Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@alakapo vyzera to dobre, len este zistit, kde sa da sama taska kupit, lebo zatial som nasla len bezovu a ciernu samostatne a hnedu len v sete. A kedy cakas? Myslis, ze zima v tom nebude? Sice..ak takate zima bude ako je teraz, tak v pohode staci.
@vladkaluckalukas pocuj a co ta na kociku este hneva..to madlo na sportiamu nema kĺb vsak?
Snug v tom mociku je ozaj super..alakapo daj vediet.ked dudete kocikovat,ako sa ti pozdava. Kocim je ozaj zbytocne drahy,ma este vela nedostatkov..
@sweetjanka sportak este nepouzivam, mna osobne rozculuje tie vanicky..konkretne sleeper mikrovanicka a protonka sa kyva jak blba, lebo sa neda uchytit o konstrukciu ako sleeper, to ma vytaca brutalne.
@vladkaluckalukas ja dom zvedava ako sa ti bude zdat sportiak..
@vladkaluckalukas Termin mam 28.2. uvidime ci sa nevypyta skor. Ja som prvorodicka (mam 34) tak kym sa ja spamatam ze co a ako ,tak myslim najskor ak tak v polke marca vyrazim do ulic 🙂)))) a presne ak bude takto ta zima pokracovat tak asi ani v tej taske nezamrzne...No uvidime.....
ja vazne rozmyslam o predaji toho kocika.......som sklamana z celeho concordu.
ja mam mutsy transporter a som velmi spokojna, ale sportiak sa da riadit len od chrbta a mama sa mi stale stazuje (varuje malu, kedze chodim do prace) ze jej tam fuka v takomto pocasi, ked chcu ist na prechadzku, ked je hore a nech kupim nejaky, co sa da riadit tvarou k babatku a pozerala som teda sportiak concord wanderer a zdal sa mi fajn a dost hlboky aj na zimu...
@vladkaluckalukas
@hanka_april on je obrovsky ten sportak, este som ho neskusala, kedze sme v hlbokej pojdeme tam najskor o 3 mesiace, ale baby su s nim spokojne.
@vladkaluckalukas no ved jasne, moja ma 7,5 mesiaca a aj s fusakom ju narvem este stale do vanicky, kedze spava rada vonku 😀 a prave to, ci sa mi chce investovat na par mesiacov do druheho sportaku, ked uz jeden mam...ja stale vaham 😝 😝
@hanka_april no moja starsia sa rada vozila dlho, tam som vyuzila sportak asi dva roky. A tiez som mala dva 😀...mensi a vacsi.
@vladkaluckalukas a nepomohla ani nalepit tu pasku co tu jedna maminka radila? ja som ku sportaku dokupovala protonku a vajicko ion a nenormalne sa to kyve, som straaaasne sklamana ☹ sleeper som nechcela ze je mala a zrejme som prehlupila...a tiez neodporucam kupovat na objednavku, dnes som kocik konecne dostala a skoro ma porazilo. jeden adapter na streiske je navareny naopak takze sa neda zasunut 😠 😠 😠 takze idem reklamovat 😖
a jedno plus - ku sportaku mam pribalene aj nejake popruhy, este som to nerozbalovala ale snad to budu "predlzovadla" kedze som citala ze sa maminky stazovali na kratke bezpecnostne pasy...
@timea27 nebudem na 1000eurovy kocar lepit pasky.....sportak neviem ci sa kyve, ale cim dalej tym viac som presvedcena, ze ide prec, muz hlavu odrapi, lebo som si ho vydupala.....tak mi treba.
@timea27 kyve saj vajicko?
@vladkaluckalukas vsak aj ja som si ho vydupala a teraz sa muz divi ze som tolko o nom basnila 😝 vajicko sa mi tiez kyve aj ked nie az tak ako vanicka...
@timea27 tak to sa bude aj sportak......
@alakapo ahoj, prosim ta, nekyve sa ti ta sportova cast?
@vladkaluckalukas Ahoj kyve sa to minimalne,a vajce skoro vobec. Ale on ten kocik celkovo mi pride taky ze pruzi . Ked som sa rozpravala s predavackou v pre deti tak to takto maju vsetky tie concordy s tymi vaňami,aj fusion napriklad. Tazko mi je to cele zhodnotit,ked na vychadzke som s nim este nebola,tak uvidim potom.
@alakapo si ma trochu upkojila, lebo ja uz panikarim kade tade a hladam nahradu, ta PROTONKA sa kyve ako hojdacka a nemusi byt kocik ani v pohybe. Ak by to len pruzilo, vobec by ma to nerozculovalo. A to len preto, ze sa to neda upevnit o konstrukciu aako sleeprka a scoutka. A ta sportova sa tiez len zacvakuje a nikde nekotvi, preto sa pytam, ci sa tiez hojda.
@vladkaluckalukas Nie neboj nehojda to. Hojdalo to totalne aj mne ked som skusila sleeper 2012 ,ze "prikoupim"a ta tiez nejde ukotvit,lebo sak ine tie koncovky na bocnych popruhoch tam su. Jednoducho sedi fajne len to co k tomu origos vyrobia ako set.Tak ako Tebe Tvoja predana sleeperka.Lebo ja tiez ked kupim nieco co nestalo" 5 korun"a mam to este vylepsovat,tak to nic ani pre mna nie je. To bud sedi alebo kaslem na nejake zlepsovaky . Asi tak. Ja verim ze budeme spokojne s tou sportovou castou. A ked nie ,menim za nejaku jazdenku. Nove uz kupovat ja nebudem nic.
@veronikahel cenu nesledujem ja som kupila za 440. tu vec v madle nepouzivam to je tenucky v nasom pripade oranzov sustiak odfotim ked budem vonku.
@standu a kde ste ho kupovali? teraz je najnizsia cena cca 460€
@veronikahel miminkovo.sk
@veronikahel pozeram ze samostatny nemaju v ponuke...
@veronikahel Ja som nasla inzerat na bazosi za 410 eur.vyzera ze je to nove . Skus to kuknut.
@standu maju aj samostatny za 465€ http://www.miminkovo.sk/kocik-concord-wanderer-...
neviete, ci by na kocik pasovala autosedacka maxi-cosi?
@veronikahel Potom na www.mimino.cz jedna ceska vsetko detajlne pofotila ,keby si chcela kukni to.
@veronikahel uz ked sa konecne po dlhom case naskladnil, stal 460 ale kedze som objednavala za staru cenu, tak mi ho tak predali. plus taska 40€. autosedacka neviem, ja som kupila tu v bazari ion za 35€ tusim. exituju opacne adaptery tak snad...opytala by som sa na maxi-cosi.sk
http://en.concord.es/products/driving/accessori...
@veronikahel
slubene foto:

@cinnamon111 Sirka: cca 32-33,dlzka:78-79cm. Snug je prichyteny popruhmi na oboch stranach ku konstrukcii zapinanie cvoky. Horne uchytenie na zaciatku striesky,spodok tasky je uchytenie vidiet na prvej fotke.Spodok je spevneny tvrdou podlozkou,ta sa da vybrat (pranie,al. nanoznik z toho moze byt).