Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@lubka_to ked sa rozhodnes daj vediet 😉, Mozem sa opytat, ktory rocnik mas? Zvazujem aj kupu noveho 2012, vraj je lepsie odpruzeny, ale nemam to potvrdene. A ozaj ako je to s kompatibilitou. Ak si dokupim vanicku 2012, sande do starsich verzii? Daj do IP cca cenu a asi kedy by si predpokladala predat. Jedna teta mi drzi do konca tyzdna... jemine neviem sa stale rozhodnut kvoli tej sportovej casti. Prvu dceru som davala vela spavat vonku, aby som si mohla urobit doma poriadky a to som mala vanicku dlhu 78 centy a uplny lah sportoveho. Tak sa neviem rozhodnut, ci urobim dobre. Tato jedna vec ma stale brzdi....
@lubka_to skusila som ako si mi poradila - dat nozicky na sportaku do rovna a funguje to, dik za tip! Uvidime v praxi, ale taketo nasadenie sedaciek mi pride prakticke - babo spi vo vanicke a starsie dieta vidi dopredu a este aj z dobreho rozhladu lebo sedi vyssie 😀
@ponyxx ja mam model 2012 a nezda sa mi zeby bol nejako lepsie odpruzeny. Bola som pozerat aj jeden ojazdeny (rocnik 2011) a pripadali mi rovnako. Aj na nete som citala ze nie je ziadna zmena v modeli 2012, akurat zaviedli tu novu farbu bezovu ktoru mame my. V skutocnosti je tmavsia ako na obrazku, taka hnedo-siva.
aky fusačik ste použivali v športovej časti moji drobci maju 4 mesiace a už je im vanička LTT ked ich trošku naobliekam tak sa mi tam nezmestia.. rozmyšlam že prejdeme na športiak ale neviem aky fusačik by sa tam hodil.. od kolkych mesiacov ste prešli vy na športiak?
@iwonna ja mam prechodny tento:
http://www.4mama.sk/fusaky-a-zavinovacky/precho...
ale ako pisu kocky, chystam sa prejst na Lodger Bunker 😉
@iwonna ja som prechodné obdobie používala http://www.buggysnuggle.com/ a na treskúcu zimu http://www.elodiedetails.com/
ahojte dievčatá, mám záujem o kúpu kočíka. prečítala som si vaše názory a presvedčili ma. 😀 😀 😀 už teraz sa teším 😀 😀 mám doma drobca 14 mesačného a v začiatkom roka čakáme ďalšie drobča. som rada, že je založená táto téme 🙂
ahojte, ja budem prechadzat na sportiak hned ako syn dovrsi 4 mesiace.. mozno este par dni pockam ale neviem neviem, rastie ako z vody a uz mi v tej korbicke pride pekne narvany hehe... ale co somv idela teutonky tak tie korbicky nie su o nic vacsie.. prave teraz tiez hladam fusak do kocika a mne sa teda ten lodger tiez paci ale co davate na vrch? ked zacne snezit sak to premokne.. dalsia otazka ten fusak lodger to je aj pre tak male deti? asi to budem musiet ist tiez skusit v obchode.. och.. to je nieco..
@tintinamartina inac ja som z mojho kociku nadsena myslim BJCS ale je taky tvrdsi.. takze s tym pocitaj, vobec neperuje.. aspon teda moj nie.. kupovala som ho tento rok /neviem ci je to kolekcia 2012 to tam nikde nepisali/ ale inac je super.. lahky, ma super velky kosik dole co je neskutocne prakticke.. 1000x som to uz ocenila.. hlavne ked vidim ine maminy ako im to z toho ich kosiku vypadava..
