Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@pepies ja som jej par x pisala aj cez skype a ze sa ozvu, tiez bola velmi ochotna. naposledy my povedala, ze sa mi ozve medzi sviatkami a nic doteraz. a ja nemam rada sa furt dozadovat. a veru si dobre zasobena... 😀 . ja som chcela Jane predat, ale mm nechce. cakame na dalsi rodicovsky a snad na bud mesiac, alebo v marci kupime.
A ako vam spavaju deticky v tej sportovej casti, ked sa neda celkom vyrovnat, ale len akoby "nohy vylozit" hore?
Je to v pohode?
ahojte kocky...tiez mam baby jogger, ale ten vedla seba...nakoniec sme sa pre ten rozhodli...kedze cakame dvojcata..pre mna je dolezite aj to, ze deticky sa mozu vidiet...
tento tandem baby jogger je super kocik...pre mamicky ktorym nevadi, ci sa deticky mozu "porozpravat"...tiez som ho chcela az dovtedy, kym so neotocila sedenia k sebe...a zistili sme, ze to horne dieta ma nozky nad tym dolnym...a ked sa nazlosti tak vykope zuby surodencovi...takze sme to museli zamietnut...inak, tie sedenia su uplne vystuzene...tvrde..nie ako su na buggy...takze ta pani v obchode nam aj povedala, ze netreba vanicky..bo su pekne pevne pod chrbatikom...no ale to je vskus kazdeho...u mna rozhodlo to, ze tam nie je priestor pre nozicky ked su otocene k sebe...
@monda17 mozes prosim ta hodit predsa len tie fotky v kombinacii cervenej vanicky a sedadla pridavneho? budem vdacna, objednala som si totiz cely cierny, ale ako som pisala vyssie, mam pocit, ze s ciernym interierom je to pre babo moc tmave.. ja som mala doteraz inetrier biely a vonkajsok cierny, velmi pekne dakujem 🙂
a zienky, tie co ste si kupili adaptery na autosedacku... s akym typom autosedacky je adapter kompatibilny okrem cabrifixu? aj nejaky iny typ? starsi? ci iny model? uvazujem, ze autosedacku kupim z bazaru, ale neviem,c i mam hladat len cabriofix... vopred vdaka... na zahranicnej stranke som nasla adaptery na vajicka chicco... tie adaptery mi pridu velmi drahe, este zvazujem pouzivat autosedacku (aj nekompatibilnu) len do auta a vanicku mat so sebou... snad sa do kufra pomestime 🙂
@zuzu0115 ja som mala abc design a ten ma sportovu cast, ktora neda dat uplne do lahu a nozky boli vylozene... maly spal bez problemov, niekedy sa mi to zdalo nepohodlne, ale sportak sme pouzivali 7 mesiacov a myslim, ze to bolo pre neho v pohode, dokazal spat aj hodinu, hodinu a pol (to je pre nas rekord, nemala som spave dieta) akurat sa tesim, ze jogger ma tvrdy chrbatik, zatial co abc ho nemal... to by mi vadilo viac...
@monda17 dakujem az fotky... objednavku som nechala na ciernu vanicku 🙂 at je to vsechno stejny(i) 😅 tu bledu ani mne neodporucali u predajcu kvoli moznemu castemu uspineniu... ja som bola s ciernou spokojna, len ako som pisala, som si uvedomila az dnes, ze i interier je cierny, ale snad to bude ok 🙂
kočky kupovali ste niekto kombináciu
jeden sportak
jedna vanicka
jedna autosedacka
a adaptery?
ak áno,prosim vas aká bola cena?
a autosedacka tam pasuje aj iná?dakujem
@kkiki
@monda17
@nostek tak uz ho mame doma 🙂 myslim, ze bude dlho sluzit. je sikovny, dobre ovladatelny, dobre skladatelny... akurat jednu vec mam na neho, resp. na teba @kkiki: objednala som si ciernu, ale farba povodneho a pridavneho sedadla nie je na 100% ta ista.. jedna ta cierna je s nadychom sedej... ked som objdnvala cez eshop... boli tam pri rozne ponuky, raz onyx a raz cierna... preto sa chcem spytat, ci je to tak i u teba... clovek si to vsimne, az ked sa zahladi... inak si povie cierna jak cierna...
