icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

lubka_to
27. jún 2012

@orovka ja som dala mojich ked mali 4 a pol mesiaca, ale to len občas som ho používala na striedačku s druhym, a vždy boli len v tej uplne ležatej polohe.......

myzma
27. jún 2012

@orovka ja od 7m

maklu
27. jún 2012

Ahojte používateľky BJCS. Opäť predávam kočík, lebo kupujúci si to medzičasom rozmyslel, leby niekto mal záujem mám ho v bazári. Dakujem.

katren
27. jún 2012

@orovka tiez okolo 5 mesiacov tam isiel 😉

olimon
28. jún 2012

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť, kde sa dá naživo vidieť súrodenecký kočík BJCS?? A ešte by ma zaujímalo, aká je široká športová časť. Ked sa nam narodí druhý drobček, malá bude mať cca rok a pol a bude november. Je baculatá, a bojím sa či sa mi do šporťaka zmestí v overalíku a poprípade s fusakom. V okoli BA v zima nebýva až taká krutá.... Aké máte skúsenosti mamičky používateľky BJCS? Dakujem za Vaše postrehy a názory 🙂

orovka
28. jún 2012

@lubka_to
@katren
@myzma Ďakujem. 😉

monda17
8. júl 2012

A je tu čas lúčenia ☹ ... Predavam BJCS ☹ , dam ho do pucu, nafotim a dam do bazaru ... Kto by mal záujem, píšte IP.

siss_sz
8. júl 2012

@olimon jej, som zvedava, co ti povedia..ja ho uz mam kupeny, a aj ja budem mat skoro taky rozdiel medzi detmi, ako ty a este aj termin mam 21.10. 😉

olimon
8. júl 2012

@siss_sz to som aj ja zvedava, ale ešte sa nikto nevyjadril 🙂 kde si si objednavala kocik? Daj info, ked Ti príde, že ako si spokojná 🙂 asi budem musieť vypovedať nejakú mamičku, ktorú stretnem v meste s baby joggerom 🙂

lubka_to
8. júl 2012

@olimon ahoj, my sme mali v zime iba 10mesiacov ale už vtedy mal malý 10kg a 82cm a zmestil sa v pohode v hrubom overali a ešte aj prikrytý dekou vo fusaku, ja mám ale ku kočiaru originál fusaky, ja ratám s tým že sa mi tam ešte tuto zimu v pohode zmestia a to budeme mať už rok aj 9 mesiacov a malý je teda riadny chlap...

olimon
9. júl 2012

@lubka_to jeej, ďakujem za info 🙂 ešte by som Ťa chcela poprosit, ked budeš mat čas, zamerať šírku športovej časti. Na nete som našla rôzne rozmery, takze teraz neviem, ktorý je ten správny. Ďakujem 🙂

monda17
Odpoveď bola odstránená
monda17
10. júl 2012

Fajn ... Joggeráčky, kočík mam v bazári, kuk 🙂

loobka
12. júl 2012

baby, neviete mi nahodou poradit, kupila som BJCS z druhej ruky aj s original adaptermi na maxi cosi autosedacku....len som si teraz nie ista, ci to musi byt cabriofix, alebo budu pasovat aj na maxi cosi citi? je v tom nejaky rozdiel? dakujem

vivianaba
12. júl 2012

@loobka Ahoj, malo by to pasovat na vsetky Maxi Cosi sedacky, teda aj city aj pebble aj cabrio fix. My mame pebble a este som neskusala ci pasuje, ale vyzera ze ano - na adapteroch su znazornene take "U-cka" tak myslim ze to bude ok. Zistovala som si to ked sme kupovali prvy kocik (nie BJ) a sedacku pebble a priamo mi vyrobca odpisal ze ano pasuje to na vsetky maxi cosi.

loobka
12. júl 2012

@vivianaba ahoj, super, dakujem 🙂 a vidim ze mame skoro rovnaky termin, tak nech nam to dobre dopadne 😉

vivianaba
13. júl 2012

@loobka dakujem, aj tebe vsetko dobre a prijemne kocikovanie s BJCS! My ho mame rezervovany uz vyse mesiaca a uz by bolo nacase si ho ist vyzdvihnut z predajne len sa k tomu stale nevieme dostat. Moj starsi uz bude mat sice 2 ale rad sa vozi a aj pre mna je jednoduchsie dat ho do kocika a pustit az tam kde je to bezpecne ako behat za nim a trpnut kedy mi vybehne na cestu. Tu kde byvame je dost aut a uzke chodniky. Posluchat este samozrejme neposlucha ked mu poviem ze tam nema ist, aj ked mu to hovorim stale. Takze u nas surodenecky kocik bola jednoznacna volba.

loobka
13. júl 2012

@vivianaba jj presne tak..a navyse babatka budeme mat na zimu,tak to urcite nenecham toho starsieho behat po plackanici, lebo to by som sa mohla domov vratit hned ako vyjdem von 😀 my mame zatial BJ zaparkovany na chodbe a vozim v nom obcas maleho vo vnutri, ohromne sa mu paci, stale v nom "soferuje" a robi brrrrrm... jaaaj no nech je uz aspon september, mam nakazany od doktorky kludovy rezim, no ale da sa to pri takom drobcovi?

