icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

prinzesz
14. okt 2012

@miska22200 a nanoznik od BJ? bo mne hovorila predavacka ze to je dobra blbost, ze je kratky a nie je moc prakticky, ja som ho uz kupila od emitexu, teraz ho pouzivame ked prsi, cakam kym mi pride prsiplast..

miska22200
14. okt 2012

@prinzesz mne poslala stranku @vivianaba na strane 35,tak si to pozri,myslim že ona je snim spokojna,tak som ju pochopila....aj podla fotky sa mi pači,vyzera že sedi dobre 😕 no neviem teraz si ma dostala do pochybnosti či si ho mam alebo nemam objednat 😕

katren
15. okt 2012

@prinzesz ja beriem stale prsiplast so sebou.....a ked snezi nedavam, ale ked je taky mokry sneh alebo dazd so snehom, tak davam.....
a co sa tyka mokreho fusaku, mozno som len nejake "fajnovka", ale ked namokne fusak, ja ho musim oprat potom... 😅 ostava po ususeni taky pach na nom, ze to ja neznesiem 😅 ...takze ak mne zmokne fusak, leti hned do pracky 😝

prinzesz
16. okt 2012

@katren hehe to robim aj ja lebo mne pride ze je to spinave nemam to rada

sunnessie
16. okt 2012

Ahojte, prosim vas, da sa oprat potah z vaniciek?

katren
16. okt 2012

@sunnessie z vaniciek nie....ja som to riesila minuly tyzden....som chcela pred porodom dat vsetko oprat, ale je to tam priletovane 😒

sunnessie
17. okt 2012

@katren dakujem, a ako si ich vycistila? Lebo som kupila pouzite, nie su spinave, ale pre dobry pocit by som ich chcela vycistit

siss_sz
17. okt 2012

baby, ktora farba presne, alebo aspon takmer presne sedi na cervenu sportovu cast? date mi link? vdaka🙂

katren
17. okt 2012

@sunnessie no ja som tu moju nakoniec ani necistila..ja som kupovala pri Miskovi novu, tak som nechala len vonku vyvetrat.....ale tiez som dlhsie "predychavala fakt, ze sa neda oprat 😒
@siss_sz nejako nechapem, co by si chcela vediet 😅 farba coho???

zizinkafekete
Odpoveď bola odstránená
siss_sz
17. okt 2012

@katren myslim nanoznik..zabudla som napisat... 🙂

tintinamartina
23. okt 2012

ahojte maminky,,, aké máte autosedačky? maxi cosi, alebo aj iné??? ďakujem za pomoc 🙂

orovka
24. okt 2012

@tintinamartina Ja mám maxi-cosi cabriofix a je super 😉

tintinamartina
24. okt 2012

@orovka a máš do vajíčka aj fusak? rodím začiatkom januára, vôbec netuším, ako drobca obliecť, aký fusak do autosedačky... toto je moje tretie bábo a jediné zimné... tak mierne stresujem 😒

miska22200
24. okt 2012

@tintinamartina môj syn sa narodil koncom novembra,ja som mu davala taky chlpaty prechodny overal a do fusaku,tie fusaky pre babätka myslim že idu aj do autosedačky,ja som ho mala ked sme išli z pôrodnice 😉

orovka
24. okt 2012

Ja som ho zakrývala len dečkou. Zo začiatku sme chodili len k lekárke takže do auta a z auta som fusak nepotrebovala a potom už bolo teplejšie. Býval v overale, alebo v takej teplej chlpatej súpravke.

tintinamartina
24. okt 2012

@miska22200 orovka takže je zbytočné kupovať mi fusak do vajíčka???

katren
24. okt 2012

@tintinamartina ja mam autosedačku PegPerego, mam do nej zimnú zavinovacku Emitex....rodila som vcera a podla predpovede počasia pojdeme domov v mrazoch cez vikend....ale viem, ze to bude stacit 😉 mam ju odskusanu uz na predchadzajucich dvoch deturencoch

miska22200
24. okt 2012

@katren jeeej gratulujem 🙂 všetko ok? a čo deti,tešia sa?

katren
25. okt 2012

@miska22200 vsetko ok, porod rychly, bez sitia 😉 Mala bola pozriet hned na druhy den, tesila sa, uvidime ako bude doma...Misko este nebol, bo je soplavy, tak uvidime 😅 ale hadam to zvladneme bez ujmy 😉

magic08
30. okt 2012

Ahojte baby, chcem sa spytat na BJ city select... je vhodne kupit tento kocik len jedno dieta? Ak dalsie uz neplanujem? Ake ma vyhody a nevyhody?

monda17
30. okt 2012

@magic08 ja som bola tak spokojna, že aj pre jedno by som si ho kupila 😀 super konštrukcia, perfektný košík ...

magic08
30. okt 2012

@monda17 ozaj je az taky dobry?
kde ho zozenie za najlepsiu cenu sportak aj vanicku?

monda17
30. okt 2012

@magic08 ja som, bola max. spokojna. Kupovala som cez net http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
Ale teraz by si mohla zohnat aj jazdený ... Ked som ja kupovala, ešte ich nebolo tolko.

magic08
30. okt 2012

@monda17 dakujem za link... cchem novy kociarik... v bazare ich neni moc, skoro ziaden... 🙂

kocurcek
30. okt 2012

@magic08 Ja mám BJ pre dve deti, pre jedno by som ho nekupovala..je fakt super, ale iba v porovnaní s ostatnými súrodeneckými kočíkmi. Pre jedno dieťa sú šikovnejšie kočíky ako tento...aj do menšieho výťahu je s ním problém. vojde sa k nemu ledva jedna osoba....pevnejší človek má problém. Ak neplánuješ súrodenca, tak by som si kúpila praktickejší kočík.

matken
30. okt 2012

Mamičky jesennych babatiek dokedy ste mali deti vo vanicke? Som trochu zdesena, lebo maly nemá ani 2mes a ked je v overali (mame z h&m taky biely) a vo fusaku (lodger bunker) este bez tej zimnej vlozky a ledva mi tam 6cm maly vlezie :((

katren
31. okt 2012

@magic08 ked chces pre jedno, skor by som isla do BJ City Versa 😉 Je to skoro to iste, len sa z neho neda potom spravit surodenecky....
a na bazare je tento v ponuke 2-tyzdnovy, takze uplne novy 😉

magic08
31. okt 2012

@katren dakujem, uz som pozerala aj na Versu. Aka k nemu ide hlboka vanicka? ta isto, co na City Select?

katren
31. okt 2012

@magic08 tak to neviem, ale je tu taka diskusia, skus sa spytat tam 😉