icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

myzma
1. feb 2011

@monda17 no fakt, zdrazel.... ale na ceskej stranke je brutal cena, na SK je to stale menej 😉

myzma
1. feb 2011

@zuzu0115 emitex vyskusany... to, hm, fusak som upla, v pohode, drzi, ale tym, ze je fusak taky velky a hruby, maly tam mal dost malo miesta, ale esteze zima konci 🙂 pomaly, ale iste... za dva mesiace uz fusak nebudeme potrebovat...

nostek
1. feb 2011

@monda17 to dufam, ze kedze som to mala rezervovane uz davnejsie, ze to bude stara cena. 😉 na bud tyzden sa ide pre kocik. jupiiiiiiiiiiiiiii.

nostek
1. feb 2011

@myzma mozes mi poslat link, ktory emitex mas? ja mam stary model.

myzma
2. feb 2011

@nostek aj ja mam asi stary model, 2009, predpokladam, mam cierny a vnutro je take jemne smotanove/bezove, na vrchu je taka hviezdicka ako ma tento

skusim ti hodit foto maleho aj s fusakom... maly ma cca 10kg, mame nieco malo cez rok, buducu zimu neviem, ako ho tam posadim, ale moznoze bude chciet skor bezkat, ze kocik budem pouzivat na rychly presun z miesta na miesto 🙂

nostek
2. feb 2011

@myzma ja mam uplne stary, asi z prvych modelov. je to len obdlznik, ale ma vela vymakanych veci, tak som si ho nechala. ale do Jogerra sa mi isto nezmesti. pre malinku mam Mucki fusak, ale pre Simi len ten Emitex. ale sak snad uz dlho nebude zima.

zuzu0115
2. feb 2011

@myzma Ja som sa zlakla, ze kocik bude ovela, ovela drahsi. Ja mam podobny fusak, maly ma okolo desiatich kil, tak sa tam asi mesti v pohode. Ale kym ho my budeme mat, mozno bude aj jar ☹ . Na SK sa chystam tak za 2 tyzdne a tu v Madarsku o nom vobec nechyrovat. Chcela som si ho niekde omrknut, ale internet mi dava len same angl. stranky, ani jednu madarsku.
A este otazocka: ma nafukovacie kolesa, alebo plne gumene?
Ja mam teraz cam cortinu x3 a na tej boli len plne gumene a bolo to dost onicom. ( Tu su otrasne chodniky,maleho strasne natriasalo.) Tak uz nechcem spravit taku chybu, lebo ani tento kocik nebol najlacnejsi.

myzma
2. feb 2011

@zuzu0115 nie su nafukovacie, kolesa sa mi pacia, len nema pruzenie, to mi chyba ☹

mj28
2. feb 2011

🙂 ahojte baby, sa k vam uz oficialne pripájam ... stale som citala toto forum a zvazovala za a proti, a nakoniec som si objednala aj ja tento kocik 🙂 inak cena stúpla v Močenku, ale teraz je uz opat ta co bola predtym ... 🙂 piatok by mal prist, tak sa tesim 🙂

monda17
3. feb 2011

@myzma mne sa zda že tie predne pružia, musim pozriet, len teraz ho mam v aute ... zadne neviem, ale ja som spokojna, asi preto ze bertini bol tvrdsi.

monda17
3. feb 2011

@mj28 ozaj je ta cena zase po starom, čo špekuluju ??? 🙂

myzma
3. feb 2011

@monda17 ano, predne su odpruzene, ale na zadnych to cloveku chyba.. ked som isla vcera do mesta, vyjst na obrubnik musim opacne... a my sme trochu hojdali pri uspavani v kociku, takto to moc nejde... teda vobec to nejde 😅 ale nevadi, myslim, ez ma viac prednosti,a ko negativ 🙂 moj tatino bol z neho uneseny, ze kao lahko sa sklada, a kolko malo m iesta v kufri zaberie... sa mu moc pacil...

mj28
3. feb 2011

monda17 ano ano je cena po starom ... Ja sa totiz nanho chodim kochat este kym nie je doma kazdy den aj niekolko krat 🙂 na www stranku a preto aj mna zaskocilo ze sa cena zvysila ale ako vravim uz je opat na starej cene 😎

mj28
4. feb 2011

ahojte 🙂 tak kocik mame doma ...a dost rychlo to prebiehalo, pondelok objednávka a piatok uz prechádzka 🙂 ... inak som veeeeeelmi spokojna a to naozaj so vsetkým 🙂

nostek
8. feb 2011

ahojte. tak nas kocik caka na predajni, kym ho prideme vyzdvihnut. poslala som znameho, len neviem, kedy bude mat cas. a k nam sa aj tak dostane az ked sa mala narodi a dofrcia sem svokrovci. neviem sa dockat.
ozaj baby co ho uz mate, fakt sa s nim tak blbo vychadza na obrubnik? pisu to o nom na inej diskusii.

