icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

karamelkax
15. aug 2014

@julka82 Ešte k tej vaničke - tá moja Proton bola z takej látky, že som sa tiež bála, že premokne. Nosila som stále ten pršiplášť na kočík ale raz som aj tak zmokla, ale tá strieška ani krytka vaničky nepremokla a potom v pohode vyschla.

julka82
15. aug 2014

@karamelkax super, ďakujem za info 🙂

slniecko2551
25. aug 2014

Babenky,stala sa mi taka vec.Mame wanderera a vytiahli sme ho z kufra auta a odvtedy nejde jedna strana zložiť.Ono sa to zasekavalo pravidelne ale vzdy to išlo naspäť,ale teraz s tym nejde ani pohnúť.Mate niektorá taku skúsenosť?Dam ho na reklamáciu,dufam ze nebude problem.

romisami
25. aug 2014

@slniecko2551 Určite to daj na reklamáciu. Treba zdôrazniť, že to robí od začiatku. Mne sa práve vrátil pred pár dňami kočík z reklamácie, my sme mali ale iný problém, s tými skrutkami, reklamáciu uznali, skrutku čo chýbala doplnili a druhú dotiahli, uvidíme dokedy to vydrží. Daj potom vedieť ako ste dopadli, držím palce 🙂

romisami
25. aug 2014

Jediné čo ma mrzí že sme nevyreklamovali aj striešku, lebo mi to ide na nervy ako ju vkuse musím naprávať.
@slniecko2551

adush123
26. aug 2014

@karamelkax a myslis ze kazdemu tie popruhy daju?mne v Presove nedali a to mam valibuka chlapceka.

adush123
26. aug 2014

@romisami a to ti tie pasy objednali bez problemov?musis sa i ja ist do Presova spytat.este maleho neputam len lezi no uz ma 9 kg tak nam asi budu i kratke v zime

romisami
26. aug 2014

@adush123 áno bez problémov 🙂 - možno ich aj budú mať skladom na predajni

adush123
26. aug 2014

@romisami volala som do centraly.tak to budu riesit.u nas v PO su slabo zasobeni aj informovani.tak uvidim ci pochodim.

nenabaja
27. aug 2014

Tak tento kocik ma kamoska. Tiez mala problemy s konstrukciou, zasekavala sa, ale co si spominam, vybavili jej to v pohode a hlavne rychlo. Bola tam chybova seria, ale vraj ju uz odstranili. Ked budeme mat druhe, planujem nas kocik predat a kupit Wanderera, lebo je proste nadherny (najma v hnedo - zltej verzii) a hlavne do terenu. Byvame pri lese a to vecne hrkotanie a drncanie bolo hrozne.

karamelkax
28. aug 2014

@adush123 No ja si myslím že by ich mali dať každému kto kúpil kočík z tej série kde boli krátke tie popruhy, ale záleží asi fakt aj na konkrétnej predajni - akí budú ochotní a či sú aj o tom informovaní, u nás v BA v Predeti.sk s tým nebol problém, len to nemali na sklade, tak nám to objednali a o týždeň sme ich mali.

adush123
28. aug 2014

@karamelkax ja som zvedava ako to poriesia u nas.

gabdda
31. aug 2014

baby, za chvíľu je tu zima... riešite nánožník?? či len fusak a hotovo?

juju
7. sep 2014

ahojte, chcem sa poradit, mala som Concord Neo ale sportovu cast sme museli nechat v hoteli, lebo sa nam zasekla a kocik ani zlozit a ani rozlozit 😀 takze mam este od starsieho syna verziu 2009 Proton vanicku a Intense - ta autosedacka, co bola este pred Ion. Cize iny kocik ako Concord kupovat nejdem ale uvazujem nad Neom, Fusion alebo Wanderer. Jedina vec, co chcem aby boli nafukovacie kolieska, resp. do terenu. Kupila by som opat Neo ale nikde som nevidela nafukovacie kolieska. My sme kupovali v 2009 set traveler a ten bol uz s nafukovacimi kolieskami...ked vidim tie plastove po 2 mesiacoch ako hrozne vyzeraju a najma aka pohoda v terene to musi byt :-P poradite ci tam napasujem este Intense sedacku a ake su kolieska? Vdaka.

