icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

madamecrazy
20. júl 2011

@cigaretka5 : já jsem na bruslích jezdila s Julinkou běžně a nevidím v tom problém (jezdíme na místehc vyčleněných pro bruslaře), mě jen zajímalo, jestli kolečka na BJ jsou uzpůsobená i tak, že zvládnou rychlejší jízdu, protože při bruslení je důležitá stabilita kočárku a Select je hodně stabilní..

katarina6
21. júl 2011

@madamecrazy tie kolesa nie su ani nafukovacie ani plastove, je to nieco medzitym 🙂, resp. su nafukovacie, terenne, ale namiesto vzduchu vo vnutri su naplnene nejakou gumenou hmotou, tzn. nikdy nedostanes defekt 🙂. Co vymysleli uplne super! 🙂
Firma Baby Jogger - zacinala s kocikmi ktore boli prisposobene len na behanie, pozri si stranku www.babyjogger.com - ak vies po ANJ, je tam ich historia ako zacinali, oni sa velmi zameriavaju na pevnu konstrukciu, stabilitu, a City Select ma velmi velke kolesa, su terenne, takze ja si myslim ze nebudes mat ziadny problem sa s nim korculovat.... Takisto predne kolesa sa daju zablokovat aby sa neotacali.......
No ja osobne by som tiez s kocikom nebruslila 🙂)), a uz vobec nie rychlo 🙂, a s oboma detmi 😀D, ale ak si zvyknuta, asi vies co robis 🙂......

katarina6
21. júl 2011

@modrofuzik11 ale ved o tom ze ten kovovy ram je len jeden, a treba dva ak su dve deti som aj ja pisala na strane 7 🙂, a potom aj predtym sme sa o tom bavili, ja som to tiez nechapala, potom som to tam tak polopatisticky vysvetlovala ze ako to je 😉..... Ide o to ze ta kovova cast ramu nie je sucastou aj vanicky, takze sa musi dokupit dalsie pridavne sedadlo, aby sa odtial vzal na vanicku......
Ale inak by sa to mozno dalo ciastocne riesit autosedackou, tzn. mensie dieta supnut do autosedacky, a vacsie do sportovej casti..... ale samozrejme nie je to trvale riesenie... Mensie babatko potrebuje byt aj vo vanicke - spat na rovnej ploche..... Je to skor riesenie, len ak to starsie dieta uz pomaly prestava pouzivat kocik, a viac chodi nez sa vozi.... len obcas si chce posediet..... a neoplati sa kupovat to dalsie pridavne sedadlo, ked do mesiaca uz nebude vobec potrebovat sa vozit.......

No dufam ze si spokojna.... 🙂

myzma
22. júl 2011

@katarina6 nas maly samostatne beha od 11m...nemyslim tym za rucicku... sam... na zaciatku leta mal 18m a verim tomu, ze na bj nedam dopustit celu zimu a ani potom... na maly nemal rad kocik, ked bol malicky, teraz no problem... s 2 detmi si neviem predstvit fungovat bez neho, i ked bude mat vyse dvoch rokov... presun k lekarke, do obchodu, na navstevu a pod, aby nam to netrvalo pol dna 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

takze babule, dobre ste kupili 😎

kkiki
autor
22. júl 2011

@madamecrazy ahoj ja snim chodim na korcule bezne a je super stabilny , ked zaaretujes ide fantasticky , pravda je ze je trosku tazsi , ale pokial si skuseny korculiar tak ani nepocitis ... rucka je super dlha ...

tilly
22. júl 2011

@nostek ja som objednavala z malvika... teraz pozeram, ze v prenasedeti to maju teda o dost lacnejsie... 😲

madamecrazy
22. júl 2011

tak ja jsem nakonec koupila novy model Phila Vibe 2 a jsem moooc spokojena! 🙂

myzma
23. júl 2011

@madamecrazy sto ludi, sto chuti... nech sa vam dobre kocikuje 😵

katarina6
23. júl 2011

@madamecrazy Tak gratulujem! 🙂 a co vlastne rozhodlo? co je na Phile Vibe2 lepsie?

