icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

manila421
24. jún 2013

@alohim ci toto je siva? http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

mne pide skor ako kremova-bezova ale nevidela som ho nazivo

manila421
24. jún 2013

@tintinamartina Ahoj, prosim ta co je to za farba? je to siva ci kremova?
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

to je ta quartz?
dakujem

alohim
25. jún 2013

@manila421 tá "šedá" je taká šedobéžová, na obrázku vyzerá šedo no v skutočnosti je do pieskova...my máme nakoniec fialový 🙂

84matulik
25. jún 2013

perfektný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mala som abc design zoom predala som ho....potom cossato mám ho v bazare☹((( a teraz tneto a pecka...najlepší kočík....

katren
25. jún 2013

@manila421 poobede ti to odfotim 😉 , ale nam staci

tintinamartina
25. jún 2013

@manila421 ahoj, áno, to je ono.

manila421
26. jún 2013

@tintinamartina a nazivo je to taka pieskova, ci siva?

ivikmatej
26. jún 2013

Mame double pre dvojicky doma, vyborny, mozem len odporucit!!! Velmi spratny, zlozeny sa zmesti aj do mensieho auta, lahka manipulacia, moznost otacat a kombinovat vanicky a sportove sedenie....super!!! 🙂

tintinamartina
6. júl 2013

@manila421 skôr sivá ako piesková, ale pekná sivá 🙂

tintinamartina
6. júl 2013

predáva niektorá maminka tácku na kočík? ďakujem 😉

bambina82
6. júl 2013

My mame city mini a je to naj kocik aky som mohla kupit. Samozrejme kolko ludi tolko nazorov ale preslo mi par kocikov cez ruky a fakt tento nemenim za nic!

vivianaba
9. júl 2013

@manila421 ahoj aj ja mam BJCS vo farbe quartz, farba v skutocnosti je tmavsia ako na fotke, nie je to bezovo-kremova ako by sa podla foto zdalo. Ale fakt skor taka svetlohnedo-siva. Aspon na tom spinu nevidno ako na bezovom 😀

Baby poradte ked vrzga konstrukcia cim sa to da premazat a ako? Mam pocit ze vrzga ta cast kde sa da vytiahnut madlo a vyskovo nastavit. Dik za tipy!

Inak aj z mojej strany - maximalna spokojnost s tymto kocikom! Uz sme ho mali aj letecky so sebou a bez problemov.

moka
9. júl 2013

@vivianaba tiez mi ta rucka vrzga, neviem, co s tym...

manila421
10. júl 2013

@vivianaba dakujem, super tesim sa, na fotke vyzera velmi svetlo, ale som rada ze teda bude tmavsi...uz ho musim objednat...myslim ze naj cenu ma prenasedeti a tam asi aj vacsina ludi ich kupuje...

manila421
10. júl 2013

ktoru plastenku mate ? mate niekto tuto?
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

katren
10. júl 2013

@manila421 to je ta uni od nich, nie??? my mame taku 😉

manila421
10. júl 2013

@katren no nemyslim ze je to od nich, original plastenka babyjogger na sportovu cast 38 Eur a na vanicku 38 Eur...
som dnes objednala kocik ale tu plastenku som nevzala...dobre sedi na kociku ked su 2 sportove casti nakliknute?

katren
10. júl 2013

@manila421 ja som myslela uni od prenasedeti.sk .....
ja som s nou uplne spokojna 😉 este mas aj prekrytu rucku ked prsi 😉

nickuska
Odpoveď bola odstránená
vivianaba
10. júl 2013

@manila421 aj my mame tuto plastenku, je super, dobre prekryje obe deti a este aj rucku. Uz som ju otestovala aj v riadnom lejaku 😎

siss_sz
12. júl 2013

nepredava niekto madlo na ?

livsa
12. júl 2013

Ahojte, neplanuje niekto na jesen predavat BJCS, idealne pre dvojicky (cize aj dve vanicky aj dve sportove casti)?

manila421
12. júl 2013

Kocik dnes prisiel, je nadherny, ta farba Quartz je krasna, velmi sa z neho tesim... ale musim si nan zvyknut, je to predsa len trochu dlhe a siroke 😅

manila421
12. júl 2013

@vivianaba dakujem som maximalne spokojna s tou farbou, mala si pravdu tak na fotke naozaj uplne inak ta farba vyzera....je krasny

manila421
13. júl 2013

Ahojte, neviete mi nahodou poradit vajicko Concord ION n tento kocik sa da nakliknut pomocou neakych adapterov? Dik

st2
18. júl 2013

tak aj my sme sa rozhodli pre BJCS - vyjde mi z tych ponuk najlepsi co moze byt
ak by niekto predaval nech sa kludne ozve 😉

livsa
23. júl 2013

Ahojte, rada by som sa spytala skusenych BJ-acok - je lepsie k sportovym castiam kupit madlo alebo tacku? Co sa vsm viac osvedcilo?

katren
23. júl 2013

@livsa nam sa viac osvedcila tacka....tam ma vodu, chrumky, auticka 😉 na madlo nedas nic
na jednom sportaku mame madlo a na druhom tacku....

slavkath
28. júl 2013

moja dcerka ma BJ mini city, model 2012 fialovy, lebo su vacsie ako starsie modely, som velmi spokojna, je priestranny. Synovi sme kupili bledo modry, lebo sme cestovali domov, aby mohol spinkat na letisku, lebo je vysoky a iba do tohoto sa v podode zmestil. Vrelo odporucam tuto znacku.