zuzu0115
9. feb 2011

Ahojte. Ja som sa nakoniec rozhodla, ze si pockam na model 2011, vraj by mal prist v aprili,maji, este ma to nesuri. Ten novy by mal mat vylepsene pruzenie, rucnu brzdu a hlbsiu vanicku. Cenu zatial nevedeli povedat, ale risknem to.

zuzu0115
9. feb 2011

@nostek na akej diskusii si citala o tom vychadzani na obrubnik?

myzma
9. feb 2011

@nostek @zuzu0115 ked sme boli s malym teraz v meste tychto poslednych par dni, tak to vychadzanie na obrubnik bolo lepsie, nechcela som nikoho zmiast... ale v porovnani so starym mi to islo tazsie, nakolko tie zadne kolesa nemaju pruzenie... cize muis kocik naklonit svojou silou... ale vyzera to tak, ze som asi jedina, ktorej to "vadi"... nik iny to nespomenul 😀 mozno i tym, ze som tehu mi to pride take tazsie... ale inak spokojnost 😎

kkiki
autor
9. feb 2011

@myzma ked stupis doprostred medzi kolieska ked ides na obrubnik ide to lahko, to by sa ani nemalo len ruckou, ak budes mat nalozene dve je to prilis velka zataz ....

hviezda22
9. feb 2011

baby to sa ide s každym tandemom zle na obrubník, ja teraz mam iCandy a vela sili musím vynaložiť
no aj s Phil and Teds, aj s Jané powertwin sa išlo zle, kolkokrat sa bojím, že sa kočík zlomí 🙂

nostek
9. feb 2011

kocky, tu som to citala.
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kde-sa-da-kupit-kocik-icandy-pear/

a kocik mame uz vyzdvihnuty. znami sa tam s nimi jednal o zlavu. skoro odpadol, ked mu povedali, ze daju 2%, ale ja som rada aj tomu.

myzma
9. feb 2011

@kkiki gratulujem k alanovi, ako sa mate? vsetko prebehlo v poriadku?

jankaa15
10. feb 2011

Ahojte maminky dávam do predbežnej rezervácie 2 vaničky na baby jogger. Farby: čierna a červená. Foto mám aj v albume.
A musím zase napísť, že sme velmi spokojní s kočíkom 😀 😀 😀

monda17
11. feb 2011

@nostek suhlasím s @kkiki , treba si pomoct nohou a ide to krááásne, stupiť na rám medzi zadnými kolesami ...

nostek
11. feb 2011

@kkiki gratulujem k narodeniu maleho. vela zdravicka a krasny zivot mu zelame. a drzkajte sa cela rodinka ;o)

kkiki
autor
15. feb 2011

@myzma
@nostek baby dakujem 🙂 alan je zlatusik , place ako kohutik 🙂 uz sa tesim , ked bude lepsie pocko ako pojdeme von 🙂

katarina6
17. feb 2011

Ahojte dievcata,
tak ja som sa tiez zamilovala do tohoto kocika, cakame 1 babo, takze by som chcela len pre 1 dieta ten single - sportovu cast najlepsie hnedu /ale to asi tu na Sk nikde nemaju, len na usa weboch som to niekde videla/, tak potom ciernu, a vanicku urcite bielu, resp. sedu, pisu ze je to seda, nie biela, co som videla sk weby.... V ziadnom pripade nechcem ciernu vanicku, je to absolutne morbidne nechat novonarodene dieta vidiet polroka zivota len v ciernom.... takze sa priklanam k Zuzu, ze ta cierna vanicka sa mi nepaci. Takisto to cakame v lete v auguste, a podla fyziky cierna svetlo pritahuje niekolko nasobne viac nez biela, takze to bude ako vo vriacom kotli.... no a to ze cez tu bielu by presvitalo svetlo to neviem, mozno je ten material taky hruby ze to tak nepresakuje svetlo.... Takisto je mozne ze dieta nezaspi ani v tej ciernej vanicke, lebo bude nan ta cierna vplyvat velmi negativne a klaustrofobicky 🙂, takze mozno to je zajedno..... Ale ja teda ciernu vanicku nechcem ani za nic 🙂.

Najradsej by som chcela nejaky hnedo tyrkysovy kocik, alebo zeleny.... ale vo farbach je skutocne tato americka firma velmi uboha, je to fakt skoda, ze to vyrabaju len v 3 farbach a este k tomu takych agresivnych - ani jedna nie je neutralna.... Biela sa spini - to by som biely sportak nekupila ani za nic, aj som citala v jednom amer. fore, ako tam nadavali na to ako sa im za chvilu zaspinila ta sportova cast..... Cierna je zasa strasne morbidna - hlavne pre male babatko..... aj ked na sportaku je to ok. No a cervena? Neznasam cervenu 🙂, je prilis agresivna, a neviem sice co cakame, ale aj keby to bolo dievca, cervenu nechcem, je to tiez velmi silna farba na oci, a skor povzbudzuje k aktivite... tak to tiez podla mna cervena vanicka ak je z vnutra cervena nie je nic moc.......

