icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

iwesska
5. dec 2013

@dreamer1
@uzu17
@sendym Baby, ako ste to nakoniec poriesili s tymi kratkymi pasami? Vymenili ste ten co ide okolo pasa za dlhsi? My este kocik stale nemame doma, az zaciatkom roka, ale dovtedy by som rada poriesila aj tuto vec, nech to nemusim riesit az ked uz bude male na svete.

standu
5. dec 2013

@iwesska ja som to zatial neriesila, mala ma dost rezervu v pasoch, ma takmer 8kil, 7mesiacov, plus overal, fusak...zatiak je to ok, tak skoro to nebudes riesit 😉

iwesska
5. dec 2013

@standu Tak ale aj tak, co ak si to nahodou kvoli tomu rozmyslim, ak sa to nebude dat predlzit 😀 Este mam mozno nadej, ze v dalsom roku vyrobia uz dlhsie popruhy 🙂

uzu17
6. dec 2013

@iwesska ja som si zatiaľ kúpila čierny popruh lebo ružový neviem zohnať. Ale ešte som ho mevymenila lebo malá, ked je naobliekana a ešte aj vo fusaku a prikrytá, tak ju ani priputat netreba. A keď sme napr. v obchode, tak jej vyzlečiem bundu a pripútam. Keď bude teplejšie a bude väčšia, tak ho vymením. Len dúfam, že zoženiem ružový 😨

iwesska
6. dec 2013

@uzu17 A kde si kupila? A to komplet cele traky, ci len ten co sa okolo bruska dava?

uzu17
6. dec 2013

Len ten čo sa okolo bruška dáva. Kúpila som si 2 metre. V galanteriach to predávajú.

vikipollard
10. dec 2013

baby co mate wanderer, chcem sa spytat ci by ste ho odporucili ako sportiak na zimu pre 1,5 rocne dieta. Chcem ho kupit ale objednat bez nazivo videnia tak sa chcem uistit ci dobra volba dakujem za kazdu radu

vikipollard
10. dec 2013

@standu ahoj nerozopina sa ti ten rukavnik lodger ? mne sa stale rozopina vstrede ten suuchy zips.

standu
10. dec 2013

@vikipollard trocha mi povoluje, tak kazde 2 dni ho stisnem 😉

standu
10. dec 2013

@vikipollard teraz si ho kupila jedna kocka, ze zatial najvacsi kocik co mala, takze tak. my v nom vozime 8mesacnu a v lete som don posadila na skusku 5rocnu dceru a zmestila sa, len nohy jej viseli. ma 110cm. kocik je priestranny, dobre ovladatelny, aj snehom sme uz sli a ok. treba sa trocha zapriet ale neverim ze existuje kocik, ktory ide snehom ako noz maslom.

vikipollard
10. dec 2013

@standu dakujem pekne

kety75
14. dec 2013

@standu prosim ta, otazocky, sklada sa kocik lahko a to aj bez oddelenia vrchnej casti od konstrukcie? a ked mas malu v kociku, tak sa kocik tak nehybe? mne sa to v obchode zdalo, ze ten klik nie je az tak pevny, ze ked budem kocik pouzivat a sportovu cast vyberat od konstrukcie, ze sa to nejako "rozhega" 😉 a to maju v obchode dlazbu hladucku ako lad, neviem ako sa sprava kocik na terene? lebo oproti Fusionu mi pride totalne pohodlny a perfektne ovladatelny, teda nie zeby ten Fusion nebol, ale Wanderer mi pride o dost lepsi...

standu
14. dec 2013

@kety75 sklada sa super. da sa vsak poskladat len ak mas sportovu castu nakliknutu v smere jazdy, v protismere nie. aj s fuakom je to ok, nic sa nam nehega....

ustrachana
14. dec 2013

@vikipollard ja som si ho kupila na zimu pre 2 rocneho syna a ma sa v nom ako kral 🙂

standu
14. dec 2013

@kety75 ja ho nevnimam ako rozhegany ale ako dobre pruziaci 😉 do stran, hore-dole, ako klasicka hupacka

vikipollard
14. dec 2013

@ustrachana odradili ma tie kratke.pasy na brusku o ktorych stevtu pisali nakoniec

standu
14. dec 2013

@ustrachana takze ste spokojni nakoniec???

