi aj realnu foto tej bezovej sedacky z predajne.

lumimka
31. máj 2012

Nasla som jedno strasne video...

https://www.youtube.com/watch?v=GkGYJn3fWQs

Je s nim vazne taka zla manipulacia?

katren
31. máj 2012

@lumimka debilnejsie som teda nevidela.....ved to je reklama na Britax.....akoze fakt veris tomu co je v reklame ako tomu, co pisu uzivatelky???

lumimka
31. máj 2012

@katren jasne 😉 nedalo mi to neprihodit to sem

katren
31. máj 2012

@lumimka tak ked sa pytas, ci je s nim taka tazka manipulacia 😒 vobec nie......

lubka_to
31. máj 2012

@lumimka to je dobra blbosť to video, je pravda že ked idem na obrubnik pomáham si nohou ale nie je to nič strašné a to tlačím dokopy skoro 23kilov už, a to skladanie uprostred trávnika som nepochopila, načo by som to asi robila, skladám ho jedine do auta a je to uplna pohoda dám dole sedačky a zložím len samu konštrukciu.....BJ je jeden z mála dvojičkovských alebo súrodeneckých kočikov kde sú si obidve sedačky rovnocenné, mne príde luto toho dieťata dolu pod mamou a ešte aj to že tá druha sedačka sa nedá polohovať uplne do lahu ako je to aj na jane kočikoch alebo cam pulsar a podobne...

katren
31. máj 2012

@lubka_to hej, my sme preto zavrhli ine kociky, ze maminka moze do toho spodneho "kopat" a houby vidi dopredu...

lumimka
31. máj 2012

@lubka_to no video na pobavenie...riesim baby jogger elite a toto som ani neviem ako naskla 😀 Nesla som este so selectom a napadlo mi prave to manevrovanie - vystup na obrubnik, pripadne schadzanie z neho, ked je koc nalozeny deckami, ci to maminu "neprevazi"

katren
31. máj 2012

@lumimka mna to veru neprevazi, este stale vazim viac ako vsetko nalozene dokopy 😀 😀 😀 😀 😀 to skladanie som ani ja nepochopila, tiez ho skladam iba do auta 😉

maklu
1. jún 2012

@lumimka to je katastrofalne video, používala som BJCS rok a musím povedať že je to najlepší kočík aký som kedy mala pre dovjčatá!!! nikdy sa mi nestalo, že by sa mi stalo to čo tej nešikovnej pani. je to reklama na britax, ktorý je podľa mna horší ako BJ. Teraz mám icandy peach kvôli výťahu, ale keby sme mali len o 10 cm dlhší výťah nikdy by som sa nevzdala Baby jogger. je to úžasný kočík. a k tomu skladaniu - skladá sa ľahko a prednosťou je práve, že možeš sedačky dať dolu a ulložiť inam a zložená konštrukcia sa zmestí do malého kufra.

monda17
1. jún 2012

ty kokoooos, to je akaaa drzost ta reklama ?!?!?!!! Ale som sa aj zasmiala 😀 Absolutne nič pravdive, tak isto by sa to dalo dohovadit aj naopak ...

vivianaba
2. jún 2012

teeda, fakt sproste video. Niekedy ma zmysel ze je takato porovnavacia reklama zakazana (ako napr. u nas), lebo je to zavadzajuce. Monda ma pravdu, kazdy kocik by sa takto dal zhovadit.
Ja sa uz neviem dockat kedy budem mat svoj novy BJCS!

siss_sz
3. jún 2012

baby..súrne... nemáte nejakú radu, ako zo sportovej urobit hlboky? kam ide to malé "u"cko...?

siss_sz
3. jún 2012

uz nic😀 diky...

ponyxx
4. jún 2012

Ahojte, ja v novebri cakam druhe mimi, odstup bude akurat 2 roky. Viete mi prosim poskytnut rozmer vanicky? Dakujem 🙂

monda17
4. jún 2012

@ponyxx to neviem, ale Alex mi v nej vydržal 5 mesiacov.

ponyxx
4. jún 2012

@monda17 no tak aj to je nieco, lebo ja som najprv pozerala Jane a vanicka ma len 66 cm, co moja terajsia ma 78cm a malinku som v nej do maja vyvozila....nikde neviem najst tie rozmery 🙂 Dakujem

monda17
4. jún 2012

@ponyxx snad niek to hodí, len ja som ju už predala, nzc 😉

katren
4. jún 2012

@ponyxx tu tri strany sa o tom kocky bavili.....rozmer cca. 73-74cm 😉
a pouzivali sme tiez tak 5 mesiacov 😉

ponyxx
4. jún 2012

@katren dakujem, ja nerada luskam strany. Je to moja lenivost, ak to ma niekto v merku, tak to napise hned a mne to usetri pol dna citanim pre mna zbytocnych info...

liana2012
4. jún 2012

@ponyxx ja som bola teraz pomerať a namerala som max 71cm. Myslím, že malý by mi tam mal vydržať do toho 5 mesiaca. 😉