Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@slniecko2551 Určite sa zmestí. Ja síce v paneláku nebývam, ale už som bola na návšteve a zmestí sa aj do malého výťahu v paneláku.
@sylvial to som rada lebo na dlzku je pisane,ze ma 104cma ked som si to odmerala vo vytahu,tak sa nezmestil.
@slniecko2551 Normálne si ma zaskočila, ale na šikmo do výťahu určite vojde.
bývam v Nitre v paneláku a normálne mi vojde do výťahu. Jedine sa nevošiel do malého výťahu vo výškovom paneláku ale to bolo jedno, lebo tam sú dva výťahy a do toho veľkého vojdu aj 2 kočíky..
@gabinecka_
@sylvial...dakujem,lebo uz som sa bala,ze koli takej somarine sa ho budem musiet vzdat....stale ho ucumujem,citam recenzie...uz mi z neho sibe....ste s nim spokojne??nestoji par korun tak sa pytam....🙂
baby,kto ma zaujem o concord wanderer je momentalne na www.miminkovo.sk za 414 eciek...🙂
@slniecko2551 prešlo mi rukami dosť veľa kočíkov a musím povedať, že Wanderer je môj obľúbený. Do mesta aj ľahšieho terénu najlepší. Hlboká vaňa TOP, autosedačku 0+ sme skoro nepoužili. Veľa sa kočíkame a veľa sa tiež presúvame autom a Wanderer je pre mňa max comfort. Veľmi mi vyhovuje jeho pružnosť, to že nie je tvrdý ako napr. Fusion (ten som mala pri prvej dcére - bol super ale Wanderer je lepší) a tiež to že sa dá športová časť otočiť k tebe. Podľa mňa sa im fakt vydaril a dovolím si tvrdiť že je to najlepší kočík na trhu. Uvítala by som na ňom akurát koženú rukoväť a ideálne nie hranatú ale okrúhlu a možno ešte jednu polohu.. a ešte možno nejaký utierateľný materiál na mieste nožičiek. Používam ho zatiaľ 7. mesiacov, ale mám dve deti aj 7. mesačnú aj 2 ročnú, takže používam hlavne pre malú, ale ak treba tak aj pre väčšiu. Tá sa tam krásne zmestí aj v ľahu a má tam kopu miesta. A ešte v kombinácii s fusakom Bunker Lodger je to úplne špica. Do hlbokej vane sme používali fusak čo je aj do autosedačky AIR alebo keď bolo teplejšie tak fleecový Bunker Wrapper.
Do veľkého terénu používame Mountain Buggy Urban Jungle - to je tiež moja srdcovka, ale teda hlavne manželova 🙂
Ja som tiez rozmyslala nad wandererom,velmi sa mi pacil,no ked som ho videla nazivo,sklamal. Latka na strieske ma neoslovila,ani jej tvar..potom madlo bez klbu je velke minus,tie popruhy v sportovom boli kratucke.malinky sleeper..vela chyb za vela penazi. Nakoniec sme kupili Teutoniu be you,a som nad mieru spokojna. Sto ludi,sto chuti..
@gabinecka_ dakujem velmi pekne za ohodnotenie....ked si to precital moj muz,ak ho objednal....cakame na neho a neviem sa ho dockat...🙂
Dievčatá a aký máte názor na veľkosť vaničky sleeper, mne sa zdá opiticky dosť malinká, zmestili sa Vám tam detičky aj s fusakom ?
