Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
Babyyy nechystate sa niektora poredavat tenb kociiik?
Ahoj , chcem sa opýtat ako je to so spaním pre vacsie dieta tak 2 roky, 🙂
@maximm vyspi sa, zavisi aj od dlzky dietata🙂 Mne tam este stale spi dcera ma 2.5 roka a 89 cm.Myslim, ze hlava uz trosicku pretrca cez okraj, ani nohy nema uplne vystrete, ale to ani v posteli, vyzera spokojne🙂 Mame este 1 mono kocik, ktory ma inak riesene sedadlo, skor vystrete ako korytko, tam ju radsej vidim spat, ale je to asi len moj neodovodneny lepsi pocit, lebo ani tam sa uz uplne nevystrie, podla mna taky kocik uz nie je na tento vek. Starsia v kociku chodila do hadam 100 cm a vzdy spokojne sedela, aj polezala, hoci uz v tom case nespavala.
babule prosim vas poradite mi? madlo na tomto kociku, da sa aj nejako odopinat, ci ked ho chcem dat prec musim dat dole celu sedacku?
Baby dokedy ste používali vaničku? Nas maly bude mat mesiac, ma tam fusak lodger bunker a neviem si predstaviť ako ho tam napcham keď bude mat 3-4 mesiace
maminky, šijem podložky aj striešky na kočík baby jogger city select, viac v inzeratoch

A este fotky. 😄😄😄