Kočík Brio go. Máte zkušenosti? Na co si dát pozor?
ja sa chcem spytat ci tie ktore by chceli nejaky servis alebo volaco podobne tak im odporucane posielat to do moravskeho lieskoveho. dakujem. a este jedna vec mate aj original krabice ku kocikom? dakujem
Ahojte baby, ak by mal niekto zaujem mam napredaj Brio Go kocik - limitka (medeny ram, hnedy). Pouzivany iba par mesiacov, nakolko sme sa rozhodli adoptovat babulku a musela som kupit surodenecky kocik 😅
Kocik je este v zaruke 🙂, mam k nemu aj doklad. Dam ho aj na bazar 🙂 Ak mate zaujem poslite IP 🙂
holky nevíte z kterého roku je kolekce, ve které je ta kanárkově žlutá barva?
Ahojko kocky, ktore mate Brio s bielou konstrukciou ako ste s nim spokojne? Je to zla farba velmi na nom vidno vsetko a hlavne skrabance, dakujem za odpovede
@ivetka09 je to uzasnaaa a najkrajsia farba konstrukcie 😵 a teraz v zime pri tom snehu vyzera kocik uzasne 😵 😵 skrabance ziadne! je to velmi kvalitna povrchova uprava, ze som uz parkrat aj trosku niekde buchla a nic. vsetko ako nove. 😵 a praveze nevidiet na tom nic, prach splynie, takze myslim, ze este lepsia ako tmava. 🙂
a este neda mi do tejto temy nenapisat, kto vaha o kupe brio:
do snehu- myslim,ze super, sme na dedine a teraz mame teda velmi vela snehu a prejdem s nim. cestu odhrnu a ked je aj vrstva makkeho, tak prejdem.
a velkost prednych koliesok - to ma odradzalo, ze na dedinu, ci nie su velme male. a preto som chcela concord fusion. ale po premerani prednych fusion-a a brio-a som zistila, ze su ROVNAKE. tak to rozhodlo. len brio ma zadne vacsie ako fusion a preto to opticky vyzera, ze ma brio predne kolesa male. 😉
tak mozno aj toto niekomu pomoze, ak vaha 🙂 🙂
@zvalka dakujem za odpoved, som rada ... lebo aj mne sa velmi paci prave ta biela konstrukcia len ma kazdy odhovara od nej ... a ty mas v akej farbe Brio? nevies nahodit tvoje fotky kocika? Dakujem
a presne tak je to suprovy kocik prejde v pohode aj sneh ...
dnes mi prisiel Elodie paskovy fusak aj taska nadhera ... maly ho uz aj skusa 🙂
mam otazku, jedno koliesko zadne nam trosku vrzga, co sa vam najlepsie osvedcilo na to, aby nevrzgalo??
a tiez ked si nasadim vanicku, teda tu ani neskladam, tak ked pohojdam viac, tak na jednej strane ten plast tiez trosku nejaky zvuk vydava, riesili ste to nejako? dakujem 🙂 🙂 🙂
Holky já chci taky bílou konstrukci a černý sporťák s největší pravděpodobností, jen hlubokou korbičku budu mít teda tu kanárkově žlutou, myslíte, že to bude k té bílé konstrukci vypadat dobře?
@zvalka no já už ji koupila a černý rám nechci, tak to právě řeším, já doufám, že to blbě vypadat nebude, protože i když je konstrukce bílá, tak košík a plasty a rukojeť jsou černé, tak si říkám, že tam ta černá na té vaničce nebude tak vadit a v zimě bude ta kanárkově žlutá perfektně zářit 😀
uznávám, že je to netradiční kombinace, ale teď koukám na tu bíloz konstrukci a část jí má taky černou, zkusila jsem si laicky zaměnit konstrukci z černé na bílou, obrázek nic moc, ale podle mě to nevypadá tak strašně, co myslíte? jsem zvědavá na realitu...jako kdyžtak korbu prodám a koupím jinou, no problemo 😀
Ahojte, chcela by som sa spytat ci sa da na kocik pomocou adapterov pripevnit autosedacka maxi-cosi pebble?! dakujem
@lucia99 ano jasne da sa to, my to tak mame 🙂

Hej lebo nemám knižku k nemu a predavačka ho tiež nevedela dať dole v obchode no pospekulujem dačo dúfam že pôjde bo je to onicom tak..