icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

jana2223
14. okt 2014

Jej si zlata. Velmi ti dakujem za ochotu. Mam v podstate este cas, termin mam az v januari ale uz by som to chcela mat vyriesene.

marietta33
15. okt 2014

@lionx no super, som rada, ze sa to vyriesilo. Ja som bola so segrou pre ne v predajni. Bola tam taka zlata predavacka, ktora nam povedala, ze problem s popruhmi mali len starsie kociky. Model 2014 je uz vraj v poriadku. 🙂

romisami
17. okt 2014

@jana2223 treba ale najskor vyskusat protonku na podvozok wanderera pred kupou ci pasuje. Ono naklikne sa dobre, ale vanicky sa este na wanderer pripinaju o konstrukciu. Jedna maminka tu spominala ze jej protonka velmi hupala kedze sa to nedalo uchytit. Mne sa zdalo ze vanicka hupala aj s uchytenim bez toho si to neviem predstavit.

kiwi82
17. okt 2014

Mamulky, nemáte niektorá na predaj vložnú tašku concord snug za rozumnú cenu? vdaka

adush123
28. okt 2014

Ktora este nemate pasy piste do predeti na mail.prave im dosli na sklad!!!!

enya220
2. nov 2014

@katkaromi
Prosim Ta, kde si zohnala tuto farebnu kombinaciu, nikde ju neviem najst, dakujem krasne 🙂

katkaromi
3. nov 2014

@enya220 Ahojky, my sme kocik kupovali v predeti.sk v banskej bystrici, maju ho tam teraz aj vystaveny v tejto farbe.

jana2223
3. nov 2014

@katkaromi baby a o akej farbe sa bavite?

katkaromi
3. nov 2014

@jana2223 my mame farbu brown 🙂

enya220
3. nov 2014

@katkaromi Dakujem, no skoda, ja som v Ba :( dnes som bola kuknut v predeti v centrali, lebo ho asi pred dvoma tyzd.prestahovali a mali tam velky prd, neskutocne ako vie niekto dokaslat dojem, predajna predtym bola super, velka a bolo tam vela tovaru, teraz tam fakt nic riadne nemaju :( ale pokukam to este niekde na webe, keby nahodou, a asi si to tu urcite pisala, ale si s nim spokojna?

katkaromi
5. nov 2014

@enya220 tak ja som spokojná, nemenila by som, i keď kočík má svoje muchy, ako asi každý. My sme vyberali na základe toho, že sme potrebovali spratný, ľahký kočík s ktorým sa dobre manipuluje a aby bol pohodlný pre bábatko-no a sedačka nakliknuteľná v oboch smeroch. To ako pruží je fakt úžasné. To je asi jeho najväčšie +. My sme ho už mali aj v reklamácii, keďže sa sme stratili jednu skrutku na prednom koliesku, odvtedy ale držia a počas reklamácie nám dali v predeti náhradný kočík - fusion takže sa to dalo vydržať i keď už som sa nevedela dočkať keď bude naspäť náš. Mali sme vaničku Scout. Kľudne sa pýtaj ak Ťa niečo zaujíma... 🙂 toto sme myyyyy 😀

jana2223
5. nov 2014

@katkaromi krasna fotka 🙂 . Mozem sa ja spytat ci nevadi malinkemu ze madielko je trosku dalej a ten polosed dietatka. Dakujem 🙂

adush123
5. nov 2014

@jana2223 polosed je len v opacnom smere.ked je otoceny ku tebe je uplny lah.prepac ze som vam skocila do debaty 😊

romisami
14. nov 2014

@jana2223 ospravedlňujem sa, že až tak neskoro odpisujem, nie nevadí mu, keď bol menší ani sa nechcel držať madielka, skôr si naň vykladal nohy 🙂 a teraz už dočiahne alebo sa trošku pritiahne viac dosedu.

aktakk
16. nov 2014

Ahojte dievcata, mala by som zaujem o cierny kocik WANDERER, idealne ak je kupovany v roku 2014, potrebujem ho niekedy vo februari, tak ak budete mat kludne ma kontaktujte. Dakujem 😵

teegreen
Odpoveď bola odstránená
lenka2007
18. nov 2014

@sylvia2012 zdravim nebudete predávať ten concord. Ďakujem a nehnevajte sa že obťažujem.

