icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

martina22222
9. jan 2014

@marinam, taška sa dá kupiť videla som na nete, ale nánožník asi nie, concord ho zabudováva v madle v športovej časti- ale to je o ničom. Určite ti stačí len nepremokavý fusak.Aj Emitex Deluxe je fajn a stojí okolo 55 Eur. Čo sa týka vaničky so Slepperkou budeš istotne spokojná dá sa ešte aj polohovať do výšky čo je super vec, ak má dieťa reflux, alebo chce viacej vidieť, my sme to používali.

marinam
9. jan 2014

@martina22222 Super, tak si asi pojdem zajtra po ten wanderer s tou vanickou sleeper, ale tym padom bez vajca..Aj tak sa mi nepaci, ako je tam dietatko natlacene. DAKUJEM!

vladkaluckalukas
10. jan 2014

@marinam ahoj a v akej farbe kupujes?

sendym
10. jan 2014

@iwesska ja som z toho uplne zufala maleho mi uz neobopne...ten okolo bruska sa da vymenit???

marinam
10. jan 2014

@vladkaluckalukas ahoj.objednala som si zeleny.este ani jeden nepredali v tejto farbe....chi chi.uvidime ako bude vyzerat.ak sa mi nebude pacit tak ho vymenim za nudny bezovy chi chi.

sendym
10. jan 2014

@uzu17 booze ja som si nevsimla ze si mi toto pisala ;) prepac...prosim ta a da sa taky samostatny popruh niekde kupit??

iwesska
10. jan 2014

@marinam Kde maju prosim ta Wanderera za 700E? Ja smejdim kazdy den uz asi 3 mesiace, stale cakam ze bude stat cely set menej ako 850E a nic 😒

sendym
10. jan 2014

Iwesska@dreamer1@uzu17 takze nasla som galanteriu na nete a predavaju tam popruhy v roznych farbach!!! ;))) uz som aj objednala .Len davajte bacha popruch musi byt max 25mm inak vam neprejdu tie umelohmot.casti cez to.Dufam,ze mame problem vyrieseny ;)) www.stoklasa-sk.sk

marinam
10. jan 2014

@iwesska za tie prachy maju ale sportak, vajce a snug taska. za 850 maju vanicku, sportak a vajce...chcela som najskor tu kombinaciu prvu, ale dnes som zlozila zalohu za tu druhu kombinaciu za 850eur.

iwesska
10. jan 2014

@marinam Jaaj, tak to nic nove potom. Tiez som chcela Snug, len do vytahu sa nam nezmesti uplne vyrovnany sportiak v lahu, tak to by bol problem. Ja som sa rozhodla nakoniec pre Scout - skladaciu a tam je ta cena tusim rovnaka ako pri Sleeperovi za 3-komb.

marinam
10. jan 2014

@iwesska scout je super ale mensi.ja som chcela velky sportak...ale scout je super.

vladkaluckalukas
10. jan 2014

@marinam hm...ja chcem sleeper predaat, ale mam hnedy, nie bezovy, ale hnedy. Maly v nej bol dvakrat, my mame aj autosedacku, tak tato nam netreba a je mi mala aj s fusakom a overalom, pre jarne babeno je super. My sme dali za cely set bez tasky 1007 eur .....kokos zabijak, ale stoji za to.

marinam
10. jan 2014

@vladkaluckalukas jaj no skoda,ze to farebne nesedi....Spokojna si s nim?ja som vanicku chcela do auta ako autosedacku na dlhsie cesty...

vladkaluckalukas
11. jan 2014

@marinam ja spm s nim maximalne spokojna, len zimne babatko je v tej vanicke moooooc narvane, na jar je uplne uzasna, ani by som neuvazovala o predaji, ale ked si predstavim, ze tam ma byt este 3 mesiace, tak to nehrozi aj overal aj fusak aj on. Keby si brala ten bezovy, sedelo by.

iwesska
11. jan 2014

@marinam Aky velky sportak? Vsak ja hovorim stale o tom istom sportaku, len inej vanicke - skladacej 🙂

vladkaluckalukas
11. jan 2014

Tak takto vyzera sleeper na wanderer podvozku. Tu vanicku by som chcela predat. Ak by bol zaujem, bola dvakrat pouzita.

