icon

Kočík Babyzen Yoyo

anika159
15. nov 2012

Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂

lentila.g
26. jan 2013

@maminamaja4 pf sú len staré kolekcie...
Nové sú farebné-majú takú snurku v strede(a je pekny L sed) napr.aj neon kolekcie

martinano
29. jan 2013

@25nikolla25 @maminamaja4 meskam s fotkami malinkej ide 6 zubov na raz hrozne
foto su v albume u mna

maminamaja4
29. jan 2013

@martinano Musim uznat,ze som bola k yoyo kociku trosku prehnane kriticka, baby kuknite martinano fotecky s elodie detail fusačikmi, vojdu perfektne,sedia a vóbec nevyzerajú, že by to chcelo väčší kočik. Proste yoyo je malo vyzerajúci,ale priestorom velky kočiarik 😀

25nikolla25
29. jan 2013

@maminamaja4 diky za foto,vypada to dobre aj s fusakom 🙂,ja som si teraz objednala golfac elodie details a ked predam stokke tak urcite idem kupit aj babyzene...

25nikolla25
29. jan 2013

@maminamaja4 sorry som sa preklikla 🙂

25nikolla25
29. jan 2013

@martinano dakujem 🙂 urcite ho kupim aj ja 😀 a tie zubky,my mame teraz taky isty problem,nam idu zase 4 naraz :-/

vladisvladino
31. jan 2013

Ahoj, veľmi zvazujem kúpu tohto kocika, najprv pre staršieho syna teraz bude mat 2 roky na tuto jar - leto a potom pre mladsieho od pol roka na prilezitostne vozenie ...Chcela by som sa spýtať, či sa dá opierka chrbta napolohovat až na ľah, alebo len mierne naklonit, či je strieska postacujuca a hlavne či nechýba pri vozeni predné madlo? Neviete či by sa dalo dake uni dokúpiť? Maminky ktore mate aj Bugaboo bee, ktory radsej odporucite? nie len na dovolenky ... Ďakujem Katka

georgia333
31. jan 2013

@vladisvladino chrbtovú opierku viete polohovať do úplného ľahu, strieška je perfektná, postačujúca

vladisvladino
31. jan 2013

@georgia333 ďakujem veľmi pekne 🙂 už sa len rozhodnúť či čierny alebo modry 🙂

lentila.g
31. jan 2013

@vladisvladino mám aj aj
Výhodou bee je že je priestranejši a viac využiteľný do zimného obdobia
Ale yoyo je menšie podľa mna aj ľahšie ovládateľné ale opierka je kratsia nakupny košik menší aleeee je to ryhlokočik na krátky presun,dovolenku...wau

georgia333
1. feb 2013

@vladisvladino pokiaľ by si potrebovala presné rozmery rada a poskytnem

anika159
autor
3. feb 2013

No uz som vyskusala i ja kocik hlavne teda praktickost. Sme na dovolenke v lietadle uzasne sme ho zlozili a hodili hore do batoziny( nikto nam ho neskladal a nehadzal kade tade) uzasne lahky dobre sa s nim ide i po piesku je to mojho srdca sampion🙂)

lucilla29
3. feb 2013

ak ma zaujem niekto o tento kocik, predavam ho v modrej farbe. kupila som ho pre syna,ktory ma este len 8 mesiacov na take rychle behanie,ale velmi mi v nom nespi, tak ho idem vymenit za iny s nozickami, jemu to zrejme chyba. Inak je to super kocik pre starsie dieta,ktore sa rado vozi, moj maly vseobecne nejak kociar neoblubuje , len ak na spanie. je to zazracne lahky a skladny vymysel a vyzera stylovo, takze sa mi s nim tazko luci. mam ho len nieco cez mesiac, je ako novy,v zaruke, pouzila som ho len par krat.
Cena noveho bola 359e ,predavam za 300.

lentila.g
4. feb 2013

@anika159 to rada pocujem že si si ho mohla vziať k sebe v lietadle,.že ide po piesku...

wonderwall
13. feb 2013

Baby, v kocikoch sa nevyznam a lahsie sa mi riadi auto ako kocik, ale nad tymto velmi uvazujem. Neviem sa sle odhodlat. Povzbudite ma ku kupe? Ste spokojne? Co napr. Prechadzky po meste, male dlazdice, nebude hned rozhegany? Ako je to s peiestorom pre nohy dietatka? Nasli ste uz nejake negativa?
Co doplnky? A na zaver... je krasny a uzasny? Vsak ano? Vsak uo kupit? 🙂 🙂 🙂