kety75
14. dec 2013

@standu diky 🙂 to so rada 😉

ustrachana
14. dec 2013

@vikipollard kratke? moj maly je v bunde, fusaku a pasy su mu velke 🙂 teda neviem je to moj 30 kocik ale uz som mala ovela kratsie pasy, tieto su uplne v poho

@standu prezijeme zimu a ide prec, ja som chcela velky kocik len aby sa maly v pohode vyspal a tento je na spanie uplne naj 🙂.velky a odpruzeny, no spi ako mimino 🙂)))

standu
14. dec 2013

@ustrachana a na leto co??? my ostavame v nom, ja ani golfac nechcem kupovat... ibaze by som mala zvysne peniazky na beecko 🙂

ustrachana
14. dec 2013

@standu uz bude velky, dufam, ze uz kocik nebude chciet 🙂

standu
14. dec 2013

btw moja mala ma asi 8 kil, skoro 8mes, hruby overal, fuask a pasy skratene, nie uplne nadoraz...

sylvia2012
16. dec 2013

@standu je krasny aj bambulka je nadherna🙂
ja mam stale fusion ale uz to vyzera na 99 percent ze v piatok pojdeme po tento len v ciernom mozes mi ho vychvalit 🙂 aby si ma viac presvedcila ja som ti pisala ohladom toho ci sedi protonka na tento novy podvozok a ozaj su tie kolieska take ako je pisane ze su odolnejsie na opotrobovanie a uz pruzi viac ako fusiom?

sylvia2012
16. dec 2013

@standu a este otazocku chcela by som nanoznik ale viem ze v nom je v madielku tak ako vo fusion ale chcela by som taky vytepleny tera som si kupila pinky a ten je pekny ale neviem ci bude pasovat aj na tento nevies mi poradit🙂

standu
16. dec 2013

@sylvia2012 je ovela lepsi ako fusion. pre mna. kupila som tu jazdeny fusion v lete, ked este nebolo jasne, kedy budu wanderery naskladnene. chodili sme s nim len 3tyzdne, uz to bol rozdiel oproti staremu kocaru 😀 je makky, pruzi do stran, hore, dole, otocne sedenie je pre mna nevyhnutnost na kociku, dobre sa sklada, vojde aj do mojho maleho kufra 🙂
tazko sa odobera madlo ale nevadi, teraz ho mame odlozene doma, kvoli fusaku, leniva som ho stale vyberat a nasadzat. nanoznik nemam, ale mam podlozku pinkie a sedela, len dieru na medzinozickovy pas to malo trocha inde, ale slo to. troska dlhsia strieska mohla byt, dokupime slnecnik. ta clona je super, ale na dieta nevidis 🙂 je dlhy, priestranny, pomerne lahky ale stabilny... kolesa su fakt super. nie celkom ako klasicke nafukovacky, ale rozdiel oproti plastakom. nezapichuju sa kamienky, nic.

sylvia2012
16. dec 2013

@ma_ta1975 ja mam vanicku proton mala mam 74 cm a mame loger a zmesti sa je LTT,, len tak tak ale je tam a ked polosede tak este ma miesto a ma presne 7 mesiacov🙂

sylvia2012
16. dec 2013

@standu ja som si este striesku nevsimla lebo nemam sportak este fusion rozbaleny a ty myslis ze je je mensia ako na fusion. a neni moc uske to sedenie ako to korytkove

ma_ta1975
16. dec 2013

@sylvia2012 no mne sa tam veru nezmestil ako 5 mesačný zima bola hrozná naobliekaný,fusak, deka...škoda že vtedy nebol športový Wanderer naklikla by som ho aby som videla drobca ...a mal by miesta habadej...joj ak vám závidím ja už bábo neplánujem tak chodím len čítať a kochať sa fakt lepší kočík ako Concord som nenašla... 😉

sylvia2012
16. dec 2013

@standu a to co pisu o tych popruhoch je pravda su kratke?

standu
17. dec 2013

@sylvia2012 nezda sa mi uzky. my sa v sportiaku vozime od 5 mes, nie ze by sa nezmestila, len nechcela lezat...ona je tak avelmi akcna, zacina chodit a to mala vcera 8mes. 😀 popruhy su zatial dobre, nie su este nadoraz spustene a ma fusak, overal.... az budu kratke, vymenim ten co ide okolo bruska. zatial to neriesim.