@babula napisala som ti do ip 🙂
@myzma super. ja idem napisat do mocenka, ze co a ako, dokedy su schopni kocik dodat. a to s tou ciernou je super poznamka, ja ako sa poznam, tak by ma to riadne skrelo. ale aj tak chcem 2farebny, takze by tam nemal byt problem. som rada, ze si s nim spokojna. ja som bola dnes na poradni a uz sa to blizi... 😉
@nostek jeeeeeeej, ty mas uz 36tt... no to my ta nedobehneme 😀 😝 akurat som im pisala, ze by som rada jedno sportove sedadlo vymenila za cervene, nech mi napisu postup, co a ako dalej... i mna to mrzi... tak neviem, ci som ta "stastna", ktorej sa take nieco vynimocne stalo, alebo je to skutocne rozna cierna... ona nie je vyblednuta, to ani nahodou, je to iny odtien... ale to si clovek vsimne, len ked hoo prezera, preto som pisala i kkiki, ako je to s jej ciernou 😎
no baby kukala som to moje lebo sportak c 1 pouzivam a 2 mam zabalenu , tak je tam mierna odchylka, ale fakt ze mierna ...
@myzma Ahoj, mna by tiez zaujimalo, co sa pytala babula, ze kolko ta vysla cela zostava pre 2 deticky a ako dlho trvalo, kym to vsetko dodali. Ja sa chystam v o februari na SK asi na tyzden, tak uvazujem, za sa zastavim aj s malym v Mocenku a vyskusame ho nazivo, ze co nan povie. Ale najprv kupim asi len tu sportovu cast pre neho, a neskor doobjednam vanicku a autosedacku s nastavcami. Ja rozmyslam nad ciernou sportovou castou a bielou vanickou. A este jedna otazocka, aky mas k sportovej casti fusak? Original? Dik
@kkiki
@monda17
@nostek ahojte, tak volala som s majitelkou (z Mocenku) a tento obchod len odporucam... uzasna komunikacia, ochota, ustretovost. v pondelok pride kurier, ktory vyzdvihne stare cierne sedadlo a vymenia mi ho za cervene, z rucky do rucky 😵 manzel by to nechal tak, ale pri tych peniazkoch hio chcem mat tip top 😵 a ked som pozerala video na youtube sa mi pacila kombinacia cervenj sedacky a ciernej vanicky
uplne na konci 😵
@zuzu0115 mam cierny emitex 3v1, este som ho neskusala ale iny nepanujem kupovat, az na zimu pre daslie babo,a k bude treba... ani nanoznik som nekupila, si hovorim, ze s tym fusakom do mrazu by to malo byt ok, on je i nepremokavy, a vzdy mozem drobca v sportaku este zababusit dekou navrch... objednala som v nedelu vecer, dodanie vcera kurierom, cize cca 3 dni... zostava je momentalne v akcii:
zostava pre 2 deti:
sportak (zakladna konstrukcia, z ktorej sa pouziva cast na zlozenie vanicky) + vanicka 488e
pridavne sedadlo cca 135e (prenasedeti.sk maju adaptery v cene, v babytrende si ich musis dokupit)
adaptery na autosedacku cca 45e (z bazaru nekupis)
autosedacka nova 125 e
autosedacka z bazaru cca 20 - 80e (je mozne, ze sedi i ina ako cabriofix, toto este nemam zistene, ale adaptery si musis kupit, ak chces vyuzivat travel system, mam info, ze upevnenie cabriofixu je totozne i so starsimi modelmi, ale toto na 100% neviem co myslis @kkiki?)
madlo 21e
plastenka na dvojkocik 15e
ceny su orientacne plus minus 1-3e
od bielej vanicky predajca odhovara kvoli castemu zaspineniu a bolo tu spomenute, ze casto im pride uz spinava od dodavatela 😠
ahojte kocky. ja som dnes rezervovala tu cervenociernu kombinaciu. vanicka cierna a sportak cerveny. este ma na sklade 2ks cisto cierne a cisto cervene, ale to sa da logicky skompletizovat tak ako mam aj ja. k tomu budem brat 1 madlo a adapter na maxicoxi. mali sme to stastie, ze nam svagrinka pozicala ich a k tomu este aj isofix. takze som rada.
snad to vsetko dobre dopadne.

@nostek ja s pani z RK komunikujem aj 5x denne, tak to nechapem.......... je velmi ochotna ........ 🙂
moj muz by tiez nebol proti - keby som nevymyslala a kupila rovno baby jogger. lebo momentalne mame surodenecky Phil a Teds, potom golfac Chicco Multiway a pre Jasminku trojkombinaciu Concord Neo 😝 😝 😝 😝 😝 😝