Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@alakapo je to trojkolka, s nafukovacími kolesami, predné koleso sa dá zaaretovať ak ideš po veľkom teréne, v pohode sme zvládli les, Zobor, Žibricu, Donovaly, kamienky, piesok.. http://mountainbuggy.com/eu/Products/buggies/ur... . Má perfektnú striešku, nepotrebuješ ani slnečník, super pláštenku.
@gabinecka_ Dakujem Ti velmi pekne. Este som tam videla aj tu teren verziu,ani to nevyzerá zle,tusim to ma väčšie kolesa. Pekny vecer.
@tinula123 ja som si kupila obojstrannu pasku a nepepila som do vnitra toho naklikavaca a sa to nehybalo a ja by som bola za protonku je konfortnejsia pre babko nasa mala mala 9mesiacou a az vtedy son dala sportak 🙂
babenky mam taku otazocku..vozime sa uz asi tri tyzdne v sportovom wandereri...zacal mi ale vrzgat a ked pomykam dolava alebo doprava tak mi pride akoby sa mal rozpadnut,neviem ako to spravne povedat....taky labilny,krivy....je to normalne?su vsetkí take?
baby poradte mi prosim, aky fusak do sportoveho Wandereru? Mam sedo-zelenu kombinaciu, momentalne sme vo vanicke, ale budeme v nej este max mesiac, cize asi do 4 mesiaca (mala je kapanek vacsia). Potrebovala by som poradit nejaky fusak alebo nanoznik na leto a fusak na zimu, ktory by tam zapasoval, dakujeeem 😉
@suzi1617 ja mam na zimu concord cocoon a este by som si chcela kupit lodger bunker, vo vanicke mam teraz wrapper ten je super. ja na leto planujem len nejaku tensiu deku. no a nanoznik asi nejaky univerzalny, niekto tu pisal ze dobre pasuje pinkie.
a chcem sa opytat zienky, ked idem rychlo, predne koliesko sa obcas tak divne rozvibruje alebo presmykuje ci ako to nazvat a stale musim dokrucat skrutky na prednych kolieskach lebo raz sme uz jednu stratili. aj vam to robi???
inak je kocik super;)
ahojte, ja mam wanderer od januara, kupovany v Nemecku. Hned na zaciatku sa mi zacal z laveho predneho kolesa zo spodnej casti vysroubovavat sroubik, nakoniec som ho aj stratila, a teraz to iste zacalo na pravom kolese.. Musim dokupit nejake srouby a navovo ich tam dat.
Tiez nie som spokojna so strieskou, nedrzi uplne napevno, trosku do nej tuknem a uz nie je napnuta.
Popruhy su kratke, maly ma rok a priputavam ho len okolo pasu. S tymi popruhami to mali inak vymysliet, ked chcem dat do kocika fusak, musim cele popruhy rozobrat, na starom X-Landere som ich len odcvakla a bolo.
Designovo sa mi ale paci, vyhoda je, ze sa da otacat sportova cast a je aj priestranny.
Ale vzhladom k tomu, ze je to nemecky vyrobok, by som od neho cakala vyssiu kvalitu.
baby, s tymi popruhmi som to vyriesila tak, ze som tam nacvakla popruhy z "voditka" na deti" 🙂
Uvidim ako to bude fungovat v praxi, ked pojdem s malym von, teraz akurat zaspal.
INFO pre žienky čo máte doma športiak Wanderer, a kupovali ste ho z prvej série na SVK, tak ako ja - v auguste 2013,asi ste to tu už spomínali, ale tieto prvé Wanderery majú veľmi krátke popruhy na zapútanie dieťaťa. Náhodou som sa od jedného dílera kočíkov dozvedela že výrobca si priznal chybu - "omyl" 🙂 uznal že popruhy sú neprimerane krátke a teraz poskytuje zákazníkom čo si už takýto kočík kúpili nadpojenie na tie popruhy alebo ako to mám nazvať, treba ísť do obchodu kde ste si kočík kúpili a tam vám tie predlžovače popruhov dajú, ja som kupovala v predeti.sk v BA, oni o tom vedia a popruhy nám objednali, máme si ich ísť vyzdvihnúť, som zvedavá ako sa to bude nadpájať...
