icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

veronikahel
12. feb 2014

@standu dakujem 🙂

standu
12. feb 2014

@veronikahel pomohlo?

veronikahel
12. feb 2014

@standu ano. som si myslela, ze sa to dava hore ku strieske 🙂

veronikahel
12. feb 2014

@standu myslim, ze je to fajn, napr. ked v lete nemame so sebou prikryvku, ani plastenku a zacne prsat, tak sa toto da vyuzit, aby dietatu nemokli nohy.
a este k tej plastenke, na sportovy kocik je plastenka? lebo tu som nikde nevidela na fotkach.

standu
12. feb 2014

@veronikahel ani ja som ju este neobjavila ale chystam sa...mam pocit ze origos neexistuje asi kupim nejaku univerzalnu. ked nas prekvapil sem tam dazd tak som pouzila snecnu clonu. burku alebo prudky lejak by asi nezvladla..

veronikahel
12. feb 2014

@standu tam nie je plastenka k tomu kociku? len na vanicku?

veronikahel
12. feb 2014

@standu tu je odfotena plastenka, tak to je asi na ten sleeper? http://www.pramworld.co.uk/media/catalog/produc...

standu
12. feb 2014

@veronikahel jedina plastenka ktoru som na concord stranke videla je na vajicko...
tu su doplnky ku kocikom:
http://en.concord.es/products/moving/accessories/

standu
12. feb 2014

@veronikahel inak vanicku sme mali proton tu starsiu a je nepremokava, co by mali byt aj sleeperky

zuzik007s
15. feb 2014

Oddnes som majitelkou aj ja 🙂 este pockat par mesiacov a fujazdime 🙂

katarinka77
15. feb 2014

Ahojte! Chcem sa spýtať - aj vám sa trochu myká to madlo (to, čo drží mamička)? Na rovnom teréne mi to nevadí, ale keď idem z obrubníka, príp. nesieme kočík po schodoch dvaja, vadí mi to.. Taktiež mi nedrží strieška napnutá, stále je to také nedopnuté, pokrčené a na hrbole mi to skočí o stupeň späť. A brzdu treba riadne zatlačiť a potom mám problém ju vôbec odbrzdiť. Neviem, či je toto všetko na reklamáciu, alebo je to tak u všetkých. Prosím vaše skúsenosti 😉 . Ďakujem 🙂!
@veronikahel pláštenka k športovej časti bola, ak by si chcela, odfotím. Ja som kúpila športový s pláštenkou dokopy za 435€ - nový.

kjistinka
15. feb 2014

Podla mna je wanderer uuuuplne bozsky.... Kombo fusionu a nea. Fusion mame od narodenia a neo sme dokupili kvoli cestovaniu. Neo zvladol aj narodne parky usa a floridsky piesok. Keby som si mohla teraz vybrat, urcite volim wanderer. Ale vseobecne mi pride, ze concord kociky su asi najsamfasa... 🙂
Kocik si treba nechat predviest v predajni a urcite si ho tam aj vyskusat.

vladkaluckalukas
16. feb 2014

Baby mylsite plastenku..priplast? Tak ja som ju mala v sete.

zuzik007s
16. feb 2014

@iwesska ak este chces ten hnedy, tak som ho na 16.strane uverejnila.

iwesska
16. feb 2014

@zuzik007s Dakujem, ale akurat vcera sme objednali ten bezovy 🙂 Zistila som, ze mam doma dost doplnkov po synovi, ktore mi do bezoveho pasuju viac.

darfi
18. feb 2014

Zdravím, už niekoľko dní čítam všemožné fóra a už vôbec sa neviem sa rozhodnúť, ktorý kočík si vybrať. Rozmýšľam medzi tymito: Britax Kočík Affinity, CONCORD Kočik NEO, CONCORD Kočík Wanderer. Maličký má 8 mesiacov a potrebujem nejaký dobrý športový a ľahko skladný.

sendym
18. feb 2014

@darfi najlepsi je podla mna sport.kocik wanderer a to sme mali aj fusion a neo,ale skladny urcite nie je a je aj tahsi.

zuzik007s
19. feb 2014

@darfi podla mna sa dobre sklada, je sice tazsi ale velky, priestranny a vhodny do kaydeho terenu. plus otocny sed.

standu
1. mar 2014

@katarinka77 kde si prosim kupovala??? ja som kupila v miminkovo.sk za 440 a bez plastenky! da sa dokupit??

standu
1. mar 2014

@darfi mne pride co sa tyka skladania dobre, ja mam v aute maly kufor a zmesti sa, muz ma kombika tak tam ho poriadne ani neskladam 😉

katarinka77
1. mar 2014

@standu kupovala som cez Smobyk. Cena bola 465€ + 30€ poukážka, kt. sa dala uplatniť aj na odrátanie z ceny kočíka. Na miminkove je teraz vyššia cena a je tam písaná aj pláštenka. Možno ti ju len zabudli pribaliť... Či to bola cena bez pláštenky? Skús tam napísať, či sa dá dokúpiť extra.

katkaromi
2. mar 2014

@standu
@katarinka77 my sme kupovali v predeti.sk a tiez s plastenkou...

standu
2. mar 2014

@katarinka77
@katkaromi dakujem skusim tam napisat

zuzik007s
2. mar 2014

Ja som kupovala tiez v pre deti a bol normalne s clonou a plastenkou a dokonca sme v ten vikend vystihli v predajni valentinsku zlavu 15% takze ma vysiel len 416,50 eur tak sme ho bez otalania vzali...lepsie nezozeniem urcite 🙂

sendym
3. mar 2014

Plastenka a clona ma byt v cene kocika na 100%.Na miminkovo si treba davat pozor,poznam viac ludi co mali problem s nimi.

katkaromi
4. mar 2014

no zienky u nas vcera zacalo mrholit tak som vytiahla spominanu plastenku a riadne som na ulici chaosila :D nijakovsky mi nesedela na korbicku, prislo mi to akoby to pasovalo len na sportak, nastastie dazd prestal tak som plastenku hned odlozila :D

timea27
4. mar 2014

ja som kupila sportak za 416,- eur v predajni v ZH

standu
5. mar 2014

@sendym tak som volala a oni krabicu neotvaraju, preto jej bolo cudne ze nemam igelit tak to dala na reklamaciu....a ja ze to tak ma byt 😀

tinula123
12. mar 2014

Ahojte dievčatá, prosím tie ktoré už nejaký čas majú wanderer, či by mohli napísať recenzie, rozhodujeme sa medzi wanderero ma fusionom, ale keďže fusion sa už prestáva vyrábať, tak by sme pravdepodobne chceli kúpiť wanderer... odporúčate ?

katkaromi
12. mar 2014

@tinula123 ja odporucam wanderer, som s nim spokojna, dobre sa ovlada, na tieto rozbite slovenske chodniky idealny lebo dobre pruzi. A manzel si pochvaluje ze v kufri zabera malo miesta. A sedacka sa da nasadit v smere aj v protismere-to je vyhoda oproti fusion.