Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@silvinka666 ten patent mi nevedeli ani v obchode povedat na co sluzi.
Ahojte, prosím viete mi niekto poradiť, aký skejtík je dobrý na wanderer?
Maminky, nepredávate niektorá Wanderera v dobrom stave do 150,- Eur? Ideálne v spádovej oblasti Trenčín a okolie. Ďakujem!
Zienky prosim vas co mate zimny fusak v sportovej casti nemohla by som vas poprosit ako to mate s tymi hlupimi popruhim dany fusak? ja som asi neandertal ale neviem to tam narvat ako to mate vy? nemozete mi to odfotit? mame aj tie predlzovacie. ako su tam vase deticky priputane? dakujem
@zoy3 ja uz ho nemampotrebovala,foto ti nedam🙂ale normalka som mala od emitexu fusak a v pohode sedelm..no musela som rozobrat tiw popruhy,navliect a znova zamotat..a zozadu na tomto fusaku som mala este taku navyse latku s gumickami na stiahnutie okolo..to som zahakla o to zadne celo normalne a stiahla na max..a drzal uplne bez problemov..ale pravda ze som ho nedavala nalezato..
@natalushka a prosim ta ty si ten fusak ale nevyberala ze? ciez raz si ho tam dala rozobrala prevliekla popruhy a koniec? bo mala mi v kociku spava cize stale vyberam fusak a davam spat tak asi preto v tom vidim problem
Aha..no mas pravdu,nevyberala..my sme ho kupili v lete,malemu na rok..a v zime uz sa vozil len vo velkej zime zababuseny alebo v nutnych pripadoch,uz mi tam neobsedel..ten fusak drzal jak prikovany..a keby si malu nepriputavala?s malym nebol problem,nevyskakoval🙂takze som ho ani neputala..a keby si to len za tu zvysnu latku prichytila..mne to drzalo hlavne to,aby sa to nezosuvalo..a to len odhaknes a mozes malu vybrat..mozno niekto lepsie poradi🙂
@zoy3 ja mam neo a kedze fusak tiez obcas vyberam von tak malu zapasavš iba tymi hornymi popruhami. Su sice dost dlhe ale ked ma kombinezu tak aspon nie je stlacena 🙂 nechce sa mi tiez stale prevlekavat hore dole tie popruhy ... no neviem ci som ti velmi poradila ale ja som to vyriesila takto 🙂
@natalushka dakujem aj tk za nazor skusim🙂
Cvaknem ked sa mi bude dat teraz mi spi mala v kociku 🙂
@sysasebestian a mozem sa opytat ci uz prisiel a ci sa da porovnat s kocikom zo sr 🙂 dakujem za info 🙂 Lucia
aho Lucka. Uz sa v nom od augusta vozime. Je uplne rovnaky ako ma kamaratka kupovany v SR. Je to vlastne kociar taky isty, len dovezeny z Nemecka. Ak by si chcela, tak ideme na vianoce do Liptovskeho Jana, tak si ho mozes pozriet, zial mame este stale hlboku vanicku. Sysa
@23javane
@sysasebestian A mozem poprosit link na ten kocik co ste kupovali? To bola 3 kombinacia? A super ze ste spokojna 🙂 Heh no zlata ste a kedy budete cca v Jane? 🙂
@23javane ja som kupovala novu len sportak a tu som dokupila skladaciu vanicku, ta je vacsia a super v lete lebo je lahucka a potom som kupila vanicku concord sleeper ta je uzasna, ze nemusis kupovat vajicko a hlavne ju vyuzivam v aute ako autosedacku a teraz v zime lebo je vyteplena polistirenom. No ma jednu chybu,ked je v nej aj babo, tak je dost tazka, ale da sa. Joj ten link uz neviem, ale ked si das do amazon.de vyhladat concord tak ti to da a v Jane sme od 23. a cez Vianoce Sysa
ahojte maminy prosim poradte ktora vanicka je lepsia sleeper alebo scout dakujem krasne a ak viete rozmery budem vdacna 🙏😊
Ahojte mamicky! Tie ktore mate tento kocik uz dlhsie,nehrkocu vam predne kolieska? Chcela by som kupit sportovu verziu ale o tomto probleme som dost casto citala a odradza ma.
@lenkamaxim Ahoj. Ja ho mam a hrkocu vraj iba starsie verzie. Ale keby si kupila aj tu, tak tam staci dat iba gumennu podlozku a problem vyrieseny, pytala som sa na to v obchode. A oni ani nehrkocu ale ked som mala hlboku vanicku tak trosku koleso triaslo, ale ako sme dali podlozku, vsetko je ok a kupovala som rocnik 2015, preto lebo bol v akcii a bola tam o dost vyrazne nizsia cena ako u 2016. Inak super kociarik. Teraz ked uz mam sportovu cast, tak to netriaslo lebo sme to skusali. Asi je tam ine tazisko vanicky a sportovej casti. Kupu neolutujes 🙂

No dievčatá mne prišiel dnes šedý, je krásny!!aj keď dizajnovo sa mi páčil viac neo, keďže synček je dost veľký, rozhodla som sa pre wanderer, a tiež že baby písali, že neo ma to korytkove sedenie...ale chcem sa spýtať, tam ako sa dáva strieška na ten suchý zips,tak tam je naspodu nejaka patentka,ale na ten skladatelnej strieška nie je, tak na čo slúži prosím vás? Nikde som to nenašla...a ešte ako olejujete predné kolieska, keď sa nedajú dať dole? Dikes