@miskah tie sroubiky sa vyberaju aj mne, jeden som uz aj stratila ale nastastie som ho na druhy den nasla pred domom. S manzelom rozmyslame ze tie srouby prilepime alebo co lebo 🙂 mohol by to byt pripadne aj dovod na reklamaciu?
@karamelkax dakujem za info, tiez som kupovala v predeti.sk v bb, budem sa informovat🙂, minule som tam sice bola aj sa ma pytali ako som spokojna s kocikom ale nic o popruhoch nespominali betari 🙂
@katkaromi akurat vcera mi ich manzel vymenil za ine, tak dufam tam budu drzat. Urcite by sa to dalo vyreklamovat, bez toho sroubika mi koleso kmitalo. Ja som ho kupovala cez internet-nemecky amazon, tak si neviem predstavit ako by som to reklamovala a posielala im kocik nazad, ale kebyze ho kupujem v kamennom obchode, tak ho asi reklamujem.
Tak zoberú to na reklamáciu, ale nemali nám dať aký náhradný, tak ho tam ponesiem ešte raz
@karamelkax No ja ešte ani netuším ako popruhy fungujú, vzhľadom na to, že ich nepoužívame.
@katkaromi aj mne to robia tie predné kolieska, ale robil mi to aj iný kočík. A šróbik sa mi tiež vysúva 😠 .
@miskah ja som tú striešku aj reklamovala, len zatiahli nejaký nit, ale stále nie je podľa mňa dostatočne napnutá. Na obrázkoch je kočík tip top a realita je úplne iná. Navyše mi počas vybavovania reklamácie zašpinli striešku a doškrkali kočík, dožadovala som sa cez predajcu vyjadrenia zo servisu a predajca ma 2x odpinkal, tak zvažujem, že to poriešim cez SOI.
Popruhy som ešte neskúšala...
Ale teda ozaj za tú cenu by sa takéto chyby nemali stávať....
@katarinka77 ano, ta strieska ma taku pokrcenu latku.. Na Slovensku je to bohuzial tak s vybavovanim reklamacie, malokedy clovek pochodi☹ Ja som momentalne v Nemecku, tu nemaju problem hned s vratenim penazi aj po mesiaci ked nieco kupim a poviem ze to chcem vratit. Len kocik som kupovala cez internet, tak neviem ako to budem reklamovat, musim si to pozriet. Aj na tie nedostatky sa mi ale paci.
Tie popruhy co som tam dala navyse z toho voditka, tak su super, maly sa moze aj naklonit dopredu a viem ze nevypadne. Ma tam viac volnosti.
Mne tiež už vypadol šróbik, a neviem či následkom toho mi začalo koleso tak divne vibrovať, hrkať keď idem rýchlejšie, pomôže, keď nadvihnem predné kolieska na kočíku...používam ho 6 mesiacov a začal mi už aj vŕzgať, že by toto všetko bolo na reklamáciu?
@karamelkax presne to aj mne robi, najskor mi hrkalo len prave a vcera uz aj lave koleso zacalo. Ktovie ale co s kocikom v ramci reklamacie urobia... jedine zeby tie srouby prilepili a ci sa da urobit nieco s tym hrkanim pochybujem... za tie peniazky by to robit nemalo :(
Ahojte, neviete mi poradiť ako mám dať dole poťah zo športovej časti, keď ho chcem vyprať?
@katkaromi Tiež som z toho sklamaná, lebo som čakala že za tie peniaze to bude trochu iná kvalita - veď nemecký kočík...ale ja ho mám aj tak rada a inak som s ním spokojná, lebo je to fakt veľký kočík a ja mám veľké dieťa 🙂 Záruka je 2 roky, uvidím či sa mi ešte niečo "pokazí" a potom budem už asi riešiť reklamáciu, zatiaľ ma to neobťažuje natoľko.
Prosím vás koľko cm má chrbtová opierka wanderera? Ďakujem
zaujimave veci citam...kocik mi neuteka na stranu, nevypadavaju sroby a strecha drzi... 😉 idem prat a davali ste niekto uz dole strechu???? neviem to odmontovat z tych okruhlych veci...
Ahojte, ak by mal niekto zaujem, v bazariku mam na predaj starsi typ vanicky Concord Proton 😉

@sylvia2012 ahoj chcela by som sa opytat ci sa ti protonka moc nekyva na konstrukcii...tuez som si zohnala protonku a mam sa rozhodnut medzi proton a sleeper, tak preto sa pytam...dakujem