kikada
8. sep 2014

@juju ahoj marcovka 😉 všetky vymenované Concordy majú plastové kolieska 😠
Tiež mám staršiu verziu Concord Neo, a nafukovacie kolieska (len tie zadné) som doobjednávala z nemeckej stránky. Ak chceš kočík s nafukovacími kolesami, výborný a ľahký aj do terénu, odporúčam ti kúp športový jane slalom pro, kým ešte majú nejaké na sklade, lebo tuším ho prestávajú vyrábať. Krásne ti pasuje aj autosedačka a protonka na tento podvozok. To je najlepšia voľba, tiež plánujem dokúpiť....

juju
8. sep 2014

vdaka ale tento by mal mat gumenne...to je lepsie. Jane nechcem 😉

zuzanikaaa
9. sep 2014

Ahojte concordacky. Mam otazocku... Davali ste si niektora sit na wanderer novu striesku? Lebo rozmyslam, ze vymenim na zimu farbu... viem, ze sa siju na brio, ale ci to ide aj tu vymenit... neviete ako to funguje? Vdaka 🙂

alja20
12. sep 2014

ahojte maminy,od dnes je nas drobec majitelom concord wanderer2014 ,sme spokojny az na tu snug tasku kt.ma sklamala velkostou pocitalan som s tym ze ked je sport vanicka dlha tak automaticky bude aj snug taska kt.je ku nej rovnako dlha.Ziadny vyrobca vobec nemysli na to ze sa v tejto dobe rodia velke deticky co ich mame vozit v karach 😠 a babusit v zime do periny 🙄 inak perfektne odpruzeny kocik nie je to ziadna hakla ako tu bolo spominane

carribean
15. sep 2014

chcem sa opytat ci sportova cast je dost priestranna alebo je dost uzka? lebo hladam sportovy priestranny kocik 🙂 dakujem za radu

angelyana
15. sep 2014

@carribean dooost priestranna, jedna z najvacsich;)

zuzanikaaa
17. sep 2014

@gabdda ja som kupila nanoznik pimkie

zuzanikaaa
17. sep 2014

@romisami prosim ta kolko si mala kocik na reklamacii, ako dlho trvalo kym ti ho vratili? dik

romisami
18. sep 2014

@zuzanikaaa ahojky, asi tri týždne tam bol, ale dali mi náhradný Fusion takže sa to dalo vydržať ale poviem pravdu že už som sa nevedela dočkať kedy mi ho vrátia 🙂 tie skrutky odvtedy nevypadli tak neviem či ich tam prilepili alebo čo :D

jongopongo
21. sep 2014

Ahojte mám sesternicu ktorá je maniak do kočiarov, strieda ich ako ponožky 🙂 tiež kúpila Wanderera od kamošky (ešte v záruke) a tiež začala mať probémy s konštrukciou, ja skeptik čo sa týka reklamácii som jej povedala že jej to ani nezrekamujú. Po mesiaci mi volá že je všetko ok ,kočiar má už doma opravený , takže musím vyzdvihnúť rýchlosť a bezproblemovosť reklamácie !!!

iwesska
22. sep 2014

@alja20 Vsak ale ta taska je dlha ako lozna plocha. Mozno nejake 4 cm za hlavou co uz nedosahuje, ale inak moja mala ma 5mes. a stale tam ma nad sebou aj pod sebou kooopu miesta. Ja by som tu tasku za vanicku nemenila ani nahodou, vyuzili sme ju uz aj mimo kocika.

bumbala30
22. sep 2014

aku znacku inak preferujete,??

alja20
23. sep 2014

@iwesska tak potom mame asi inu tasku ako vy,bo ta nasa je kratsia oproti loznej ploche kocika.

iwesska
23. sep 2014

@alja20 Nemozeme mat inu tasku, vsak Snug je len jeden 🙂 Tebe nesiaha az po koniec noziciek?

alja20
25. sep 2014

@iwesska ,po koniec noziciek siaha ved inak by sa to nedalo pripevnit,ale nesiaha po zaciatok chrbtovej oprierky od konca noziciek cize nieje rovnako dlha ta taska ako samotna dlzka sportovej vanicky.Ale su tam zipsy tak ked je to odzipsovane tak sa to da pouzivat aj na väcsie dieta ale s tym ze ho nebudem s taskou vyberat z kocika....

lionx
1. okt 2014

Porazi ma z tych popruhov ☹ ,,zacina jesen,,, a maleho ledva zapnem ked na vetrovku,,,to co bol za napad od vyrobcu dat tam take kratke??? ☹ ,,kde je este fusak a kombinezka,,ked bude zima,,to ho tam mam dat len tak na volnobeh????idem patrat po popruhoch,,vrrrrr,,toto je ta chybicka krasy na Wanderery 😖