@tinula123 Ked si pozries predosle strany tak ciastocne tam mas odpoved. Neviem ci si ju videla na zivo,ale je dost uzka. Ked je dietatko take mini tak maminkam vyhovuje v zime aj s fusakom,ale my mame mesiac a skoro 5 kg. no asi by sme tam s fusakom boli ako sardinka. Mame trojkombinaciu so snugom tam davam ked je chladnejsie lodger denim fusak a v pohodke sa zmestime. Ja som velmi spokojna zatial s kocikom,sice kocikujeme len mesiac ale zatial do pohodky (mesto aj lahsi teren -polna cesta). Najskor som aj ja chcela set s vanickou,ale teraz my vobec nechyba. Aj tak vatsina bab tie vanicky dost skoro predava.Na nejakej asi 14 strane som dala foto.Papa 🙂
@slniecko2551 My sme ho včera kúpili a dnes sme s ním "maturovali" aj domka je ozaj super a skúsili sme si veru aj do výťahu vojsť, my bývame v paneláku čiže máme klasický malý výťah a v pohode vojde aj vanička aj športová časť, tá dokonca vojde aj v úplnom ľahu čiže dieťa nemusíš budiť ak náhodou ti zaspí, jasné že nie je tam veľa miesta ale pri športovej časti ked si ručku sklopíš vojdeš sa aj spredu, pri vaničke sa treba tak do boku pretlačiť síce natesno ale tak som sa smiala že aspoň musím potom schudnúť skoro späť 😀 Akurát že maturujem ešte ako ho poskladať predavačke to išlo tak ľahúnko a nám nejako zatiaľ nie 🙂
@slniecko2551 v červenej farbe je asi najkrajší, keby som mala dievčatko tak volím červenú 😉
Baby, taka technicka otazka zo zaujimavosti...da sa kocik zlozit do auta v jednom kuse aj so sedackou, ked je aj v smere a aj v protismere jazdy?
Prosim vas neviete mi poradit kde sa da kupit snug do concordu samostatne niekto to tu uz spominal dakujem
@mmacko len ked je v protismere sa da...
Ahojte žienky, chcem sa vás opýtať, mám tiež Wanderer a chystám sa spojazdniť športovú časť, ale uvedomila som si že vlastne športiak nemá nánožník, len ten igelit zabudovaný v madle. Ako ste to riešili vy? Kúpili ste univerzálny nánožník, ak áno aký vám tam pasoval? Alebo len nejaký letný fusak, aký typ?
Prikryť malého len dečkou mi príde málo, keď vonku fúka...Ďakujem za rady.
prosim vas kocky ktorym sa triali alebo trasu kolecka...?
@sylvia2012 predne? ked sa ponahlam. a robil mi to aj golfac PP Sí. pomaha jemne zatlacenie rukovate nahor.
@standu dakujemmja som to reklamovala a bola v senici, de ich opravuju a robi to zase inac kocik milujem nevymenim ho za nic nasvete ale jeduje ma toto 🙂 preto sa pytam akoze nadvihnes kock?
@sylvia2012 hej tosku akoby nadvihnem. alebo ked zaaretujem kolesa tak to nerobi vobec ale to mi vadi 😝 manzelovi to robi stale, mne len ked idem prirychlo. nechapem- asi mame rozne styly jazdy 😀 kocik by som aj s jeho muchami nevymenila za nic. lahky, krasne sa sklada, lahucko ide.. ja som spokojna 😉
@karamelkax kupila si nanoznik? aky? ja sa sice nechystam, lebo sme mali fusak a teraz len deku mne to pride ze to staci. ten sustiak nepouzivam, len ked mrholi tak nedam plastenku. lebo ju este stale nemam 😠 aj ked mi pisali ze mi ju uz posielaju.
@standu tebe k nemu nedali plastenku ved to bolo vo vybave may meme a je super a inak ja som kupila pimky a ide paradne v albume mam aj fotky kde je mala v kociku s tym pozri
@standu ved aj ja som spokojna len .. je to na reklamacku a podla info neni sme jediny tak asi tak . ale poviem ti ked tam znova zavolam
@sylvia2012
@zuzik007s
@slniecko2551
@standu baby, máte aj vy na strieške zvnútra takúto dierku? vraj na vyberanie tej kovovej konštrukcie, aby sa dala strieška oprať...

babenky,mam na vas jednu otazocku.Strasne sa mi paci concord wanderer a chcem ho kupit,len som zistila,ze sa asi nezmesti do klasickeho maleho vytahu a to je pre mna dost podstatne.Byvate niektore v panelakoch a mate ho??dakujem za odpoved