icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

alakapo
23. jan 2014

@sylvia2012 Ahoj ,videla som Tvoje foto s protonkou. Je to super len sa chcem opytat ,ci sedi ta vanicka tam ,ze uplne bez nejakych vyraznejsich pohybov typu kolise sa a pod. Lebo sleeper 2012 sa tam kolisal az-az...
Vdaka.

sylvia2012
23. jan 2014

@alakapo kolisala ale dali sme obojstranny lepaicu pasku taku hrubsiu vnutra a je to v pohode inak teraz sa vsetky kolisu niektore viac niektore menej mne osobe to nevadilo

alakapo
23. jan 2014

@sylvia2012 Mozes mi prosim Ta opisat presnejsie kde si tu pasku nalepila? Ja som to nejak nepochopila.
Dakujem.

sylvia2012
24. jan 2014

presnejsie do v nutra do miesta kde sa vanicka naklikava alebo sport kociar alebo vajicko ale necakaj ze sa ti nebude kolisat vsetky sa kolisu

alakapo
24. jan 2014

@sylvia2012 Dakujem Ti,vies nikto o tom nepisal tak som len chcela vediet ci ja mam nejaky divny nadstavec alebo co.

vladkaluckalukas
24. jan 2014

No ja som vymenila sleeper 2013 za protonku a to kolise jak hovado, sleeperka tak nekolisala, dala sa uchytit o konstrukciu, nebolo to uplne bez hupania, ale toto co robi???? No skusim aj ja pasku.

sylvia2012
24. jan 2014

@vladkaluckalukas mam tu pasku je to taka cervena vyraba ju patex mam pocit z vnutornej strany to nalepis na jednu aj na druhu stranu a je to ok perfektne a potom budete s kociarikmi spokojne

vladkaluckalukas
24. jan 2014

@sylvia2012 asi som blba, ale daj presny manual prosim ako lepit, lebo si to neviem predstavit...ci na vanicku..teda tie uchyty, co sa zacvakaju, alebo kde?

sylvia2012
24. jan 2014

nalep
@vladkaluckalukas nalepis to do vnutra tych uchytiek co su na konstrukcii ved ked to povies manzelovi urcite sa doftipi lebo len pasky nastrihas a tam s kazdej strany das

sylvia2012
24. jan 2014

@vladkaluckalukas keby nieco tak napis ip

gabdda
27. jan 2014

baby prosím Vás, akú používate tašku? máme kočík v červenej farbe ale nikde nemôžem zohnať tašku.

suzi1617
27. jan 2014

@gabdda ja som rozmyslala nad touto:

http://prislusenstvo-ku-kocikom.heureka.sk/preb...

ale nakoniec mam tuto:

http://www.caboodle.sk/eshop-1/Fun-&-Funky-red-...

ja mam wanderer v kombinacii sedo zelena, takze mam tu tasku sedu 😉

zuzik007s
29. jan 2014

@suzi1617 jej a mohla by si dat real foto? Ja tiez uvazujem nad touto farbou. Aka je? Musim sa pokukat ale nikde som ho nevedela este zohnat k nahliadnutiu 🙂

suzi1617
29. jan 2014

@zuzik007s myslis tasku? tuto:

suzi1617
29. jan 2014

@zuzik007s kocar mam tento:

zuzik007s
29. jan 2014

Nie,myslela som kocik ze mas v sedej farbe. Nemas? Zuzana

zuzik007s
29. jan 2014

@suzi1617 myslela som ze kocik ci mas sportak v sedej farbe. Ten som chcela foto. Diky

suzi1617
29. jan 2014

@zuzik007s sportak nemam poskladany 😒

katkaromi
29. jan 2014

este k taskam, my mame tuto /kocik brown/:

suzi1617
29. jan 2014

@katkaromi krasna 😉

zuzik007s
29. jan 2014

Baby,ak budete mat uz sportak,tak dajte foto, ja sa rozhodujem medzi sedo-zelenou a hnedo-zltou farbou. Uz len si ho odskusat... 🙂 tu v nasom meste /komarno/ som ho nevidela a ani v predajni ho nemaju. Bola som aj v pre deti v dunajskej strede a tam len fusion. Musim zavolat do BA ci ho maju vystaveny. Stal sa mojou srdcovkou, dufam osobny kontakt nesklame 🙂

alakapo
30. jan 2014

@vladkaluckalukas Ahoj ,som zvedava na to lepenie... Je to trosku lepsie s tym kolisanim?

alakapo
30. jan 2014

@standu pekne ,kde si objednala tu tasku prosim Ta?

vladkaluckalukas
31. jan 2014

Kocky, ja zacinam byt velmi nejako z toho kocika rozladena..........kokos drahy ako svina, vanicky stoja za uuuuuplne hovno, dufam, ze sportak me nesklame....lebo ak sa aj ten bude takto kolisat ako vanicka, tak ho vyje... ku smetaku. 😠 😠 😠 😠 😠

alakapo
31. jan 2014

@vladkaluckalukas Ja mam nakliknutu tu sportovu cast + snug a ked s tym kocikujem po byte tak sa mi to zda ze ok to bude.Trosku to skor by som povedala ze pruzi. Tak do prirodzena,ze mi to nevadi. A je to s tym snugom aj lahsie na manipulaciu,lebo tie vane su dost tazke +konstrukcia + babo...je asi co tlacit a aj prenasat. Aj ked uvidime co to bude ked tam dame vrestiaka... Dam vediet potom.Ja zatial na tu vanu kaslem,lebo mna by to heganie tiez dost znervoznovalo...

vladkaluckalukas
31. jan 2014

@alakapo a vies mi to odfotit? Ako to vyzera s tou taskou snug? Sa naserem a kupim taasku do sportaku.

alakapo
31. jan 2014

@vladkaluckalukas Odfotim jasne.

alakapo
31. jan 2014
cinnamon111
31. jan 2014

@alakapo prosím ťa a aká je šírka tej tašky - ako plocha na ležanie