Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
katkaroma@ No...ja autovanicku nie kvoli prevozu, ale kvoli tomu, ze je pevna a neprefukatelna, lebo tie zimy su desne, tie skladacie sa mi zdaju take tenke a obavala som sa, aby to neprefuklo, v konecnom dosledku mame truhlu na strchu auta, lebo aj nas bude 5, tak to nasupem tam, kazdy kupuje a riesi podla svojich moznosti. Ten fusak idem pozriet, lebo mam sice dva....ale do tej vanicky mi nevlezie ani jeden..snad LODGER by vosiel, ale radsej by som mala origos.
Ja mám fusak emitex 3v1 takze keď maly sa narodí tak odzipsujem spodok a do februára bude dúfam vo vanicke tam sa v pohode zmestil fusak a potom si nádzipsujem spodnú časť a môže ísť do športovej časti, inak ten emitex sa dá použiť aj do vajíčka. Inak ťa bezpečnosť v autovanicka je úplne v poriadku aj pri brzdení študovali sme to a keď máš dieta dobre príputane tak ma rovnaký efekt ako vo vajci.
@vladkaluckalukas áno to máš pravdu, je neprefúkateľná aj pekne opolstrovaná. U nás zasiahol manžel 🙂 , trval na tej skladacej, tak budeme musieť babuško trošku viac obliekať. Lodger sa aj mne veľmi páči, premýšľam tiež, že si ho ešte dokúpim a ten by sa určite vošiel aj do tej vaničky Sleeper. Skús prípadne poskúšať v obchode, nech Ti predavačka poukazuje ktorý sa tam najlepšie vojde. Tento Cocoon je dlhsi, ale da sa podhnut a vzadu sa zapnu take cvoky, ktorymi sa skrati a je riadne teplučký. Ja ešte neviem aký fusak do autosedačky, Lodger je asi príliš dlhý... Ako to budete riešiť vy?
Asi deku do vajicka...pozri emitex cacoon.....to sa mi pozdava.
A my s tym cestovanim aj tak vela vody nenamutime...prostredny ma 33 mesiacov a silnu kinetozu, najstarsia ma 8 rokov..takze podsedak a dve autosedacky....fakt nemienim kupovat autobus 😀..aj ked na prednom sedadle moze cestovat v zabezpecovacom systeme dieta a ja sa nejak narvem medzi vajco a sedacku ...no v kazdom pripade bude veselo 😀
awoj ja ho mam doma uz asi mesiac je to ten najúžastnejší
kočiar krásny ovládatelne dostupny perfektný na zimu iný by som nechcela :D nádhere malý prcek tak bude ako kráľ :D
My máme farbu sivo bielu z ciernu a sportak z vnutrom zelenej farby;)kraaasa;)
@lubk_ka ja som zatial spokojna, jazdi sa super, napotvoru mala je spokojna ked je otocena odo mna. chodili sme aj po polnych cestach, uplne ok. korba priestranna... minusy- bezova strieska laka male musky, predne kolieska mame zaaretovane, neviem, ked s nim jazdi manzel alebo idem rychlejsie tak sa trasu predne kolesa, aj PP Si mi to robil ked som sla rychlo. inak neviedim nic, dobre sa sklada, mam maly kufor a vpohode vojde aj nejaky nakup k tomu. planujem kupit na zimu lodger, nanoznik mi nechyba, na PP Si som mala a nepouzivala, tak som ho predala. co mi vadi ze nie je original plastenka. alebo je? vie niekto? slnecna clona je super doplnok, ocenujem aj vrecko zozadu chrbtovej opierky. krasne hojda, ak niekto potrebuje resp ma naucene dieta na hojdanie...opakujem ja som max spokojna. este mi vadilo ze tasku som musela dokupovat ale co uz...
@teegreen OK, každému vyhovuje niečo iné, btw Concord ponúka okrem autovaničky aj iné typy vaničiek, ja mám napr. objednanú Scout. Hľadala som kočík niekoľko mesiacov-bude to kočík pre moje tretie bábo takže už presne viem čo od kočíka očakávam a tento to spĺňa takže u mňa nie je o čom 🙂 A čo sa týka nánožníka v madle - mne vyhovuje, niekomu nie, nech si každý objedná a využíva kočík ktorý je preňho tej naj, načo to vôbec riešiť 😅
Ahojte, nemate niekto skutocnu fotku toho siveho wanderera? Neviem sa rozhodnut medzi tymto a ciernym...
