Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@alakapo kolisala ale dali sme obojstranny lepaicu pasku taku hrubsiu vnutra a je to v pohode inak teraz sa vsetky kolisu niektore viac niektore menej mne osobe to nevadilo
@sylvia2012 Mozes mi prosim Ta opisat presnejsie kde si tu pasku nalepila? Ja som to nejak nepochopila.
Dakujem.
presnejsie do v nutra do miesta kde sa vanicka naklikava alebo sport kociar alebo vajicko ale necakaj ze sa ti nebude kolisat vsetky sa kolisu
@sylvia2012 Dakujem Ti,vies nikto o tom nepisal tak som len chcela vediet ci ja mam nejaky divny nadstavec alebo co.
No ja som vymenila sleeper 2013 za protonku a to kolise jak hovado, sleeperka tak nekolisala, dala sa uchytit o konstrukciu, nebolo to uplne bez hupania, ale toto co robi???? No skusim aj ja pasku.
@vladkaluckalukas mam tu pasku je to taka cervena vyraba ju patex mam pocit z vnutornej strany to nalepis na jednu aj na druhu stranu a je to ok perfektne a potom budete s kociarikmi spokojne
@sylvia2012 asi som blba, ale daj presny manual prosim ako lepit, lebo si to neviem predstavit...ci na vanicku..teda tie uchyty, co sa zacvakaju, alebo kde?
nalep
@vladkaluckalukas nalepis to do vnutra tych uchytiek co su na konstrukcii ved ked to povies manzelovi urcite sa doftipi lebo len pasky nastrihas a tam s kazdej strany das
@vladkaluckalukas keby nieco tak napis ip
baby prosím Vás, akú používate tašku? máme kočík v červenej farbe ale nikde nemôžem zohnať tašku.
@gabdda ja som rozmyslala nad touto:
http://prislusenstvo-ku-kocikom.heureka.sk/preb...
ale nakoniec mam tuto:
http://www.caboodle.sk/eshop-1/Fun-&-Funky-red-...
ja mam wanderer v kombinacii sedo zelena, takze mam tu tasku sedu 😉
Nie,myslela som kocik ze mas v sedej farbe. Nemas? Zuzana
Baby,ak budete mat uz sportak,tak dajte foto, ja sa rozhodujem medzi sedo-zelenou a hnedo-zltou farbou. Uz len si ho odskusat... 🙂 tu v nasom meste /komarno/ som ho nevidela a ani v predajni ho nemaju. Bola som aj v pre deti v dunajskej strede a tam len fusion. Musim zavolat do BA ci ho maju vystaveny. Stal sa mojou srdcovkou, dufam osobny kontakt nesklame 🙂
@vladkaluckalukas Ahoj ,som zvedava na to lepenie... Je to trosku lepsie s tym kolisanim?
Kocky, ja zacinam byt velmi nejako z toho kocika rozladena..........kokos drahy ako svina, vanicky stoja za uuuuuplne hovno, dufam, ze sportak me nesklame....lebo ak sa aj ten bude takto kolisat ako vanicka, tak ho vyje... ku smetaku. 😠 😠 😠 😠 😠
@vladkaluckalukas Ja mam nakliknutu tu sportovu cast + snug a ked s tym kocikujem po byte tak sa mi to zda ze ok to bude.Trosku to skor by som povedala ze pruzi. Tak do prirodzena,ze mi to nevadi. A je to s tym snugom aj lahsie na manipulaciu,lebo tie vane su dost tazke +konstrukcia + babo...je asi co tlacit a aj prenasat. Aj ked uvidime co to bude ked tam dame vrestiaka... Dam vediet potom.Ja zatial na tu vanu kaslem,lebo mna by to heganie tiez dost znervoznovalo...
@alakapo a vies mi to odfotit? Ako to vyzera s tou taskou snug? Sa naserem a kupim taasku do sportaku.
@vladkaluckalukas Odfotim jasne.
@alakapo prosím ťa a aká je šírka tej tašky - ako plocha na ležanie

@sylvia2012 Ahoj ,videla som Tvoje foto s protonkou. Je to super len sa chcem opytat ,ci sedi ta vanicka tam ,ze uplne bez nejakych vyraznejsich pohybov typu kolise sa a pod. Lebo sleeper 2012 sa tam kolisal az-az...
Vdaka.