katarina6
23. júl 2011

Tak konecne uz mame autosedacku Maxi Cosi 🙂 - moje vysnivane farby - hneda a tyrkysova 🙂! Su to nadherne farby! Keby sa v takych farbach vyrabal aj kocik BJ, to by bolo super! 🙂
Inak teda je autosedacka poriadne velka 😀DD, som myslela ze to bude mensie..... Ale tak ked to ma byt do toho 1 roka dietata.. tak to asi mini nemoze byt 😀.....
Mame aj striesku, je tam okienko 😀.... no fakt je nadherna ta autosedacka 🙂. Mame aj tu zakladnu na co sa len priklikava autosedacka, to este manzel musi potom zistit ako sa to pripina do auta.....
A inak dietatko ma sediet len vzadu v protismere ze? ak sme spravne pochopili z manualu.... ze na predne sedadlo kde je airbag sa nema davat....
A ked budem chciet ist sama s malou autom, to si ju teda na predne sedadlo v proti smeru dat nemozem?

@myzma .... tie tycky tam nie su potrebne drzi to bez nich pevne... ale inak sa nam dali normalne zlozit v pohode, a aj matka sa zmestila do dierky vsetko normalne sa dalo zmontovat.....

myzma
23. júl 2011

@katarina6 tak neviem, kde je problem... ☹ ale vsak co, ako pises drzi to i tak...

autosedacka, vzadu v protismere alebo i vpredu v protismere,a k mas vyplnute airbagy

katarina6
23. júl 2011

@myzma nooo.... 🙂)) ved aj ty mas maxi cosi nie? to tam drzi vsetko super, a zbytocne tam davat tie tycky by ma len rozculovalo 😀 a zavadzalo..... vsade na webe su vo videach ukazky ako tu autosedacku davaju len na tie adaptery, bez tyk tyci......
A ked budes mat vacsie dieta tak sa nebude vozit predsa v autosedacke 🙂)).... ale das do sportaka....

Ale inak manzel dost maturoval ako sa tie tyce spajaju dal to nejako opacne - aj ked sa pise velkymi pismenami Head a Back 😀DD... tak to dal naopak a potom mu to neslo zasrobovat, lebo ta matka sa nedala otacat, nebolo tam miesto.... mozno to je aj tvoj pripad 😀DD..... musi sa to dat presne podla navodu! 🙂

myzma
23. júl 2011

@katarina6 presne nebolo tam miesto a mne to prislo bez navodu 😝

suzieqiu
23. júl 2011

@katarina6 mozes,ale musis mat vypnuty airbag,alebo si kup nieco taketo. najdes na nete vselijake,alebo aj v dracikovi.

http://www.obchodpredeti.sk/product.php?id_prod...

suzieqiu
23. júl 2011

@katarina6 toto si kupujem ja. je tam aj zrkadielko, zaroven to je aj hracka a je to na dialkove ovladanie. 🙂

suzieqiu
23. júl 2011

jedna mamicka ma phila, a strasne nanho nadava. ze kto to aj vymyslel, surodenecky kocik a trojkolka. ked ho ma plno zatazeny - teda obidve deti tak sa jej zle kocikuje. a zliezt a vyliezt na obrubnik tak to potrebuje dalsiu osobu pri sebe. preto som sa tymto kocikom z daleka vyhla. ale fakt sto ludi sto chuti. mozno niektore mamicky si ho nevedia vynachvalit. 🙂

suzieqiu
23. júl 2011

pozrite sa co som nasla: este zohnat tak niekoho kto to spravi aj na slovensku. 🙂

http://www.babymoomaa.com/Baby-Jogger-City-Sele...

kkiki
autor
23. júl 2011

@suzieqiu krasne ... urcite by sa nasla zikovna baba co sije ... opytam sa kamosky , len to by jej niekto musel poskytnut aj striesku 🙂 jeeeeej hned by som dala usit 🙂

suzieqiu
23. júl 2011

@kkiki a odkial je kamoska? ja by som poskytla moju striesku hned 🙂 tiez sa snazim niekoho zohnat kto by to vedel usit. hned by mi to ozivilo kocik. stacila by mi len strieska. 🙂

kkiki
autor
23. júl 2011

musim zistit od kamosky 🙂 ona si davala sit tusim aj fusak aj striesku ... napisem jej a ked odpovie tak dam vediet 🙂

katarina6
23. júl 2011

@suzieqiu Noooo. to vyzera super!!! 🙂 Ja mam velmi sikovnu kamaratku, sije mi potahy na sedacku, takze toto bude pre nu urcite hracka 🙂, len musi najst dobru latku, a cas to spravit, no spytam sa jej.....

kkiki
autor
24. júl 2011

@katarina6 jej spytaj ja by som tiez chcela potom 🙂

katarina6
24. júl 2011

@kkiki
@suzieqiu
@myzma
@nostek
@ modrofuzik11
@ monda17
@ cigaretka5
@fida04
@kkiki
@nemko
@argi73
@emabaka
@anjelicek26

Tak baby, ktore by ste chceli ako uviedla suzieqiu taketo nieco:
http://www.babymoomaa.com/Baby-Jogger-City-Sele...

