icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

sylvia2012
17. dec 2013

@standu takze su neni take ako na fusione take dlhe? ja len ci si myslis ze je uzsi ako fusion koli tomu ze ma otacacie sedenie do piatka sa musim rozhodnut mala mala predvcerom 7ale je vo vanicke a pritom je dlha 74cm ale v kociku sa jej paci lubi spinkat tak sportsk tak do mesiaca urcite a ty si k nemu nemala plastenku? akze ja chcem kupit len sportak wanderer a vybavene len sa chcem uistit ze robim dobre som moc nerozhodna kec fusion j dost stabilny a o tomto novom pisali ze nieje tak moc pevny ale skor si myslim ze su to kacice ja som na neho bola pozerat a zda sa mi super 🙂 preto chcem pocut nazor niekoho kto ho ma a je s nim kazdy den 🙂 je strieska dost hruba neprefuka ju to som moc neskumala🙂.?

standu
17. dec 2013

strieska je dobra. ja myslim ze nebudes lutovat. neviem ti porovnat fusion sport cast lebo som pouzivala len podvozok s protonom. ani ju nemam doma muz to zlozil v robote len kontrukciu mam doma v kocikarni 😉 mne sa s nim lepsie menvruje ako s fusionom. plus otocne sedenie, sklopenie do lahu, ziadne koryto, opakujem sty x lepsi kocik som zatial nenasla.

sylvia2012
17. dec 2013

@standu dakujem ti za,vycerpavajuce odpovede ale fusion neni korytkove sedenie tie sa mi nepacili pritom velky favorit bol bugaboo ale koli korytkovemuna tomto nieje strieska kratsia ako na fusion?prepac ze sa tolko vypytujem. a ozaj skladanie uz je lepsie ako na fusion?

standu
17. dec 2013

@sylvia2012 pre mna skladanie jednoduchsie, wanderer som poskladala naprvy sup, to som dost netechnicky typ. pri fusione sme chvilu s manzelom spekulovali. strieska podla mna porovnatelna. ta clona je tam velmi fajn ale aj tak dokupim slnecnik. tie prirabane strechy sa mi nepacia. ja viem, ze fusion sa polohuje normalne, ale nema otocne sedenie. kym nebol wanderer na trhu bola som rozhodnuta pre fusion, a nemam co lutovat.

sylvia2012
21. dec 2013

@standu od dnes som majitelka concordiku a je skveli zajtra dame prvu prechadzku

standu
21. dec 2013

Som rada ze sa paci 😉

sylvia2012
22. dec 2013

dodavam fotky s vanickou PROTON

standu
27. dec 2013

@sylvia2012 no ako sa vam jazdi?? 😉

sylvia2012
27. dec 2013

@standu jazdi sa mi na jednotku je to suprove uplne sa vznasam je paradny
som moooc spokojna ae sme stale vo vanicke

standu
28. dec 2013

@sylvia2012 ked je jej dobre vo vanicke tak ok 😉 som rada, ze ste spokojni 😀

mispula19
28. dec 2013

Ahojte kočky, jsem do Concordu zblázněná už nějakou dobu a Wanderer je pro mě TOP, když už jde i otáčet rukojeť, ale pořád nemám jasno v barvičce a jakou na něj korbu... líbí se mi buďto Sleeper nebo Scout obě 2013, mohli by jste mi prosím poslat fota a recenze ty co tyhle kombinace doma máte? Hrozně se mi líbila růžová, ale zase bych chtěla něco praktičtějšího + i pro druhé dítko, tak zatím vede šedá, ale po shlédnutí fotek zde už se mi líbí i béžová 😀 za fota budu moc ráda, pořebuju se nějak rozhoupat. Kují 🙂

standu
30. dec 2013

@mispula19 neviem ci som ta dobre pochopila, ale rukovat sa neotaca, ale sedacka.

mispula19
31. dec 2013

aha, každopádně super, že jde otočit, co se otáčí už je jedno 🙂 Já si jen pamatuju kočárek co měla sestra 13 let zpět a na něm se právě přehazovala rukojeť, ještě jsem neměla možnost viděl tenhle nový live 🙂

standu
5. jan 2014

@mispula19 bohuzial ja ti nepomozem mali sme starsiu vanicku proton. sleeper sa vsak da pouzivat ako autosedacka, scout je zasa skladnejsia..mne sa pacia obe 🙂

vladkaluckalukas
7. jan 2014

Tak kocky...aj my uz jazdime, je neskutocnyyyyy, ide jedna basen, mame vanicku sleeper, je mala...ale mam pocit, ze v nej aspon nie je zima 😀.....MILUJEM HO. 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

katkaromi
7. jan 2014

@vladkaluckalukas tak super 🙂 a ako si to vyriešila s tým fusakom?

vladkaluckalukas
7. jan 2014

@katkaromi Kupila som nestor, ten co sa nadpaja spodok a vliezol tam, ale ten teraz nepouzivam, lebo sa mi zda teplo, on je taky hruby a sustakovy zvonka, mam taky fleesovy do autosedacky a zmesti sa aj do vane. Ale je to tam vsetko na fest 😀. Este rozmyslam, ze tu sleeper predam a kupim proton ciernu.

katkaromi
7. jan 2014

@vladkaluckalukas jasné, dá sa to tak vyriešiť 😉 , a farba kočíka je brown, dobre si pamätám?

