icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

carrie84
20. sep 2013

@katren - nehodis mi, prosim ta, link na ten skejt? Diky

katren
20. sep 2013

@carrie84 fuuuuuuuuuu...my sme ho kupovali pred 2,5 rokom....v babymarkete v BA 😉

carrie84
20. sep 2013

@katren - ok, diky, tak pohladam 🙂

katren
20. sep 2013

@carrie84 moc som nepomohla 😅

carrie84
20. sep 2013

@katren - v poho. Aspon si ma nedrzala v napati 😀

palesandra
21. sep 2013

@katren ja tiez viem len o basinet ale chcem kupit jeden kociar a predavajuca mi hivorila ze je normalna vanicja...este len cakam foto od nej tak uvidim

liana2012
21. sep 2013

Ahojte. Chcem sa spýtať, či vám vybledli stiešky na kočíku? Používam ho 1,5roka a mne trošku vybledli, aj ten košík naspodku sa mi zdá bledší. ☹

iwonna
21. sep 2013

baby do akeho veku ste uživali tento kočik,, deti maju 15 mesiacov a sa mi zda že ked im tam narvem na zimu fusak tak budu velmi natesno? ocenim aj nejake fotečky.. alebo ake fusačiky st epouživali.. lebo uvažujem o BJ citi mini double tak neviem nemate skusenosti?

katren
22. sep 2013

@liana2012 mne nevybledlo nic a to som uz 3x komplet prala a susila na slniecku 😉
@iwonna mala ma necely rok, Misko 26 mesiacov a Dominicka 3,5 roka a vsetci traja sa v nom v pohode vozia 😉
fusaky mam teraz Lodger Bunker a na minusove teploty davam Kaiser Iglu Thermofleece....par foto je tu niekolko stran dozadu 😉

palesandra
24. sep 2013

baby, chcem vas poprosit, mozte mi nafotit ako mate upevnenu sedacku maxi cosi na adapteroch? to naozaj stacia len tie dva adaptery s popruhmi? lebo pozeram nejake videa a tam maju este nejake zelezne konstrukcie a podobne. planujem kupit maxi cosi cabrio /fix.
a este otazka, ked mate vajicko nakociari, nelieta tam vajicko, drzi pevne? dik

mirka5
1. okt 2013

Nepredavate niektora sportak pre dvojky? Mala by som zaujem

katren
1. okt 2013

@mirka5 v bazari su dva teraz 😉

manila421
3. okt 2013

Ahojte
prosim vas zhanam nanoznik na select
v bazre je jeden, ale pani pise ze na tom obale su uvedene tieto : city mini /single/ double, city mini GT, a elite

bude sediet aj na select ? ci nan treba iny?

Dakujem

lenka_21
4. okt 2013

Čaute baby, potrebovala by som poradit, ja ma tiež BJCS dvojickovsky a potrebujem dokúpiť fusak. Aké máte fusaky do kočíkov a ste s nimi spokojne? Ja mám jeden Emitex, ale nie som veľmi spokojná, stále sa šmyka dole a teraz keď som ho predlzila tak mi ten spodok vytrca z kocika ... Keď sedia deti oproti tak tomu jednému to zavadzia 😒

@katren prečo pouzivas na minusove teploty iný fusak? Lodger nestačí? Ako si spokojná s fusakmi čo máš?

myzma
4. okt 2013

ahojte, najneskor v januari by som chcela kupit ciernu vanicku, mate niektora v ponuke? mozet priamo do ip 🙂 dakujem, my sme tu nasu predali, no a teraz potrebujeme 🙂 popripade moze byt i cervena, vopred dakujem 😵

myzma
4. okt 2013

@lenka_21 mam emitex a rovnako drahy iny fusak (nejakej nemeckej znacky, si teraz nepsomeniem) so zapinam v strede... a lutujem, ze som nekupila dva emitexy... mne emitex vyhovuje, mala som ho zaisteny po vsetkych moznych stranach a drzal...

myzma
4. okt 2013

@mirka5 kamaratka minimalne pouzivany, kombinacia bleda s fialovou, ak je zaujem, ozvi sa do IP

lenka_21
4. okt 2013

@moka ja mám univerzálny z obchodu pre naše deti, výhoda je, ze sa dá odzipsovat ...

@romanecka úprimne, podľa mna tieto kociky nie sú vhodne pre jedno dieťatko... Pre dvojičky je super, lebo tie sa rodia menšie. Ja som tiež mala problem s vanickou, dcerka mala 3 mesiace a už sa do neho nezmestila 😒

myzma
4. okt 2013

@iwonna nasi mali v tuto zimu 3 a 2 roky, starsi je syn, podla mna suhaj svarny, zmestil sa, s fusakom a sa i vyspal... emitex fotky dodam neskor, mam jednu

myzma
4. okt 2013

@lenka_21 kaiser to bol, co mi nesedi do kocika

lenka_21
4. okt 2013

@myzma aha, tak neviem kde mám chybu s tým fusakom. Mám nejaky delux a da sa rozdeliť na 2 tensie fusaky. Teraz som tam musela prizipsovat časť, aby sa predĺžil a vytrca mi z kocika ☹

myzma
4. okt 2013

@liana2012 vybledli, vybledli ☹ aj cierny aj cerveny... ked kupim teraz vanicku, lebo opät cakame baby, tak to bude riadne vidiet, ale co uz 😉

myzma
4. okt 2013

@lenka_21 myslim, ze aj mne trcal, ak bola sportova cast otocena odo mna, a ten dalej odo mna, ak su za sebou... asi nemam nejaky specialny emitex, klasicky zimny 3 v1 presny typ si nepamätam, vtedy boli len rozdielne kolekcie podla rokov vyroby... no ja som ich mavala otocenych k sebe,a j teraz ich mam viac otocenych ks ebe kvoli spanku, takze trcal vlastne smerom dovnura do kosika

katren
4. okt 2013

@lenka_21 Ahoj,
ja mam fusak Kaiser iglu thermofleece na zimu....na strane cca.36 je odfoteny v sportiaku 😉
nie, nestaci mi na minusove teploty Lodger......jednak pre to, ze ta zimna vlozka je len po zadok, nie po celej dlzke fusaku, takze nohy ma len v tej "tensej" casti stale.....a po druhe, ja tak deti do kocika nebabusim.....momentalne mi v kociku cez obed spava iba Laurinka a dnes mala oblecene len tenke pancuchy, tenke leginy, kratke body a fleecovu mikinu a tenku capicu.....sup do fusaku a hajde spat na slniecko....to je vsetko...ziadna bunda alebo overal....od cca 5stupnov davam hrubsie oblecenie a pridavam deku na Lodger a pod nulou menim fusak.....ale zas aj oblecenie lebo je ovela teplejsi 😅
proste, este sa mi ani raz nestalo, ze by som niektoreho vytiahla z fusaka a musela ho komplet prezliekat, lebo bol prepoteny, co mu bolo teplo....ale zas ked mam pocit, ze by im bolo zima, tak pridam jednu deku navyse 😉
aby som ked pridem domov ich nezobudila tym, ze ich budem vyzliekat z vrstiev bund,, overalov atd.....lahsie predsa rozopnem fusak a vytiahnem deku pod nim ako vyzliect spiacemu dietatu overal bez prebudenia 😀
snad ma chapes 😅 😀 😀

katren
4. okt 2013

@lenka_21 a co sa tyka smykania, Kaiser mavam priviazany o konstrukciu hore a nemusim tym riesit smykanie 😉

lenka_21
4. okt 2013

@katren chápem a dakujem... 😀 Ja mám rada overal, lebo neobliekam toľko vrstiev (vacsinou leginy, ponozky, body a tricko) sup overal, popripade fusak a ideme 😀 Mám aj akcnejsieho syna a ten sa často liepa von z kocika a vtedy je overal výhoda 😉 Úprimne ti závidim to spanie v kociku, mne deti v BJCS vôbec nechcú spať 😖

katren
5. okt 2013

@lenka_21 no mne spaval donedavna aj Misko vonku, len potom akosi raz zaspal v postielke a odvtedy sa berie len tam 🙂 mne tam spia ovela lepsie ako na rovnom.....a teda ked maju sople, tak spavaju 1-2x aj v noci tam a je to super, lebo im nezatekaju...v postielke sa zosuchnu dolu a hotovo :-/

nastasias
6. okt 2013

ahojte, kupili sme baby jogger no vrzgaju nam predne kolieska, tam ako su pruziny 😒 je to tak aj na vasich??? dakujeme

myzma
7. okt 2013

@nastasias ahoj, ja kocik pouzivam takmer treti rok, vrzgat zacali az teraz ale to je skor spinou a pouzivanim... doteraz nevrzgali, kupovali sme novy z obchodu

myzma
7. okt 2013

ahojte, aby sa tu moj prispevok nestratil, tak opätovne pisem 😉

kupim ciernu, alebo cervenu vanicku pre mojho drobca, co je este v brusku. Termin porodu mam koncom januara, zaciatok februara, takze najneskor v januari by som chcela kupit.

Budem vdacna za ponuky do IP.