..... tak mi napiste do internej spravy.

Kamaratka mi uz odpisala! 🙂 ze v pohode to spravi....
No a teraz uz len vybrat latku.....
Tuto je jeden fajny web na take pekne dizajnove latky, tak myslim ze odtial by mohla objednat 🙂:
http://www.abeno.sk

Mozno najskor ja poviem nech len mne take vyrobi - a potom sem hodim foto, ak sa vam to bude pacit, moze aj vam spravit, ak nie tak nie.... 🙂
Akurat ja tu vlozku do tej sportovej casti teraz nepotrebujem chcela by som aby mi spravila len potah na striesku, a prip. podlozku do vanicky z rovnakej latky = potah na tu matrac co je vo vanicke.....

nostek
24. júl 2011

@katarina6 kati si zlata, ze na mna myslis. kolko by to vyslo?
to by obsivala uz exist latku., ci davala uplne vsetko nove?
dakujem. sa my to pozdava, i ked v marci asi budeme menit kocik.

ozaj baby, nasa Patka ma 5m a uz sa zmesti len tak tak do vanicky. som nestastna, lebo ona spinkava na brusku. som zvedava, co to budu za trable a pace v sportaku. toto mi vadi, ze je BJS taky malu co sa vane tyka. ja som mala Jane a to bolo SImi dobre asi do 8m. ;o)

suzieqiu
24. júl 2011

@katarina6 dakujeme pekne. ja by som tiez mala zaujem len o striesku. idem popozerat tie latky. juj jak sa tesim 🙂

suzieqiu
24. júl 2011

@katarina6 a ty si si ktoru latku vybrala? ja este neviem,hladala som nieco s fialovou, kvoli tomu,ze mam cierno fialovu kombinaciu 🙂

katarina6
24. júl 2011

@nostek
netusim kolko to vyjde 😀DD, zatial este nekupila latku, ani striesku nezmerala, tak koncom tohoto tyzdna to pozrie, pomera, a potom navrhne ako by sa to dalo spravit... Malo by to fungovat ako taky potah, kryt, odstranitelny.... nemyslim ze by obsila na pevno celu striesku, aj ked to by bolo najlepsie! 🙂 No to by musela kupit nejaku super pevnu latku, aby to tam teda dobre drzalo..... a tak.... A potom keby to obsila tak uz by sa nedal dat iny potah... myslim ze je lepsie spravit vymenitelny, a menit aj 3 rozne farby napriklad 🙂......

no a s tou vanickou.... tak to je taky celosvetovy problem... teraz vyrabaju dost mini vanicky... a este k tomu ja budem mat malu v zime 5mes., takze to budem mat este horsie... s fusakom atd....:-P....
No mohli ten sportak vymysliet aby sa dal dat do roviny..... viem ze BJ city mini sa da dat do roviny..... ale Select veru nie.......

@suzieqiu
ak by si chcela nejaku obyc. jednofarebnu latku, tak to staci povedat len farbu, kamoska taku kupi.

No asi to najskor spravime skusobne na mne 😀.... ze ako mi to spravi, a potom sa rozhodnete, aby tam boli vychytane prip. nedostatky..... nie ze ma tu potom budete bombardovat..... 😨

myzma
24. júl 2011

@katarina6 i ja dakujem za ponuku... no mam inu prosbu... kupila som autosedacku maxicoxi azistila som az doma, ked doraila, ze nema integrovanu striesku... dala by sa podla i tato cast usit? ja v tom nevidim az tak velky problem... len ci by bola kamoska ochotna a za kolko... novu mi ponukali za 30e 😖 😖 😖 som ochotna dat do 10e...

inak vsimla som si, ze mas nejaku uvlastnu striesku na autosedacku? mas i tu integrovanu? ci ako?

suzieqiu
24. júl 2011

@katarina6 nie nechcem obycajnu, nejaku peknu strakatu by som chcela - mozno kvetinkovu. aj tato sa mi paci: