icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

zuziq8
8. apr 2013

@mojan Ahoj ak ešte stále zháňaš ja predávam čiernu vaničku na BJCS 🙂

mojan
9. apr 2013

@zuziq8 ahoj, už som zohnala,zatiaľ ju nemám doma ale ak by som nebola spokojná ozvem, sa díky. (a koľko za ňu?)

bubulka2610
29. apr 2013

chcem sa opytat hladam medzinoznik ci ako sa to spraavne vola ku kociku co sa pripevni na madlo neviete ci sa dakupit osobytne davam aj foto dakujem

katarina6
Odpoveď bola odstránená
tintinamartina
16. máj 2013

Mamičky, akú vložku máte v športovom kočíku?

katren
16. máj 2013

@tintinamartina myslis podlozku?? ja som dala sit tu jednej maminke....ak chces, poslem nick do IP 😉

tintinamartina
17. máj 2013

@katren to by bolo super, tak mi ho prosím pošli, ďakujem 😉 😉

mamjka
19. máj 2013

Ahoj žienky...🙂 ja práve hľadám presne tento kočík....pre dcérku športiak a pre bábo vaničku...🙂 bude to dobrá investícia??

katren
19. máj 2013

@mamjka ta najlepsia 😉

alohim
20. máj 2013

Aj ja sa chcem opýtať na kočík aké napr. - kde v KE dostať, resp. či nemá niekto na predaj použitý? A či niekto kupoval odtiaľ: http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... Potrebujeme totiž súrodenecký, keďže budeme mať rozdiel medzi deťmi 17 mes. ;) a tento sa mi páči, zdá sa mi šikovný, nechcem nejakú ozrutu;) potrebujem byť mobilná, keďže nemáme auto.

katren
21. máj 2013

@alohim myslim, ze vacsina maminiek z tejto diskusie kupovala kocik v tom obchode....
ja som tam osobne bola, videla som ho pred kupou a keby som si mala znovu vybrat surodenecky, tak zas tento 😉 .....
Chcela som aj iCandy Peach , ale ten sa naklikava pomocou adapterov a nemozes si to dat ako chces....uz len tie adaptery ma odradili/na kazde sedado iny, na autosedacku a vanicku iny tiez/, takze ten som zrusila hned.....

katren
21. máj 2013

@alohim a este ti odporucam, kup starsiemu dietatku tacku, nie madlo 😉 nas si tam vozi flasu a celu zbierku auticok a jeden vlacik....ked ho nebavi pozerat von, tak sa hra 😉

alohim
22. máj 2013

@katren vďaka za tip, o tacke som uvazovala;) no u mna je problem ze som z KE, teda budem to musiet cez eshop objednat (a tento ma dobru cenu) no kociarik mam obzrety nazivo, ma ho kamoska v bezovom, teraz je nejaka nova edicia 2013, ani neviem v com sa lisi, no su ine farby - paci sa mi sedy a fialovy. Co si este k nemu dokupovala? rozmyslam ze nanozniky dam usit a tasku si inu kupim, lebo da sa i lacnejsie zohnat.

katren
22. máj 2013

@alohim ja mam dokupene len jedno madlo a jednu tacku.....inak nic, mam presne tu istu kombinaciu ako ty.....2 sportaky a vanicka....
tasku mam z DM-ka, mali tmavohnedu ako mam kocik, tak som ani nevahala 😉

demaja
25. máj 2013

Ahojte,
ja zháňam fialovú vaničku (poprípade aj čiernu), ak by mala niektorá na predaj.

demaja
25. máj 2013

@alohim Ja som tiež z KE, tento kočík majú v Maderne v Barci a v celkom dobrej cene.

alohim
26. máj 2013

@demaja Ahoj, v Maderne sme kupovali prvý kočík no tiež je to asi na objednávku, videla som na ich webe no iba športovú časť, nevieš ako to vyjde? Cez http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... na 666,90 EUR, ak by v Maderne vyšlo podobne, tak skúsim tam. My už chceme každú chvíľu objednať, nakoniec sme sa rozhodli pre fialovú, hoci budem mať dvoch chlapčekov, no páči sa mi viac ako šedá 🙂

demaja
26. máj 2013

Bola som v Maderne asi pred mesiacom a mali červený so športovými časťami + vanička, v akcii asi okolo 700 eur. Nebol tam veľký rozdiel, lebo aj ja som si najskôr pozrela cenu na webe pre naše deti. Nakoniec som si ho zohnala cez bazár za vynikajúcu cenu (380 eur) a v super stave. Mám tiež fialový, najprv som váhala, ale teraz som veľmi spokojná. Vozím v ňom syna a čakám dievča.

alohim
27. máj 2013

@demaja Vďaka za tipy. Mala si šťastie;) No mne sa z bazárov nedarí zohnať...buď je iba v dvojičkovej výbave alebo sa mi nepáči farba (čierna), alebo stojí toľko, že už si rovno kúpim nový. Asi skúsim z prenasedeti.sk, sa najviac oplatí.

roberta31
31. máj 2013

Ahojte.
Zhanam tento kočik v čiernej farbe,ak by niektora predavala,napiste 🙂

katren
31. máj 2013

@roberta31 hned prvy inzerat....
ale nie som si ista, ci je cierny.....no ja mam hnedy a vyzera farba uplne inak, takze asi je cierny....
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/yh4j/sur...

miska22200
2. jún 2013

baby,potrebujem surne radu,dufam že to niektora budete vediet 😒 hladam stupak ku tomuto kočiku,neviete poradit aky by tam išiel???? dakovalaaaaa 🙂

bubu1111
7. jún 2013

Babeny nejaka maminka tu ponukala podložku do sport.casti na predaj...Neviete kto to bol?

alohim
11. jún 2013

Takže už máme tohto krásavca doma, úplne super až na dve veci (hoci som s nimi rátala) - nepáči sa mi to polohovanie nožičiek, najmä pri spinkaní že sú hore vyložené. Taktiež veľkosť vaničky. Inak sú dojmy veľmi dobré a aj farba je naživo pekná, taká elegantná (ametyst).

Chcem sa opýtať kde ste kupovali pláštenku (chcem nejakú lacnejšiu univerzálnu) a nánožníky na športovú časť?

katren
11. jún 2013

@alohim plastenku sme dostali v prenasedeti.sk a maju ju tam pod kocikom univerzalnu 😉 mali akciu pri kupe kocika, plastenka zdarma....
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
a nanozniky nemam....mam lodger bunker fusak,ten tam sadne ako "rit na serbel" 😀 a k tomu som este nejak nepotrebovala...prezili sme uz 2 zimy bez nich.....

mamjka
19. jún 2013

Ahoj nepredáva náhodou niektorá z vás kočík BJ??

moka
20. jún 2013

Baby, potrebujem surne odpoved. Ako sa najlepsie nakliknu sportove sedacky, ak mladsiu chcem mat max v lahu a starsieho max v sede? Da sa to vobec? Vopred dakujem. Zajtra ideme na dovolenku a zvazujem, ci vziat BJCS alebo druhy mono kocik. Dakujem.

manila421
24. jún 2013

@alohim Aho, vazne existuje aj v sedej farbe? maju ho niekde? tiez ho ideme objednavat, rozmyslala som nad ciernym alebo cervenym ale sedy by bol krasny

manila421
24. jún 2013

@katren ahoj ta univerzalna plastenka sedi pekne na tom kociku?