vladkaluckalukas
7. jan 2014

@katkaromi ano ano, hnedy, je nadherny....ale ono asi by som tuto malu vanu pozila pri babnku narodeneho april maj..ked uz na dalsiu zimu bude dostatocne velke do sportaku.

sweetjanka
7. jan 2014

Dievcata, a co hovorite na to , ze je trosku rozkyvany? aky mate na to nazor? Mne padol hned do oka..cez vikend ho idem omrknut do mirage v ZA, lebo som zvedava, aky je v skutocnosti..neviem sa rozhodnut ci tasku snug alebo starsiu vanicku proton..(sleeper aj scout sa mi zdaju primalinke, na sirku 28-29 cm je uplne mini priestor)..viem posudit aj protonku, lebo som mala pri prvych detoch Jane nomad, aj protonka je mala,no v juni (kedy cakame babatko) bude hadam teplo a vydrzime aj v protonke, no velmi rozmyslam aj nad snugom (moje obe deti boli velke 🙂 urcite bude aj toto tretie 🙂

katkaromi
7. jan 2014

@vladkaluckalukas tiež máme hnedý 🙂

katkaromi
7. jan 2014

@sweetjanka podla mna je dobre odpruzeny 🙂 , ja som si ho vybrala prave preto ze tak dobre pruzi, chcela som povodne Brio go ale tento pruzi este lepsie, nemam rada tvrde kociky, ale tak kazdemu vyhovuje nieco ine 🙂 Myslim ze ho odpruzili zamerne aby bol vhodny aj do terenu a myslim ze je to pre babatko prijemnejsie ked sa trochu pohojdava. Uvidim o chvilu v praxi 🙂 My máme vanicku Scout. tak som zvedava ako sa tam bude zmestit. Dam potom vediet 🙂

standu
7. jan 2014

@sweetjanka mne sa prave toto heganie pozdava. tiez mi vadia tvrde kocare co hrkaju 😀

sweetjanka
8. jan 2014

Ved rozmýšľam aj nad uppababy vistou,no ta ma problém ttvrdosti,prave to jej vadí najviac. Naše cesty s chodníky sú v Katastrofalnom Stave a odpruzenie je Fajn ba az Nepostrádateľné.

zuzik007s
9. jan 2014

standu chcela by som sa opytat, ako si s nim spokojna po dlhsom pouzivani? konstrukcia je pevna nie velmi labilna? uvazujem nad nim, velmi sa mi paci. a prosim ta ako je siroka sedacia cast v casti chrbatika? dakujem

zuzik007s
9. jan 2014

zuzik@standu chcela by som sa opytat, ako si s nim spokojna po dlhsom pouzivani? konstrukcia je pevna nie velmi labilna? uvazujem nad nim, velmi sa mi paci. a prosim ta ako je siroka sedacia cast v casti chrbatika? dakujem

zuzik007s
9. jan 2014

standu chcela by som sa opytat, ako si s nim spokojna po dlhsom pouzivani? konstrukcia je pevna nie velmi labilna? uvazujem nad nim, velmi sa mi paci. a prosim ta ako je siroka sedacia cast v casti chrbatika? dakujem

marinam
9. jan 2014

Ahojte vsetky zienky.Dnes som si bola zarezervovat Concord Basic Set. Mam, ale dolezitu otazku este pred tym ako ho kupim. Kedze sa mi babo narodi v polke aprila, tak som sa rohodla pre snug, namiesto klasickej vanicky a do zimy budeme v sportaku.LEN: po prve som citala, ze vanicka je homo...daco, co znaci, ze sa da upevnit ako autosedacka do auta, namiesto vajicka. Mate s tym skusenost?Je to naozaj tak???To by som si potom radsej namiesto vajicka a snugu kupila vanicku a sportak. po druhe: a to je dolezite. Nevidela som nikde ku concordu nanoznik a tasku. V tomto sete teda nic take nie je, tak chcem vediet, ci je mozne dokupit aj original, kedze uz browsujem na nete dlho a nic som nenasla. Najradsej by som mala origos nanoznik aj s taskou. Vybrala som si bezovu farbu, univerzalnu aj ked ta modra bola uplne uzasna. Maju ho teraz za super cenu 700 ecky...Viete mi poradit prosim? Nech nekupim nieco s cim nebudem spokojna. Na zimu nanoznik potrebovat urcite budem...Aby tomu mojmu synovi labky nezamrzli 🙂 DAKUJEM

martina22222
9. jan 2014

ahoj @marinam, určite Ti odporúčam kúpiť vaničku Slepper, aj keď sa zdá malá v skutočnosti bohate stačí a tú môžeš používať v aute! Mali sme ju bola úplne super, aj keď nám bábo zaspalo jednoducho vložili do auta a išli,alebo do obchodu , lekárke- žiadne prekladanie dietaťa- super vec a malý tam vydržal do 6M a to bol riadne veľké dieťa, mala som celý set a autosedačku sme takmer nepoužívali, akurát sem -tam doma na krmenie.
Tašku ti neporadím ale fusak kúp LODGER, je nepremokavý super vec nič iné nepotrebuješ! Síce drahší ale stojí za to!

marinam
9. jan 2014

@martina22222 Cize original taska a original nanoznik k tomuto kociaru neexistuje? A teda vanicka Sleeper nahradzuje ako keby tu autosedacku, tak? Takze mi staci vlastne len vanicka a sportova cast.Pomohla si mi...Dakujem 🙂