qtinka46
19. nov 2014

@teegreen mozno ma kamoska este tu chybnu seriu konstrukcii co bola v obehu, ale da sa to uplne jednoducho zreklamovat, a vobec s reklamaciou nerobia problem a je zevraj velmi rychla, tak by ste to mali skusit ak je problem v tom 🙂

sylvia2012
20. nov 2014

@lenka2007 nehnevam kludne pomozem s cim treba ale predavat este nie mala sa v nom nosi sice sporadicky ale vozi tak este na zimu si nechame kedy potrebujete ?

sylvia2012
20. nov 2014

@teegreen nie nema tam kamartka nic zlovmene je to tak moc odpruzene aby co najmenej zatazovalo detske telicko . je to presne ako u bicykloch ten isty system

sylvia2012
20. nov 2014

@katkaromi moja rec a pokocikovala som moc kocikov tento je top a nie koli tomu ze ho mame ale uplne mi vyhovuje mame tri kociky ale concord pojde z domu az ked mala nebude potrebovat kocik

kikushaa
20. nov 2014

neviete mi poradiť nepremokavý nanožnik na športovú časť pls? kde ho kúpiť, respektíve u koho si dať ušiť?

sylvia2012
21. nov 2014

@romisami my sme to vyriesili obojstrannou lepiacou paskou lebo ta je hruba a vyplni to aby sa nehybala ale je sj lepivy suchy zips ked tak nalepit ho zvnutra treba

kpn
24. nov 2014

Pekny den majitelky wanderer, rada by som sa vas opytala ako ste spokojne so sportovou castou tohto typu concordu? Jeho plusy, minusy a je moznost zlozit ho aj s nakliknutou sportovou castou? Daaaakujem za odp

mariana1
25. nov 2014

ahojte, chcem sa spytat, vraj je concord wanderer priestranny. Mam concord fusion, ale prekaza mi to sedenie ( iba v jednom smere). Su tieto kociariky velkostou rovnake? Mam 1,5 rocneho synceka a ked sme vcera boli skusat Concord Neo, zostala som zhrozena, do tohto mi vosiel len tak tak. predavacka nam odporucila concord wanderer, ale na predajni ho nemali, takze som nemala moznost vyskusat ho. Prosim poradrte mi. Dakujem

kikada
25. nov 2014

@mariana1 no za seba musím povedať, že ja som prudko Concord pozitívna. Bola som celá Happy keď vyšli s verziou Wanderer bola som nadšená, ale naživo ma strašne sklamal ☹ Oproti Fusionu otras ovládanie, oproti nemu proste ťažké hebedo a tá športová "časť" ma sklamala najviac. Ja to ako látkové vrece na kovovom ráme. Určite sa nájde veľa spokojných (možno ma tu "ukameňujú" 🙂 ale tvrdím, že sa im jednoducho nevydaril) , ja by som ho veru nechcela a aj pri druhom bábu zostanem pri fusione. Otázne je, nakoľko vadí to sedenie tvojmu dieťatu, alebo len tebe 🙂 ?

mariana1
25. nov 2014

@kikada nie nie, vadilo to drobcovi. v kociku vydrzal maximalne tak, ze v nom stal otoceny ku mne, pripadne sedel. Ale to sa nedalo, jednou rukou som ho drzala a druhou kociar riadila :D

kikada
25. nov 2014

@mariana1 no tak môj názor je, pohľadaj predajňu, alebo napíš do fóra vo vašom meste, či ho niekto nemá a omrknúť ho naživo. Asi by som nechcela investovať toľké peniaze, skôr by som si "pridelila" nejaké vozítko s reverzným sedením lacno z bazára, len na preklenutie obdobia, kedy už bude chcieť obdivovať dieťa svet a nie dívať sa na mamu 🙂 Fusion by som nepredávala. Máloktorý športiak je taký priestranný, mne veru synátor rád v ňom spával ešte skoro ako 3-oj ročný 🙂

jana2223
25. nov 2014

@mariana1 ahoj, sestra ma wanderer a je s nim velmi spokojna. Tiez zvazujem jeho kupu. A ze je tazky na ovladanie?? Tak to teda cumim. Neviem kde pani kocik skusala ale pre mna je svojim ovladanim velmi lahky a sikovny. Skusala som x inych kocikov ktore sa 10 krat horsie ovladali. Takze to je len moj postreh.

kikada
25. nov 2014

@jana2223 tak PANI skúšala a celkom dosť, ja som ho porovnávala s ovládaním Fusionu a bola som nesmierne sklamaná, nedá sa to porovnať. "Šoférovali" ste vy pani niekedy Fusion? Preto hovorím, že treba vyskúšať, každému vyhovuje niečo iné.