Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
Ak by mal niekto zaujem, tak asi predam nas BCJ 😉 ☹ Blizsie info IP
ahojte mamičky, aj my rozmýslame o tomto kočíku- v januari k 20mesacnemu pribudene surodenenc--len som na važkach ci mi tam ten moj "velky" krpec vojde - teda do sportovej časti? kde v okoli NR sa da tento kocík kupit? a ake velke dieťaťko v nom nosite? dakujem...
@malamargaretka Ahoj podla mna sa ti tam ten starsi vojde v pohode Moj sttarsi mal 2r a 1 t, ked sa narodil najmensi v novembri, a mestil sa tam v pohode aj s fusakom az do kym nebolo teplejsie To uz mal cez 2 aj 1/4 roka a furt fusak A este teraz pred prazdninami sa tam vozil a aj spaval v pohode 😉 Takze to sa bat nemusis. A predajnu mas len v Mocenku, ale teraz uz v niektorych obchodoch, aj z tade ti objednaju Ja som napr. objednavala bez nejakej obhliadky a vyskusania, na blind z Mocenku Len podla odprucania mojej dobrej znamej, co si ho chvalila
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
@malamargaretka ahoj ja v BJCS vozim zatial len starsieho, ma 2 roky a vojde sa uuuplne v pohode. Rozdiel medzi detmi bude 2 roky a 3 mesiace a BJCS som kupila iba teraz s tym ze mozno aj do buduceho leta kym bude mat starsi 3 roky ho vyuzijeme. Strieska na sportaku sa da posunut vyssie, to je super, a v najhorsom pripade bude s uplne odklopenou strieskou. Aj mi tam dokonca par krat uz zaspal a spal aj vyse 2 hodin. Paci sa mu ze sa drzi madla aj ked ho sklopim madlo ide s nim. Takze ja by som sa na tvojom mieste nebala ci ti tam starsi vojde.
Z Nitry to nemas daleko do Mocenku, kludne tam zajdi a vyskusaj si kocik aj si syna donho posad a uvidis. Ja som zatial velmi spokojna, uvidime ako to bude s 2 detmi.
@ukulelembo
@vivianaba dakujme za rady🙂 mam obavy, lebo nas maly ma uz teraz skoro 90cm a to v zime este s fusakom ho budem chciet tam dostat a ta podoprierka na nohy vyzera byt dost vysoko anozicky deti take pokrcene, tak som nevedela...ale ssi najlepsie bude si ho osobne aj s malym🙂 vdaka est eraz🙂
@ukulelembo est otázka- v tej základnej cene: 416e je len tá sportová cast? dobre to chápem? a vsetko ostatné- ako vanicka, druhá sportová, plástenky a sietky a taska si treba dokupit zvlast? vdaka...k
@malamargaretka síce si sa nepýtala mna ale ano základna cena je len za športovu časť, všetko ostatne musíš dokupiť...
@malamargaretka a neboj malého tam vmestíš na zimu, môj má teraz 87cm a vmesti sa v pohode, pokial kočiar nepredám tak dúfam že ho tam v zime ešte zmestim....Záleži ale dosť od fusaku si myslím, najprv som mala univerzálny fusak a to som mala problém ho tam dostať už minulu zimu ale ked som kupila originály tak to bolo OK
@lubka_to dakujem za vysvetlenie🙂 pomohlo🙂
@malamargaretka som ani nestihla odpisat 😅 @lubka_to bola rychlejsia 😉
Ano len ta sportova cast s konstrukciou je za 416€ A ostatne terba tiez kupovat 😝
@malamargaretka nasa ma 104cm a stale sa vozime 😉
kocky, nebudete niektora predavat adaptery na PP autosedacku?????
@katren dakujem🙂
Baby, v piatok sme boli pre kočík u @ukulelembo , priviezli sme ho domov, a malý drobec už nechce nastúpiť do starého golfáča...vyváža sa v BJ 😀 ešte aj po byte ho musím voziť stále, tak sa mu v ňom páči...
Veru my uz sme sa rozlucili s BJCS v piatok :( Dufam, ze bude sluzit tak dobre ako nam @kocurcek 😉
A teraz nam zostava najst si nejake nove ,,faro"
@kocurcek ja som hlboky kočiar nemala ale myslím že by sa tam ten fusak vmestil, ale do športovej časti mi sadol ako jediny, skúšala som všelijaké univerzálne ale potom som tam maleho ledva dostala......Fusak určite nebudem predávať, planujem predať kočiar a predám to ako komplet...
@ukulelembo
@bebel
Baby, aj ostatne co mate BJCS s vanickou. Nie je mala? Teda kratka? Nam sa druhe babo narodi v novembri a chcela by som ho mat vo vanicke co najdlhsie, len sa obavam, ci je dostatocne dlha.Nechcem uz v styroch mesiacoch prejst na sportak. dakujem za akukolvek odpoved.
@katkamarek my sme vydržali vo vaničke do 6 mesiacov....ale šporťák som prerobila , pretože chcela vidieť okolie a hrať sa, nie z dôvodu , že by bola malá vanička .
@bebel Dakujem, no aspon tak do toho pol roka by som chcela vydrzat vo vanicke. Aj kvoli tomu, ze maly bude zimne babatko, takze do toho marca, aprila, kym sa ako tak otepli, aby bol vo vanicke. Dufam, ze nebude dlhan 😀
@katkamarek my sme tiez novembrovi, mne mali chcel len vo vanicke spat A este v juli na dovolenke v nej spal, sme mali len vanicku v CHorvatsku 😕 😅 Takze sa nemusis bat 😉

Ponukam na predaj ciernu vanicku Ake je zaujem tak kuk inzerat 😉