icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

vladkaluckalukas
16. jan 2014

@alakapo ja som predala sleepera.....my sa tam o mesiac nezmestime a to mame 3500 a53 cm. Tasku by som na zimu nechcela, zakupila som zanovnu Protonku, na zimu treba pevnu vanu. Lebo je proste zima.

alakapo
16. jan 2014

@vladkaluckalukas Tak teraz co : Vymenit cely set za sleeper,alebo len dokupit protonku? Ja fakt neviem. Ale každopádne dakujem.

vladkaluckalukas
16. jan 2014

@alakapo dokupit Protonku.....

zuzik007s
18. jan 2014

@miselasmejata chcela by som sa opytat,ci nie je mozne dat sem foto toho sedeho so zelenou strieskou. Realne som ho nevidela,rozhodujem sa medzi sedou a hnedo-zltou.diky moc

miselasmejata
18. jan 2014

Ja ti to poslem na e mail ak mi das meno e mailu ja vy som ani inu farbu nechcela velmi som spokojna;)krasne živé farby;)

majca1581
18. jan 2014

@vladkaluckalukas a za kolko by si chcela predat vanicku ?? ja mam concord neo to by pasovalo nie ??

vladkaluckalukas
18. jan 2014

@majca1581 uz sa predala......

sweetjanka
20. jan 2014

bola som omrknut concord wanderer, no bola som trosku sklamana..farrbu sme chceli cervenu, no ked sme ju videli nazivo, vobec sa mi nepacila, bola taka "spinava"..tie popruhy su hrozne, predavacka sa sama velmi cudovala a povedala, ze vsetky postrehy vitaju, lebo to sa musi napravit..su ozaj male. dalej sa mi nepacilo, ze tak drahy kocik a madlo nema klb, ktorym by sa dala odmontovat jedna strana a druha by sa odklopila..taka uz bezna vec.a este strieska mi moc nesadla.. Velmi sa mi naopak pacilo odpruzenie,to bolo vyborne, vyska rucky perfektna, dlzda sportovej casti je uplne genialna..ale zda s mi byt zbytocne predrazeny za tie nedostatky, ktore ma...sto ludi sto chuti 🙂

alzbetak
20. jan 2014

No dooost sa mi paci novacik v rodine Concord... akurat teda nechapem tu vahu - 13,5kg? Riadne tazky. To ma nejak zacalo odradzat...
On na madle fakt nema klb? Na NEO ho mam a je to "zaklad". A majitelky tohoto tatosa - nemyslite ze dieta uz ked bude vacsie ze ten spodok -by mohol tlacit do noziciek? - ked budu visiet...

alakapo
20. jan 2014

@vladkaluckalukas Ahoj ,Ty si pisala ze s fusakom sa do sleepera velmi nevmestil . V protonke je to uz lepsie
? Ked citam rozmery tak ten proton zas az o tolko sirsi nie je,ci?

vladkaluckalukas
20. jan 2014

@alakapo mam nazivo vyskusane.....sleeper uvadzaju vonkajsi rozmer, vnutro vanicky ma 30x68 cm.Protonku som videla, suseda ma a mala ma 5 mesiacov a je to kus baby a je tam aj s fusakom a overalom.

zebra41
20. jan 2014

@alakapo ja mam proton, mala ma 6 mesiacov a je fakt dlha, bola tam aj s fusakom. teraz sme ju dali do sportaku len preto,ze sa uz chce obzerat a vo vanicke ju to nebavi

kikajuraj
20. jan 2014

Baby, prosim vas, ak ste nahodou niekto riesili podobnu dielmu...je pravda, ze sportak wanderer je vacsi ako brio go? maly mi spava v kocari aj 3 hodky, tak chcem ten vacsi a pohodlnejsi...dakujem krasne 😉

alakapo
20. jan 2014

@kikajuraj moja kamoska ma brio go,vozi v nej rocnu babenku. Posadili sme ju aj do wanderera a zhodli sme sa ze je to velmi podobny kocik ,akurat brio je lahsi ,ale zase do terenu ma podla mna kolesa lepsie wanderer.

alakapo
20. jan 2014

@vladkaluckalukas Tie sleeperky su fakt malicke,akurat som dovolala s pani ktora predava sleeper 2012. Marcove babo( pri nar. 4 kilove) v nom vozila cca 2 mesiace a menila za proton.Vyzera to tak ze aj moj maly bude vatsi podla sona, na sleeper definitvne mozem zabudnut. Uz len zohnat nieco zanovne bezovej alebo ciernej farby... papa

alzbetak
20. jan 2014

@alakapo my sme mali sleeper 2012 - mala sa narodila 4,5kg (na vianoce) a do takmer pol roka bola v hlbokej (keby sa ale narodila naopak tj vlete tak zimu by sme urcite nezvladli vo fusaku) - zmestila by sa este aj kusok dlhsie (lebo da sa pekne zdvihat chrbatik tj dieta je v polosede troska) akurat uz chcela viac vidiet. My si nechavame kazdopadne prave korbicku aj na druheho prcka 🙂 lebo mne prisla ako velmi dobra. Ale co clovek to nazor 🙂

