Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@prinzesz ja beriem stale prsiplast so sebou.....a ked snezi nedavam, ale ked je taky mokry sneh alebo dazd so snehom, tak davam.....
a co sa tyka mokreho fusaku, mozno som len nejake "fajnovka", ale ked namokne fusak, ja ho musim oprat potom... 😅 ostava po ususeni taky pach na nom, ze to ja neznesiem 😅 ...takze ak mne zmokne fusak, leti hned do pracky 😝
Ahojte, prosim vas, da sa oprat potah z vaniciek?
baby, ktora farba presne, alebo aspon takmer presne sedi na cervenu sportovu cast? date mi link? vdaka🙂
ahojte maminky,,, aké máte autosedačky? maxi cosi, alebo aj iné??? ďakujem za pomoc 🙂
@tintinamartina Ja mám maxi-cosi cabriofix a je super 😉
@orovka a máš do vajíčka aj fusak? rodím začiatkom januára, vôbec netuším, ako drobca obliecť, aký fusak do autosedačky... toto je moje tretie bábo a jediné zimné... tak mierne stresujem 😒
@tintinamartina môj syn sa narodil koncom novembra,ja som mu davala taky chlpaty prechodny overal a do fusaku,tie fusaky pre babätka myslim že idu aj do autosedačky,ja som ho mala ked sme išli z pôrodnice 😉
Ja som ho zakrývala len dečkou. Zo začiatku sme chodili len k lekárke takže do auta a z auta som fusak nepotrebovala a potom už bolo teplejšie. Býval v overale, alebo v takej teplej chlpatej súpravke.
@miska22200 orovka takže je zbytočné kupovať mi fusak do vajíčka???
@tintinamartina ja mam autosedačku PegPerego, mam do nej zimnú zavinovacku Emitex....rodila som vcera a podla predpovede počasia pojdeme domov v mrazoch cez vikend....ale viem, ze to bude stacit 😉 mam ju odskusanu uz na predchadzajucich dvoch deturencoch
@katren jeeej gratulujem 🙂 všetko ok? a čo deti,tešia sa?
@miska22200 vsetko ok, porod rychly, bez sitia 😉 Mala bola pozriet hned na druhy den, tesila sa, uvidime ako bude doma...Misko este nebol, bo je soplavy, tak uvidime 😅 ale hadam to zvladneme bez ujmy 😉
Ahojte baby, chcem sa spytat na BJ city select... je vhodne kupit tento kocik len jedno dieta? Ak dalsie uz neplanujem? Ake ma vyhody a nevyhody?
@magic08 ja som, bola max. spokojna. Kupovala som cez net http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
Ale teraz by si mohla zohnat aj jazdený ... Ked som ja kupovala, ešte ich nebolo tolko.
@magic08 Ja mám BJ pre dve deti, pre jedno by som ho nekupovala..je fakt super, ale iba v porovnaní s ostatnými súrodeneckými kočíkmi. Pre jedno dieťa sú šikovnejšie kočíky ako tento...aj do menšieho výťahu je s ním problém. vojde sa k nemu ledva jedna osoba....pevnejší človek má problém. Ak neplánuješ súrodenca, tak by som si kúpila praktickejší kočík.
Mamičky jesennych babatiek dokedy ste mali deti vo vanicke? Som trochu zdesena, lebo maly nemá ani 2mes a ked je v overali (mame z h&m taky biely) a vo fusaku (lodger bunker) este bez tej zimnej vlozky a ledva mi tam 6cm maly vlezie :((

@miska22200 a nanoznik od BJ? bo mne hovorila predavacka ze to je dobra blbost, ze je kratky a nie je moc prakticky, ja som ho uz kupila od emitexu, teraz ho pouzivame ked prsi, cakam kym mi pride prsiplast..