ale kocky aku tasku mate na kociar? kde ste kupovali.. ja som si kupila od jednej ceskej firmy esthetick sa volaju ale ta taksa je pre mna nie moc prakticka.. nema zipsy a malo priehradok.. takze zvazujem o nejakej inej.. co mate vy? dik za rady
@prinzesz Lodger je od narodenia, ja ho chcem tiez 😉 a planujem dokupit na zimu uni nanoznik tento: http://www.pinkie.cz/detail/320/nanoznik-black-... , mam aj golfky s nanoznikom a na nich ho vyuzivam velmi a tu mi proste chyba 😅
co sa tyka perovania aj nas je tvrdsi, ale ja som ani taky "hojdaci" kocik nikdy nechcela 😉 a tasku mam DM-kovu 😉 no teraz pride svagrina z USA a uz som si u nej objednala tuto: http://www.skiphop.com/product/23000.html kezde o 2 mesiace do nej budem balit 3 deti a nie len 2 😀
@katren dakujem za tip, ty jo ta pimkie stranka je genialna! odtial by som chcela asi vsetko.. krasne farby.. no asi odtial nieco kupim..
hovoris ze ten nanoznik je prakticky? nie je moc maly, kratky? a ako sa zapina ku kociaru? prepac ale neviem si to ani predstavit, no nieco proti prefukaniu a premoknutiu budem potrebovat.. a co som volala do obchodu ze kupim ten nanoznik priamo od BJ tak mi povedali ze je velmi kratky.. a odporucili mi emitex fusak.. tak neviem..
Ahojte, ktorá má Baby Jogger City Select? Poradíte mi, aký fusak na zimu do tohto kočíka? V obchode kde som kupovala kočík vyjde jeden fusak na 38 eur. Viete niektorá o lacnejšej verzii? Dakujem
@lucka26duo to máš ešte dobru cenu za fusak, originály do toho kočíka stoja 80eur a najhoršie je že tam nepasuju hocijaké fusaky, ja som ich do toho kočiara vyskúšala dosť....Baby tu píšu a mne to tiež povedali v močenku že do nich okrem originálov odporúčajú lodger bunker...
Ja mam v plane do joggera narvat fusak little angel, tak dufam, ze to pojde 😝 Nemate s nim niektora skusenosti?
@orovka pisala som si s predavajucou a vraj tam dobre sedi...tiez som na pochybach, tak uvidim....
@lucka26duo ja som bola dnes pozrieť ten Lodger a idem do toho 😉 mm sa smial, ze v nom síce mali asi do polroka nenajdeme, ale aj jemu sa pacil.....a teda on je veeeelmi ťažký zakaznik 😅
ahojte, tiež mám tento kočiarik, lebo mne sa dva prírastky podarili ani nie do roka 😀 😀 takže tento zázračný kočík bol viac ako nutnosť... ibaže moje druhé bábo - dcérka je veeelikánske bábo (ako 2 mesačná vážila 6200 gramov) a teraz je ako trojmesačná vo vaničke len tak tak... ako to mám preboha riešiť? to ju mám ako 4-mesačnú vážne dať do športového??? a ako preboha tam bude chudatenko sedieť, či ako? 😒 nemáte s tým prosím vás skúsenosti? mám ju nejako vypodložiť? a ešte sa chcem opýtať, či do športovej časti bude pasovať fusak emitex 3v1 alebo overalik od H&M taký biely z minulej kolekcie ak si pamätáte s kapucňou a uškami ktorý sa dá aj rozzipsovať medzi nohami.
@gabrielka94 ten overal mame aj my, Michal mi celu zimu v nom bol 😉 aj teraz je nachystany uz pre Laurinku 😉
Ten fusak nepoznam, ale momentalne mam Miska v prechodnom fusaku od Emitexu a vsetko je ok😉
@katren Dakujem 🙂 a ako to tam máš pripevnené - myslím ten overalik.. máš rozzipsované nožičky? lebo vlastne otvory na pásy v ňom nie sú 😖
@gabrielka94 no teraz fakt neviem, aky overalik myslis.....ja mam taky hunaty, co don dieta oblecies a das do kocika.....a potom som ho normalne priputas pasmi 😉

Otazka: Ta sportova cast ma kolko poloh. Iba sed a lah, alebo je nieco aj medzi tym? Nikto nepredava? 😅 Dakujem