Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@bona12 No neviem ci kupis nevyblednute farby, ja ho mam 1 rok aj 3 mesiace a strieska je namiestp ciernej totalne seda. Parkujem ho vnutri, takze to len z toho co chodime po vonku. Inak je perfektny, len soana ze strasne rychlo vybledol.
@leamax Ja mam fusak na zimu a na prechodne som si dala usit krasny nanoznik zatepleny v Sashe.
@andreasiskova3 dakujem,uz som kupila pinkie nanozniky a som spokojna🙂a na zimu mame fusaky emitex🙂
@andreasiskova3 No snad ano, uz sa nieco riskuje koncom týždňa idem jeden obzrieť, nie je čierny, taký aj preto nechcem ze na každom čiernom joggery co som videla je vyblednuta farba..je to škoda, výborný kocik ale asi nie moc kvalitne latky :/ lebo ja mam po prvom synovi zn. Gesslein tmavomodrý sice bol drahší ako tento jogger originál ale okrem bežného opotrebovania podvozku pri používaní žiadna známka poškodenia, ani vyblednuta farba...
@bona12 tak to je super, veru asi bola chyba kupovat cierny.no ktovir
@andreasiskova3 tak snad ak bude vyzerať aspon tak dobre ako na fotkách, je to kombinácia tej béžovej schvartz a fialovej, tak nebudem ani váhať 🙂 a ma len jednu vaničku, kedže aj to vačšinou majú mamičky po dvojičkách a jedna by mi bola na nič 🙂 vsak ked ho kúpim tak dám vedieť..
@andreasiskova3 ja som mala komplet cerveny a ten nevybledol a to sme chodili vela vonku a som ho pouzivala viac ako 3roky
@milenka74 no do kelu ze som.si to nezistovala predtym, len ja som pozerala na to ze cierny sa pekne skombinuje s ruzovou no , co uz.
@andreasiskova3 neviem ci si nahodou nemala iba smolu,lebo ja co vidavam kociky baby jogger tak su stale krasne tie farby a teraz mam ten baby joger mini a cierny a je tiez pekny a uz aj zaruka presla. neskusala si reklamovat?
@milenka74 a to sa da reklamovat? do kelu to ma teda stve ak mam.zrovna ja smolu. nevyzera to pekne a co esre za nejaky rok a pol ☹
@andreasiskova3 neviem ci sa to da,ale ked neskusis tak nezistis. Ja som este nevidela vysediveny baby jogger a to ja uz na dialku vidim a obzeram kociky 😀 ja som velmi spokojna a zasa by som sis ho vybrala 😀
@andreasiskova3 ja budem za chvilu fotit ten moj do bazaru tak ti potom poslem link aby si videla ze po skoro 3rokoch ako vyzera cierny
Ahojte chcem sa opytat aka je manipulacia s kocikom v zime??mam 11m dvojky a zvazujem tento kocik,,len neviem ako to bude v zime,,dakujem za odpovede
@nella156 som na toto ah ja zvedavá 😃
@nella156 ja som aj cez zimu bola spokojna, ale tam.kde bolo moc snehu to som musela obchadzat. Ale to asi kazdy kocik si myslim. Fakt co sa tyka manipulacie je perfektny podla mna.
@andreasiskova3 och ta ja neviem teraz mam Bumbleride a som spokojna len ja uz som druha majtelka aa nejak sa mi uz nezda ze vydrzi zimu,tak zvazujeme nieco ine,,a najlepsie natom je ze muz chce aby bol kocik odpruzeny,,aa mna ide slahnut stoho uz,,len o tom toci,,
🙂
Ahojte aké fusaky ste dávali do kočíka babulám na zimu ? 🙂
@alexandragy ja emitex de luxe 3v1 🙂
Objednala som,ďakujem
Neviete mi poradiit??daju sa vymenit predne kolesa??ak ano tak kde dostanem kupit nove??respektive pasovali by tam aj nejake ine??
@nella156 aj ja sa pripajam, prave sme kupili dvojkocik a predne kolesa by sa zislo vymenit no cez google som nenasla nahradne. vie niekto poradit, kde sa daju kupit? netusila som ze to bude problem, mame aj tfk a tam nie je problem s nahradnymi dielmi :(
prosim neposuvate niekto adapter na vajicko maxi cosi xa rozumnu cenu? dakujem

Ahojte,zhanam tento surodenecky kocik baby joggr city select,najlepsie s jednou vanickou a dvomi sportovymi castami..doteraz sa mi nepodarilo najst,nakolko skoro nik nereaguje na inzeraty,ked napisem a mam zaujem a tiez mi pride vela z nich strasne ojazdenych,su stare aj 3-4 roky a pytaju za ne 500-600eur,co je dost,to si mozem uz novy kupit...ale radsej by som zohnala naozaj v dobrom a zachvalom stave,nevyblednute farby..ak by ste o jiekom vedeli,tak mi prosim napiste 🙂..dakujem