Citala som vase prispevky od zaciatku, mozete mi povedat aka bola cena za single sportovu cast predtym?
Teraz ju maju v akcii za 417 Eur, bolo to lacnejsie?
Ja som este len v 4.mes. 🙂, tak je velmi skoro kupovat kocik, zacala som to pozerat len tak zo zvedavosti, aby sme si zacali robit priblizne financny plan kolko co stoji, a treba nasetrit.... a nejako som sa v tom tak zamotala, ze som to sledovala kazdy den, a hladala a hladala ten spravny...... a konecne nasla 🙂, paci sa mi ta moznost pripojdenia dalsej casti, ak by prisiel coskoro aj surodenec, je to velmi prakticke, takisto ta skladatelnost je super, aj vaha celkova... su kociky co maju 15kg, a to proste nechcem.... potom su tie najdrahsie co maju len 9kg /podvozok so sport.castou/ to je vymakany Bugaboo Cameleon - naj kocik, ale jednoducho 980 Eur len za 2 casti kocika je fakt vela.... a aj second handy predavaju za 600 Eur, takze som sa s touto predstavou rozlucila..... Tento ma vahu 11.5kg, co je taka vaha medzi tymi naj horsimi a najlepsimi kocikmi, takze fakt je myslim super.

Som rada ze ste s touto znackou a typom spokojne, co sa tyka toho odpruzenia, myslim ze tam je na prednych kolesach.... ale vzadu nie je uz si nepamatam.... ale to sa uz velmi nerobi na tych profi kocikoch ani..... aj ked mne to tam tiez chyba.....

Ten mocenok to je web prenasedeti? tiez som s nimi komunikovala, uz maju kociky vypredane, vraj sa velmi dobre predavaju, nejake 2 ks tam su pre dvojicky. Ja chcem single, tie dojdu v aprili, tak mi povedala potom sa ozvat, tak som zvedava aka bude cena 🙂, povedala ze predpoklada ze bude vyssia..... no co uz.....

Len keby objednali hnedy, vy by ste taky nechceli niektora co este nemate? ze by sme ich tam bombardovali dopytom na hnedy, az by to objednali 🙂...

nostek
18. feb 2011

@katarina6 hnedy som nevidela, jedine viem, ze na trh prisiel fialovy. 😉

myzma
22. feb 2011

@katarina6 ahoj 🙂 toto je asi najdlhsi prispevok k joggerovi 😉 zareagujem len na nieco 🙂

cierna mi moc nevadi, mala som cierny i predosly kocik, akurat ma mrzi, ze to vnutro striesky je tiez cierne, predtym som mala bielu a bolo to uplne v pohode i lete... verim, ze i tentoraz bude, teda dufam, cierna vanicka uz kupena...

ak chces vanicku inu a sportovu cast inu, tak to ti pri jednom babätku nepojde, nakolko ta vanicka sa montuje s castou od sportaka, strieska + konstrukcia, cize ak chces bledu vanicku, musis i bledy sportak... alebo rovno kupit pridavne sedadlo vo farbe vanicky

hneda by bola super 🙂 taka tmavohneda by sa mi pacila 🙂

myslim, ze vacsina si kupila cez prenasedeti.sk komunikacia super

a mne to odpruzenia na zadnych chyba ☹ ale kocik ma viac prednosti, takze mu to tolko nezazlievam...

cena 417 za sportak je ta akciova, lacnejsi nie je... v CR vychadza dokonca drahsie, 488 aj s vanickou je asi najnizsia suma na SK

len mam otazku na @nostek @kkiki ako sa vam podarilo nasadit pridavne sedadlo na adaptery? v pohode? a skusili ste pridavne sedadlo dat i na miesto original sportoveho? s ciernym somnemala ziaden problem, ale skusila som to vymenene cervene sportove s kamaratkinym synom naostro a polhodinu som to tam montovala, nejako mi to nesedelo... to pridavne sedadlo mi nechcelo ist na original miesto pre sportovu cast... akoby bol rozdiel par mm... jednoducho nechcelo to ist nakliknut 😠 😠 😠 este to poskusame a uvidime, mozno to potrebovalo najprv spojazdnit a potom to uz pojde lahko... ale zaujima ma vasa skusenost

nostek
22. feb 2011

@myzma ja mam kocik u svokrovcov. cez vikend by mali dosjt a doniest mi ho. takze poskusam az potom. uz sa nan tesim. ale predovsetkym na malicku