Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@martina22222 Super, tak si asi pojdem zajtra po ten wanderer s tou vanickou sleeper, ale tym padom bez vajca..Aj tak sa mi nepaci, ako je tam dietatko natlacene. DAKUJEM!
@marinam ahoj a v akej farbe kupujes?
@vladkaluckalukas ahoj.objednala som si zeleny.este ani jeden nepredali v tejto farbe....chi chi.uvidime ako bude vyzerat.ak sa mi nebude pacit tak ho vymenim za nudny bezovy chi chi.
Iwesska@dreamer1@uzu17 takze nasla som galanteriu na nete a predavaju tam popruhy v roznych farbach!!! ;))) uz som aj objednala .Len davajte bacha popruch musi byt max 25mm inak vam neprejdu tie umelohmot.casti cez to.Dufam,ze mame problem vyrieseny ;)) www.stoklasa-sk.sk
@marinam hm...ja chcem sleeper predaat, ale mam hnedy, nie bezovy, ale hnedy. Maly v nej bol dvakrat, my mame aj autosedacku, tak tato nam netreba a je mi mala aj s fusakom a overalom, pre jarne babeno je super. My sme dali za cely set bez tasky 1007 eur .....kokos zabijak, ale stoji za to.
@vladkaluckalukas jaj no skoda,ze to farebne nesedi....Spokojna si s nim?ja som vanicku chcela do auta ako autosedacku na dlhsie cesty...
@marinam ja spm s nim maximalne spokojna, len zimne babatko je v tej vanicke moooooc narvane, na jar je uplne uzasna, ani by som neuvazovala o predaji, ale ked si predstavim, ze tam ma byt este 3 mesiace, tak to nehrozi aj overal aj fusak aj on. Keby si brala ten bezovy, sedelo by.
@vladkaluckalukas objednala som si aj ja vanicku nakoniec v zelenom...vyzera to super...cena by bola aka?spomeniem kamoske.
@marinam 180 eur, nova je 260.....drahe su hrozne.
kuk u nás CONCORD v akcii
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6118959...
@vladkaluckalukas ahoj, prosim preco chces predat sleeper? Nebola si s nou spokojna? Tiez uvazujem nad bezovym Wandererom. Len neviem ci Sleeper alebo Scout. Babo bude koncom maja, tak aby sa tam vyspalo aj v uvodnych mesiacoch, aj v novembri s fusakom ked bude zima a bude mat len pol roka.
@frimmie ahoj, no my sme sa narodili 27.12. a teraz tam vlezie s overalm a fusakom len tak tak a to mal pri narodeni 48 cm.....preto ju predavam, lebo o mesiac - dva sa tam nevlezie vobec. Ono je fajn ta vana pre jarne babo bez fusaku a velkeho oblecenia...ale na november s nou nerataj.
Hmmm ☹ , oki. Pozeram este aj Hartany, tie vyzeraju mat dlhsie vanicky, tiez nemecka kvalita. Tak uvidime, pojdem ho omrknut osobne. Ten Concord sa mi pozdaval aj kvoli cene, ale prave ta vanicka a tie male pasy o ktorych pisete ma nejak odradzaju... plus vajicko nema zrovna super ADAC test, aj ked je super lahunke.
@frimmie my mame vajicko a dokupili sme isofix zakladnu k tomu a myslim, ze bezpecnost je vyriesena. Co sa tyka tych vaniciek....ja zhanam teraz PROTON alebo Jane Capazo.....tie su vacsie, ale tiez nie pre pol rocne babo s fusakom, to musis kupit nieco ako inglesina magnum, alebo camarelo...to su mega vane, najstarsiu som mala v maji a este v decembri sa vozila s velkym fusakom z ovcej vlny a hrubym overalom a dekami od sopdu aj od vrchu....mala som inglesinu....
@vladkaluckalukas Dakujem moc. Pojdem este pozriet Hartany, tie sa mi zdaju trochu vacsie. Este mame chvilu cas vyberat, tak pokukam co sa da.
@vladkaluckalukas ahoj ,ja mam doma wanderer basic set so snug taskou stalo to v akcii 700eur . A stale rozmyslam o vymene za sleeper v akcii za 900. Maly sa ma narodit koncom februara. V obchode mi vraveli ze ten snug s fusakom staci. Ale ked to mi pride len taka taska. Tiez som rozmyslala ze dokupim vanicku proton,alebo fusion tak ako Ty ,ale ci to vyuzijem fakt netusim....

@marinam, taška sa dá kupiť videla som na nete, ale nánožník asi nie, concord ho zabudováva v madle v športovej časti- ale to je o ničom. Určite ti stačí len nepremokavý fusak.Aj Emitex Deluxe je fajn a stojí okolo 55 Eur. Čo sa týka vaničky so Slepperkou budeš istotne spokojná dá sa ešte aj polohovať do výšky čo je super vec, ak má dieťa reflux, alebo chce viacej vidieť, my sme to používali.