@na_ni_la_li na strane 2 je skutočné foto...tuto farbu myslíš???
@ma_ta1975 Nie, nie to je ten béžový. Myslim, ten šedo zeleny...
Aj mne povedali, ze taska nie je......mam inu, co ma mrzi, lebo tie na fotkach su krasne.
@vladkaluckalukas presne tak ja mam kocik vo farbe green a taska sa v tejto farbe neda objednat ☹
ahojte, tak ja len ze kocik dnes dorazil 🙂 vsetko OK akurat nechapem jednu vec. V tej hlbokej vanicke ktora teda moze ist aj do auta, su klasicke pasy na priputanie dietata. Ale ked ich prave nevyuzivam, tak co s nimi ? Vybrat sa nedaju ani poskladat dovnutra kocika, tak neviem nebudu to dieta tlacit ?
A aky fusak ste kupili, mne ukazovali v predeti emitex ale ten bol v tej vanicke strasne narvany natesno, a ani nebol pre autosedackove typy tak neviem....
lubk_ka ahoj, pozri tento http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... a co sa tyka pasov, ja och mam tak po boku a ten spodny len tak pod matracom, my asi vanu budeme pouzivat max 4 mesiace, sa stym moc teda netrapim.
@vladkaluckalukas mam pocit ze doobjednat tasku ,teda ak kupujes len sportiak, sa da v ciernej a bezovej. hovorime o modeli buggybag. potom je mamabag, cierna a papabag je v sivej a hnedej.
http://en.concord.es/products/moving/baggs/bugg...
No vidis a mne povedali, ze sa neda.......a to som sa vyhadala s nimi, lebo som nebola ochotna platit nic za tasku a ziadala som o nu, lebo na fotke bola, zachovali sa koremtne a poslali, len ciernu HAUCK, no tak aspon nieco.
Ahojte concordacky, ja mam fusion uz dlho a je to naj kocik, ale dnes som videla nazivo wanderer a je uzasny....kebyze cakam babo, tak ho stopro kupujem.....
Ahojte maminky, nemáte prosím niektorá reálnu fotku Wanderera brown? My sme zmenili objednávku z Beige na Brown ale naživo som ho v tej farbe nevidela tak som zvedavaaaa....
my čakáme bábo začiatkom februára a využili sme "dni marianne" v predeti. kúpili sme wanderer. ale máme problém so skladaním. kupovali sme ho už zložený.
máte ešte niekto taký problém ?
@standu
@vladkaluckalukas baby, prosim vas, naco je ten pas na rucke? bola som kuknut v predeti Zilina kocik nazivo, maju v cervenej a ten hnedo-zltej kombinacii (inak obidva su nadherne) a nevedela mi predavacka povedat, co to je 😀 ma sa tym nieco zaistit, ci ako? Dakujem za odpovede.

@lubk_ka a akú farbu ste vybrali? Tú červenú?
@vladkaluckalukas my sme vybrali vaničku Scout, je väčšia ako Sleeper, a nás je už veľa 🙂 3 detičky budú takže my využijeme ten benefit, že sa dá poskladať aby sme sa všetci napratali do auta 😅 Ale presne ako si napísala, rodíme v zime takže vo fusaku bude bábätko maximálne 3 mesiace a potom už nebude treba, sleeper je krásne polstrovaná takže no problem podľa mňa. A určite je pravda aj to, že bábätko sa cíti lepšie keď je vystreté vo vaničke pri prevoze ako skrčené v autosedačke, navyše keď zaspí, netreba ho prekladať atď, my sme tú Scout kúpili lebo babuško asi bude musieť byť vo vajíčku kvôli tomu, žeby sme sa nespratali všetci do auta ale inak je tá vanička podľa mňa super. A ako istá pani písala, že je malá - videla som autovaničku Jané a tá je teda podstatne menšia... A že má nánožník proti vetru v madle je podľa mňa tiež úžasné, lebo nás neprekvapí vietor, máme ho poruke, načo ťahať obludné nánožníky no nie? Iba to zavadzia... ja som kúpila fusak Concord Cocoon a ten je odolný aj proti dažďu, takže ani hrubánske nánožníky vôbec nie je treba... načo... 😉