marinam
11. jan 2014

@iwesska ano ano pravdu mas som nejako rychlo citala.to je ta skladacia vanicka vsak?ja som uz objednala a dala zalohu.o dva tyzdne pride v zelenej farbe 🙂

marinam
11. jan 2014

@vladkaluckalukas objednala som si aj ja vanicku nakoniec v zelenom...vyzera to super...cena by bola aka?spomeniem kamoske.

vladkaluckalukas
12. jan 2014

@marinam 180 eur, nova je 260.....drahe su hrozne.

janapac
12. jan 2014

@marinam ahoj...ja mam v zelenej farbe uz do augusta ho pouzivam a je kraaaaasny a hlavne som ho nikomu nevidela 😉

marinam
12. jan 2014

@janapac ozaj? je to taka svetla zelena?ja som si ho objdnala,ale ak sa mi nebude pacit tak idem do nudnej bezovej chi chi.skoda,ze neviem ako modry vyzera....

bocko82
13. jan 2014
frimmie
13. jan 2014

@vladkaluckalukas ahoj, prosim preco chces predat sleeper? Nebola si s nou spokojna? Tiez uvazujem nad bezovym Wandererom. Len neviem ci Sleeper alebo Scout. Babo bude koncom maja, tak aby sa tam vyspalo aj v uvodnych mesiacoch, aj v novembri s fusakom ked bude zima a bude mat len pol roka.

vladkaluckalukas
13. jan 2014

@frimmie ahoj, no my sme sa narodili 27.12. a teraz tam vlezie s overalm a fusakom len tak tak a to mal pri narodeni 48 cm.....preto ju predavam, lebo o mesiac - dva sa tam nevlezie vobec. Ono je fajn ta vana pre jarne babo bez fusaku a velkeho oblecenia...ale na november s nou nerataj.

frimmie
13. jan 2014

Hmmm ☹ , oki. Pozeram este aj Hartany, tie vyzeraju mat dlhsie vanicky, tiez nemecka kvalita. Tak uvidime, pojdem ho omrknut osobne. Ten Concord sa mi pozdaval aj kvoli cene, ale prave ta vanicka a tie male pasy o ktorych pisete ma nejak odradzaju... plus vajicko nema zrovna super ADAC test, aj ked je super lahunke.

vladkaluckalukas
14. jan 2014

@frimmie my mame vajicko a dokupili sme isofix zakladnu k tomu a myslim, ze bezpecnost je vyriesena. Co sa tyka tych vaniciek....ja zhanam teraz PROTON alebo Jane Capazo.....tie su vacsie, ale tiez nie pre pol rocne babo s fusakom, to musis kupit nieco ako inglesina magnum, alebo camarelo...to su mega vane, najstarsiu som mala v maji a este v decembri sa vozila s velkym fusakom z ovcej vlny a hrubym overalom a dekami od sopdu aj od vrchu....mala som inglesinu....

janapac
14. jan 2014

@marinam je to svetlo zelena podobna ako u neo a ta kombinacia s tou svetlo modrou je skvela 😎

marinam
14. jan 2014

@janapac No uvidim 🙂 Ma prist na buduci vikend, tak som zvedava 🙂 Dam vediet, ci ho beriem alebo pojdem do bezoveho :D

frimmie
14. jan 2014

@vladkaluckalukas Dakujem moc. Pojdem este pozriet Hartany, tie sa mi zdaju trochu vacsie. Este mame chvilu cas vyberat, tak pokukam co sa da.

alakapo
16. jan 2014

@vladkaluckalukas ahoj ,ja mam doma wanderer basic set so snug taskou stalo to v akcii 700eur . A stale rozmyslam o vymene za sleeper v akcii za 900. Maly sa ma narodit koncom februara. V obchode mi vraveli ze ten snug s fusakom staci. Ale ked to mi pride len taka taska. Tiez som rozmyslala ze dokupim vanicku proton,alebo fusion tak ako Ty ,ale ci to vyuzijem fakt netusim....