katren
14. júl 2012

@vivianaba
@loobka kocky, ja mam termin tyzden po vas a teda poviem vam, neviem, ako "odnaucim" malu sa v nom vozit....tej sa tam taaaaaaak paci....ale tak hadam pre babo uvolni svoje miesto, ved bude mat tri rocky a uz by mohla aj sama chodit, nie?? 😅 😀 😀

siss_sz
15. júl 2012

@loobka tak uz mas aj ty? 😉

loobka
15. júl 2012

@siss_sz maaam veru..sice cely cierny, co sa mm nikdy cierny kocik nepacil, ale mne sa paci 😀 maly je do tej sportovej casti tak akurat, aj to som zdvihla striesku na tu vyssiu uroven, tak snad potom uz nebude tak rychlo rast...a este nemam tu hlboku cast, ale to ma este chvilku cas...

monda17
18. júl 2012

Maminy, kto má na predaj červenu alebo čiernu vaničku za rozumnu cenu ? 🙂

vivianaba
18. júl 2012

ahojte, tak dnes sme si doviezli domov BJCS, hned som ho aj poskladala a odskusala. Bala som sa ze sa malemu nebude pacit (nerad skusa nove veci), ale bol uplne v pohode, hned mi tam aj namrvil pecivo 😠 a v dolnej sietke sa mi rozlialo mlieko z nakupu. No co uz, kocik sme takto pokrstili.
Prve dojmy - v obchode sa mi ta sedacka zdala strasne malinka, ale v skutocnosti je fajn, syn sa tam vyborne vojde a ma este dost miesta tym ze sa da strieska dat vyssie. Na rukovat si musim zvyknut, som zvyknuta na gulatu rucku a sirsie drzanie rukovate, a na BJCS je rukovat taka splostena. Inak sa kocik vyborne ovlada a je velmi stabilny, to je jednoznacne plus. Uz sme si skusili aj jazdu autobusom. Aj brzda fajn, odbrzdila som v autobuse a sadli sme si inde, na Teutonke je podobna brzda ale tu ked odbrzdim musim ju drzat lebo aj tak v zakrute uteka.
Takze prve dojmy dobre. Co sa mi zdaju negativa (ale nepodstatne momentalne) tak to je ze kvalita vyhovovenia sedacky, kvalita latky, polstrovanie, sitie, atd. a to iste aj plastove casti - o 2 triedy nizsie oproti Teutonii. Vidno ze je to Cina 😀 . Ale jazdne vlastnosti vyborne, tak myslim ze budeme s BJCS kamarati.

pokahontas2
19. júl 2012

ahoj maminy, co mate BJCS, poprosim vas o radu..uvazujem o kupe tandemoveho kocika. cakame 2.babo, nas starsi syn sice bude mat uz 2 roky, ale este kocik dost vyuzivame. boli sme v mocenku, vraj najsirsi vyber, mali tam v podstate len 2- BJSC a britax B-dual. mne sa BJSC celkom pacil, len ma velmi odradzuje to, ze sa neda polohovat zvlast chrbatik a zvlast nozicky, a dietatko nemoze v sportovej casti spinkat na rovnom, ale pokrcene (ako vo vajicku..) vanicka je navyse dost mala, takze uz malicke dieta bude treba dat do sportaku- nezda sa mi to moc fyziologicke..nemali ste s tym problem? nevadilo to detom? dakujem.. 🙂

monda17
20. júl 2012

@pokahontas2 mne to vadilo, ale detom nie, tak ma pochybnosti prešli ... 😀

vivianaba
20. júl 2012

@pokahontas2 ahoj, osobnu skusenost este nemam ale tiez som toto riesila. Niektori lekari to "korytkove sedenie" vraj velmi odporucaju, ja som tiez skor za take polohovanie aby mohlo dieta spat na rovnom. Lepsi kocik pre dve deti ako BJCS som vsak neobjavila, tak sme to vyriesili tak ze mame aj BJCS aj Teutoniu po synovi a ten sa da dat uplne do rovneho lahu. Kym bude babo malinke bude vo vanicke na rovnom, a uvidime ako to bude na jar - ked pojdem len s mensim vezmem Teutoniu, ked pojdem s oboma tak BJCS. A ked mi syn uz nebude chciet sediet v kociku, asi prejdeme uplne na Teutoniu a BJCS predam. To je zatial teoria, uvidime co prinesie prax 😎

katren
20. júl 2012

@pokahontas2 moji su najspokojnejsi v koci 😉 Michal mi tam dokonca lepsie spi ako na rovnom.....vanicku som pri nom vyuzila asi do 5 mesiaca 😉 ja som velmi spokojna 😉
a ked si na pochybach ohladom korytkoveho sedenia, je tu aj taka diskusia, skus pohladat 😉

mimca20
20. júl 2012

@vivianaba daj priebezne este nejake skusenosti s tym kociarom. Mne sa docela paci, tak premyslam pred zimou kupit, potom dokupit vanicku v pripade druheho baba.

vivianaba
21. júl 2012

@mimca20 ahoj, jasne napisem, paci sa mi cim dalej tym viac. Ma dobre velke kolesa, aj tie predne su dost velke aby zvladli teren (myslim ze su vacsie ako na inych kocikoch co maju vpredu male kolesa), takze neocakavam ani v zime ziadne problemy s kocikovanim.
Skusala som podlozku do sportaku z Teutonky do BJCS a sedi ako r*t na serbli, takze super, tesim sa ze nemusim kupovat dalsie podlozky.
Myslim ze pre 2 deticky je BJCS idealna volba, ale aj pre jedno dieta je to super kocik a aj dizajnovo sa mi velmi paci.

ukulelembo
26. júl 2012

Ahojte
Chcela som sa spytat da sa oprat aj ten potah z vanicky?