@lentila.g
@ellysa
@maminamaja4
@anika159
@martinano

maminamaja4
13. feb 2013

@wonderwall ja by som zacala takto,nes ma este len 8 mesiacov,takze vonku este kociarik nebol,kupila som ho ako rychlobezku do auta pri premiestnovani,aby som nemusela prehadzovat medzi autami velky kociar. Kocik ma perovanie a nemyslim,ze by mal na dlazdiciach problem, ani sa urcite nerozhega,konstrukcia je super. Nevyhoda,ze nema opierku na nozicky a ma kratsiu opierku chrbta. Sklapanie pohoda, plastenka nieje velmi vyuzitelna,ja ju tam nedavam,lebo s nou kocik horsie skladas. Materialovo super,len tie čalunenia by mohli vyzerat kvalitnejsie. Baby ho uz testovali aj na dovolenke v piesku v pohode ,do lietadla so sebou. Nema madlo,co mne vbec neprekaza,lebo je to naozaj taky rychlokocik,zlozis,zapnes a ides. Chodi lahucko a hoci som vysoka,ten kocik nie je pre mna nizky,asi tak,viac budem vediet o nom ked po zime vyrazime niekde,u nas zatial sneh,mdonho ho nevyberam,aj ked niektore uz s nim boli aj von.
Ja som don dokupila bugaboo podlozku,aby bol maksi a maly v nom doma obcas spi v pohode 😀

lentila.g
13. feb 2013

@wonderwall myslím že si dostala vyššie zhrnutie úplne totožné s mojim názorom,ja som bola aj vonku a je úplne ok aj po dlazbe-počuť ho tak ako iné ale ide pekne a nie je to zasa ako hrkalka...
A môj ma 1m nohy ma dole spustené no napriek tomu tam spí aj 2-3h

anika159
autor
13. feb 2013

@wonderwall je super 🙂 na dovolenky presuny a v lete na zimu nie je podla mna. Nie je tam priestor na nakup a na zavesenie tasky s vecami ale toto he kocik presne do uta na presuny a dovolenky ja nan nedam dopustim le n doma na prechadzky mam stokke tento pouzivam ked idem do nakupneho centra a tak🙂)

georgia333
13. feb 2013

@wonderwall ja som sním veľmi spokojná, malý tam v pohode spinká a manipuluje sa s ním veľmi dobre, mne vyhovuje že je ľahký a skladný, nezaberá priestor v aute ani v dome, boli sme s ním aj na dovolenke a malý v ňom spinkal aj dve hodiny, pre mňa je jednička

lilly
14. feb 2013

ahojte, tiez uvazujem o tomto kociku, ale ja by som ho chcela len ako jediny kocik, co mam terajsi concord fusion a golfac moon, tak tie by som chcela predat.. maly ma uz 17 mesiacov, takze na buducu zimu uz v nom bude len prilezitostne, takze by to malo byt podla mna ok, nie? mohli by ste mi pls. napisat vnotorne rozmery sedacky? napr @georgia333 sirku, dlzku casti na sedenie a opierky chrbta.. dakujem 🙂 a nejake univerzalne madlo od chicca alebo ine by tam neslo pripojit?

georgia333
14. feb 2013

@lilly ja mám iba tento, syn mal v decembri 2 roky ale kupovali sme ho v lete, keď sme išli na dovolenku, mne osobne madlo vôbec nechýba, dieťa z neho nevypadne nakoľko sú tam bezpečnostné pásy a pri skladaní by som s ním mala len starostí, ja nepoužívam ani fusak dávam mu iba overal z termoregulačného materiálu Outlast, šírka sedadla 36cm, hlbka sedadla 25 cm, výška opierky 42cm, dĺžka celého kočíka 42 chrbát+25sedadlo+26 nánožník spolu 93cm je dostatočné priestranný a k tomu veľmi ľahký a skladný, ak by ťa ešte niečo zaujímalo, tak rada poradím

lilly
14. feb 2013

@georgia333 dakujem 🙂 ma skoro identicke rozmery ako moj golfac, este je aj sirsia sedacka na tomto yoyo 🙂 joj strasne sa mi paci, len ta jeho cena sa mi nepaci 🙄 a ten jeho nakupny kosik je vyuzitelny, ci je to fakt strasne male? odniesla by som tam aspon mensi nakup? 😕

anika159
autor
14. feb 2013

@lilly no je to dost malinke ten kosik ... Zalezi od toho co chcapes pod mensim nakupom.... Jedno mlieko chlieb a 4 jogurty i hej... Viac ani nie...

maminamaja4
14. feb 2013

@lilly na bazare mas jeden skoro nepouzivany za 290,ak zavahas,uz tu budu az po lete a novy stoji 349, mozno za 329 zozenie,ale menej nie,je to novinka a vsetci si budu drzat cenu 😀

lilly
14. feb 2013

@maminamaja4 ten na bazare som videla, ale je tam len osobny odber v blave a ja som z vychodu..
@anika159 no ja aj vacsie nakupy zvykne vlacit, ale tak bola by som nutena to dat do tasky, co uz 😅

anika159
autor
14. feb 2013

@lilly aj ja 🙂)) ale na to tento kocik fakt nie je... Dole das plienky a par drobnosti nosnost ma ten kosik do 2 kil takze vacsie nakupy vobec....

georgia333
14. feb 2013

@lilly ja nákupy v košíku nenosím, mám tam len príručnú tašku

ellysa
14. feb 2013

@maminamaja4 budú až po lete?akože nie sú v obchodoch momentálne?ma nehnevajte dnes som predala xt a chcem kúpiť yoyo 😅

maminamaja4
14. feb 2013

@ellysa ..ale ano v obchodoch su,ale za cenu 349 eur,zatial. Myslela som na bazare,ze kazdy si ich na leto necha a predavat na bazariku sa budu asi az po lete...ak chces napisem do IP,kde mi urobili cenu.

ellysa
14. feb 2013

@maminamaja4 jaj som sa zľakla, áno pošli prosím 😉