Kočík Brio go. Máte zkušenosti? Na co si dát pozor?
ozaj vidis to, ten prevod som neratala. kolko to prosim ta vychadza pri platbe do zahranicia?
@errilo uz som sa to tu pytala martusky, a vraj zalezi od toho aky mas ucet. Mozno to mas aj v baliku za ucet. prip. citam ze si z Ba, by sme si to mohli objednat spolu o naklady sa podelit. ja som z PK ale do ba chodim do ruzinova dost casto. ja neviem ci to mam v baliku, musim zistit.
@errilo K tomu prevodu do čiech som už písala @simmi80, pokial platbu pošlete v eur ako "platbu v eur v krajinách EHP", ( = zadáte účet príjmcu vo forme iban, meno účtu, BIC - SWIFT kód banky, platba do 50 tis. eur, poplatky SHA) tak cena je ako za domácu uhradu t.j. ak máš balík k účtu tak pravdepodobne zdarma alebo tých pár centov za obrat. Poštovné je 200 Kč.
@home1 Mám doma 2011, ale myslím že sú tam len nové farby -hlavne tá pekná fialová 😉 iné som nezaregistrovala. POsledné rozdiely boli medzi 2010 a 2011 - tam bola zmena materiálu + v priebehu roku 2010 sa menili tie pásy ( už veľa kočíkov v 2010 má tie nové)
@martuska75 dakujem 😉 tá fialova ma velmi zaujala,no kupim nakoniec čierny na čiernej konštrukcii a dokupim aspon 2 farebne striešky a podložky aby bola zmena 😉
@almita dnes v Laugu v TN som videla krasne sive Brio na bielej konstrukcii....s dvoma blond kockami....ze si jedna z nich bola ty? 😉
Baby prosím poradíte? ako dám dolu zo striešky ten poťah??? mne to nejde nijak :-/ mám doma konečne na výmenu poťahy a chcela by som to odskúšať.Poradíte? dííík
@zabka1987 Bohuzial ti poradim len tolko, ze som potrebovala k tomu muza a muz skrutkovac 🙂 Preto ja mam striesku stale tu istu a nemenim ju, nie je to zdaleka take jednoduche ako pri ostatnych kocikoch. Ale hadam ti nejake sikovnejsie briacky budu vediet pomoct 🙂
Ahojte baby. mam na predaj brio celu 3-kombinaciu. v cervenej na ciernej konstrukcii po 1 dietati. ako novy. ak by ste mali zaujem, alebo by ste o niekom vedeli, kto by mal zaujem, pozrite si moje inzeraty 😉 . volajte, piste, cokolvek 😉
Ahojte a ako je to s tým polohovanim bria? tie pasy vam nevadia že sa to tak polohuje?ide to rychlo a lahko? 😕
baby prosim vas nemate niektora odfotenu tu brio clonu na striesku, co ste teraz objednavali? mozno aj taky blizsi zaber ako to sedi, ci to teda ma vobec zmysel objednavat
@home1 rozdiel je vo farebnom prevedení, šití a hlavne čo zmenili kvalitu tkaniny
@home1 nedoporučujem meniť striežku, nakoľko materiál ktorý používa Švedská firma BRIO je
žiaruvzdorný a odolný voči vode s ochranným filtrom UV čo chráni Vaše dieťa pred škodlivým žiarením,
je to dôležitejšie pre Vaše dieťa ako farebné prevedenie
ahojte, ak by ste niektora predavali brio na bielej, alebo hnedej konstrukcii, napr. hnedej farby, alebo tej fialovej, bezovej, tak mi dajte vediet do IP. dakujem 🙂

@simmi80
@martuska75
@errilo
@peliroja
ahojte,je niaky rozdiel medzi briom 2011 a 2012? 😕