vvia
20. jan 2014

Mam vanicku proton a mala mi v nej bola asi do 8mesiacov

suzi1617
21. jan 2014

baby, myslite ze pasuje sportak concord neo na konstrukciu z wanderera? mne sa ten orig.sportak zda strasne velky a takto by som mala par mesiacov neo a potom by som presla na original wanderer... ci blbost? 😀

iwesska
21. jan 2014

@alzbetak Hoci nie som majitelka, poriadne som si kocik v predajni vyskusala a teda vobec sa mi tazky nezdal byt. Co sa tyka toho tlacenia do noziciek. Sedel v nom moj 3r. syn a uplne bez problemov. Skusali sme viacero kocikov, ale toto bol jediny na trhu do ktoreho sa zmestil tak, ze nemal uplne skrcene nohy a navyse sa dala aj strieska zatiahnut bez toho aby ho tlacila na hlave, ako to bolo v pripade inych, velmi podobnych vraj "priestrannych" kocikov.

iwesska
21. jan 2014

@kikajuraj Tak toto viem uplne presne. Na predajni sme s mojim 3r. synom skusali aj Wanderer aj Brio. Brio je jednoznacne mensie, striesku mal uz na hlave a nohy uplne skrcene. Vo Wandereri uplna pohodicka, aj si polezal a este aj rezerva v strieske bola 🙂

iwesska
21. jan 2014

Baby, nemate niekto skusenost s pouzitim inej autosedacky ako Concord? Nasla som v bazari adaptery aj na Maxi Cosi v kombinacii s Neo a Fusionom ale tyka sa to aj Wanderera? Ked sme uz pri tom, nechcete sa niektora nahodou zbavit vajicka Concord Air? 🙂

alzbetak
21. jan 2014

@iwesska super dakujem za obsiahle info. Este prosim nevsimla ste si - material na spodku noziciek - bude dobre cistitelny? nieje to asi pogumovany material co? Neo to tak ma a je to super... Ide mi o to ked to mala dokope nozkami tak aby to o chvilu nevyzeralo ako u prasatok... A madlo - je na klbe? Alebo treba odopnut obe strany? Vojde sa tam aj vacsi prcek cez madlo aj s fusakom?

iwesska
21. jan 2014

@alzbetak No ten spodok noziciek je latkovy, to vidim ako minus 😒 Ale si zas hovorim, ze dokonaly kocik este nevyrobili a pre mna ma aj tak stale viac plusov. Aj napriek tomu chcem kupit bezovy a potom dodatocne to mozno poriesim nejakym prehozom, uvidim ako to bude s udrzbou. To madlo tu uz baby rozoberali, ze nie je klbove, ale nejako mi to neprekaza, maleho sme tam vlozili aj bez odopnutia. Myslim ze to sa casom aj tak vyjazdi. Teraz mam na kociku klbove a to sa uz tak po 2 rokoch vyjazdilo, ze az vypadava, takze ani klb nie je vyhra. Ako podla mna je tam este co vylepsovat, ale zas ked porovnam s Fusionom tak je to obrovsky posun vpred.

alzbetak
21. jan 2014

@iwesska ja chcem prave tiez bezovy - preto rozmyslam co spravit s tym spodkom 🙂 Tak mozno ked bude mala vacsia madlo nebude chciet - ale teraz by mi z kocika "vyskocila" 🙂 Tak nech mate spokojneho pasaziera a rad sa vozi 🙂

iwesska
21. jan 2014

@alzbetak Dakujeme, starsi uz nevyuzije, ale od maja budeme vozit babatko a to bude urcite v takom odpruzenom terenaku spokojne 🙂

katkaromi
22. jan 2014

@alzbetak
@iwesska Ahojte maminky, k tej latke pri nozickach... da sa to vyriesit ze tam date vyberatelnu vlozku. Tak to aj ja planujem, maju aj original od Concordu alebo sa da aj ina kupit pripadne namieru vyrobit. To by mohlo byt riesenie ako udrzat kocik cisty 🙂

katkaromi
22. jan 2014
alzbetak
22. jan 2014

@katkaromi ahoj 🙂 ano pozerala som uz aj ja tuto polozku 🙂 uvidim v praxi potom ako to bude a podla toho poriesim... akurat v CR je ako zistujem problme kocik kupit :( vsade na objednavku... a s tym uz dobre skusenosti nemam...

iwesska
22. jan 2014

@katkaromi No ta podlozka je pekna, doteraz som o nej ani nevedela. Ale maju to teda dobre premyslene...umyselne tam daju latku, aby si clovek musel ku tomu kupit min. za 30E takuto srandu. Si myslim, ze uz aj tak je ten kocik dost drahy 😝

alakapo
22. jan 2014

Ahojte ,mam ten basic set so snugom ,ale planujem dokupit vanicku najskor tu protonku,alebo aj sleeper 2012 to je uz fuk na tych par mesiacov. Dnes sme ale vyskusali s pani predavajucou sleeper 2012 napojit, a sice adpter sedi ,ale vanicka sa knisala,ze dost. Ten proton sa neknise? V obchode pre deti mi predavacka vysvetlila ze napr. vanicka sleeper 2013 je rovnaka aj na fusion aj na wanderer ale tie koncovky bocnych remenov co sa upevnia na ram kocika su odlisne. Mate niekto inu skusenost? Vam to sedi uplne ze na fest?