Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@katren ja tiez viem len o basinet ale chcem kupit jeden kociar a predavajuca mi hivorila ze je normalna vanicja...este len cakam foto od nej tak uvidim
Ahojte. Chcem sa spýtať, či vám vybledli stiešky na kočíku? Používam ho 1,5roka a mne trošku vybledli, aj ten košík naspodku sa mi zdá bledší. ☹
baby do akeho veku ste uživali tento kočik,, deti maju 15 mesiacov a sa mi zda že ked im tam narvem na zimu fusak tak budu velmi natesno? ocenim aj nejake fotečky.. alebo ake fusačiky st epouživali.. lebo uvažujem o BJ citi mini double tak neviem nemate skusenosti?
@liana2012 mne nevybledlo nic a to som uz 3x komplet prala a susila na slniecku 😉
@iwonna mala ma necely rok, Misko 26 mesiacov a Dominicka 3,5 roka a vsetci traja sa v nom v pohode vozia 😉
fusaky mam teraz Lodger Bunker a na minusove teploty davam Kaiser Iglu Thermofleece....par foto je tu niekolko stran dozadu 😉
baby, chcem vas poprosit, mozte mi nafotit ako mate upevnenu sedacku maxi cosi na adapteroch? to naozaj stacia len tie dva adaptery s popruhmi? lebo pozeram nejake videa a tam maju este nejake zelezne konstrukcie a podobne. planujem kupit maxi cosi cabrio /fix.
a este otazka, ked mate vajicko nakociari, nelieta tam vajicko, drzi pevne? dik
Čaute baby, potrebovala by som poradit, ja ma tiež BJCS dvojickovsky a potrebujem dokúpiť fusak. Aké máte fusaky do kočíkov a ste s nimi spokojne? Ja mám jeden Emitex, ale nie som veľmi spokojná, stále sa šmyka dole a teraz keď som ho predlzila tak mi ten spodok vytrca z kocika ... Keď sedia deti oproti tak tomu jednému to zavadzia 😒
@katren prečo pouzivas na minusove teploty iný fusak? Lodger nestačí? Ako si spokojná s fusakmi čo máš?
ahojte, najneskor v januari by som chcela kupit ciernu vanicku, mate niektora v ponuke? mozet priamo do ip 🙂 dakujem, my sme tu nasu predali, no a teraz potrebujeme 🙂 popripade moze byt i cervena, vopred dakujem 😵
@lenka_21 myslim, ze aj mne trcal, ak bola sportova cast otocena odo mna, a ten dalej odo mna, ak su za sebou... asi nemam nejaky specialny emitex, klasicky zimny 3 v1 presny typ si nepamätam, vtedy boli len rozdielne kolekcie podla rokov vyroby... no ja som ich mavala otocenych k sebe,a j teraz ich mam viac otocenych ks ebe kvoli spanku, takze trcal vlastne smerom dovnura do kosika
@lenka_21 Ahoj,
ja mam fusak Kaiser iglu thermofleece na zimu....na strane cca.36 je odfoteny v sportiaku 😉
nie, nestaci mi na minusove teploty Lodger......jednak pre to, ze ta zimna vlozka je len po zadok, nie po celej dlzke fusaku, takze nohy ma len v tej "tensej" casti stale.....a po druhe, ja tak deti do kocika nebabusim.....momentalne mi v kociku cez obed spava iba Laurinka a dnes mala oblecene len tenke pancuchy, tenke leginy, kratke body a fleecovu mikinu a tenku capicu.....sup do fusaku a hajde spat na slniecko....to je vsetko...ziadna bunda alebo overal....od cca 5stupnov davam hrubsie oblecenie a pridavam deku na Lodger a pod nulou menim fusak.....ale zas aj oblecenie lebo je ovela teplejsi 😅
proste, este sa mi ani raz nestalo, ze by som niektoreho vytiahla z fusaka a musela ho komplet prezliekat, lebo bol prepoteny, co mu bolo teplo....ale zas ked mam pocit, ze by im bolo zima, tak pridam jednu deku navyse 😉
aby som ked pridem domov ich nezobudila tym, ze ich budem vyzliekat z vrstiev bund,, overalov atd.....lahsie predsa rozopnem fusak a vytiahnem deku pod nim ako vyzliect spiacemu dietatu overal bez prebudenia 😀
snad ma chapes 😅 😀 😀
@katren chápem a dakujem... 😀 Ja mám rada overal, lebo neobliekam toľko vrstiev (vacsinou leginy, ponozky, body a tricko) sup overal, popripade fusak a ideme 😀 Mám aj akcnejsieho syna a ten sa často liepa von z kocika a vtedy je overal výhoda 😉 Úprimne ti závidim to spanie v kociku, mne deti v BJCS vôbec nechcú spať 😖
@lenka_21 no mne spaval donedavna aj Misko vonku, len potom akosi raz zaspal v postielke a odvtedy sa berie len tam 🙂 mne tam spia ovela lepsie ako na rovnom.....a teda ked maju sople, tak spavaju 1-2x aj v noci tam a je to super, lebo im nezatekaju...v postielke sa zosuchnu dolu a hotovo :-/
ahojte, kupili sme baby jogger no vrzgaju nam predne kolieska, tam ako su pruziny 😒 je to tak aj na vasich??? dakujeme
ahojte, aby sa tu moj prispevok nestratil, tak opätovne pisem 😉
kupim ciernu, alebo cervenu vanicku pre mojho drobca, co je este v brusku. Termin porodu mam koncom januara, zaciatok februara, takze najneskor v januari by som chcela kupit.
Budem vdacna za ponuky do IP.

@katren - nehodis mi, prosim ta, link na ten skejt? Diky