icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

christi
30. okt 2013

@sendym super, vdakaaa. 😉 To som teda zvedava, co povedia !

uzu17
8. nov 2013

@sendym
@christi ahojte. pozerám, že aj vám sa zdajú tie popruhy krátke. Prišli ste už na niečo, či sa dajú predĺžiť? Ja mam 7 mesačnú a keď má zimnú bundičku, tak ich ledva zapnem :( Inak som s kočíkom úplne spokojná, je perfektný..

dreamer1
8. nov 2013

@uzu17 mame tento isty problem...dala som fusak a bundicku a neda sa zapnut ☹ kocik je fantast.ale tie popruhy musi to nejak ist.

uzu17
9. nov 2013

@dreamer1 mne napadli dve riešenia.. prestrihnut ten pas, čo je okolo bruška a priputavat len cez ramena.. alebo nadšiť kus takeho popruhu. Ale ja nesijem, tak netuším, či sa to tak dá urobiť. A či by to bolo bezpečné..

maaaaria
9. nov 2013

@jsemnejkrassnejsi poprosim vas o informaciu, kde ste kupili kocik za 10.500. dakujem

christi
9. nov 2013

@uzu17 zial, ja som neprisla na nic, ako to predlzit ☹ teoreticky by sa to asi dalo nadsit, ale netusim ci by to bolo ok. A zase strihat a nadsivat... hmm... na kociku za take peniaze.... ale zrejme nebudeme mat inu moznost 😒

maaaaria
9. nov 2013

@iv10 Este mate kocik na predaj?

evitaa777
10. nov 2013

@standu ahoj..aka je prosim toto farba?dakujem

standu
11. nov 2013

@evitaa777 ktora? nasa? beige

iwesska
12. nov 2013

@vladkaluckalukas Tak uz aj ja som sa stala fanynkou Wandereru. Bude to nas 3 kocik, doteraz sme mali tmavohnedy Mutsy pre chlapca a teraz budeme mat dievcatko a ja sa neviem rozhodnut pre farbu, lebo videla som velky rozdiel medzi fotkami a skutocnostou. Citala som, ze mas ten hnedo - zlty. Keby som ta pekne poprosila, bola by si ochotna mi ho nazivo cvaknut ako vyzera? 🙂 Bola by som ti povdacna 😉

vladkaluckalukas
12. nov 2013

@iwesska ahoj...a ako ti to ponahla? Mam ho mimo domu a momentalne mam nariadeny klud na lozku.

iwesska
12. nov 2013

@vladkaluckalukas Jaaaj, v pohode, to ma cas 🙂 Radsej oddychuj 😉

vladkaluckalukas
12. nov 2013

@iwesska ale mozem povedat, ze sa tento nelisi. Zhodoval sa s foto.

iwesska
12. nov 2013

Baby, vsetky concordacke vajicka pasuju na Wanderer? Lebo predava sa s Air, ale ja som nasla v bazariku za dobru cenu aj Intense, pasovalo by to?

sendym
12. nov 2013

@uzu17 christy,no volala som s chalanom co ma obchod s kocikmi no a aj on bol prekvapeny z toho,ze ked sme to dali na najvacsiu velkost je to dost malicke ;(( .takze presne,tak treba to dat nadsit,ale podla mna by to vyzeralo dost zle ,takze najlepsie je roztrihnut to a ako pisete bude to iba cez ramienka a to nebude vidno,inak sa to riesit neda.Kocik podla mna je fakt super ,ale za tie peniaze by mohli skusit porozmyslat,kym vyrobia bezp.pasy tak maximalne pre 6kg dieta

uzu17
12. nov 2013

@sendym ešte by bolo možno lepšie riešenie.. ten pás čo ide cez bruško, by sa dal celý vymeniť za dlhší. To je jeden samostatný kus. Len, či sa dá zohnať taká istá farba..

romy31
13. nov 2013

ahojte, žienky viete mi povedať, či má tento kočík nafukovacie kolieska? a tá slnečná clona, čo sa uchytáva až na rúčku (na prvých stranách bolo foto s modrým kočíkom) je súčasťou? a ešte neviete či sa dá dozadu pripevniť aj stupienok pre súrodenca concord? ak by sa dalo, tak budem veľmi rada za fotku zozadu na tyčku medzi zadnými kolesami, či tam je na ten stupienok miesto.....ďakujeeeeeeeeeeeeem 🙂 a kde sa teraz oplatí wanderer kúpiť?

dreamer1
13. nov 2013

@uzu17 ahoj ,prosim ta ktory pas ten co ide cez brusko tak ten neni samostatne ale tak ze ked sa zvacsi brudko tak sa zmenia popruhy cez ramienka nie? ktory pas myslis?

uzu17
13. nov 2013

@dreamer1 Od tých ramenných sa dá, ten čo ide cez bruško úplne oddeliť.

dreamer1
13. nov 2013

@uzu17 jeeeeeeeeeeejda ano,ano 🙂 dakujem velmi.dnes som totiz zistila ze ani datie na max nepomoze 😒 ale kde take najdem nevies?myslim to okolo by mal byt cisto len popruh v tvare svihadla.

dreamer1
13. nov 2013

@uzu17 ono doterz to aj bolo ok ale kupila som podlozku do kocika a zistila ze to tam nepasuje koli tomuto ze je to kratke a odstava potom ta podlozka a nezappnem ju.

uzu17
13. nov 2013

@dreamer1 práve to hľadám na nete. Môžu to mať v galanteriach, asi si treba pýtať popruh. Len ja mám ružový tak neviem či zoženiem takú istú farbu..

dreamer1
14. nov 2013

@uzu17 prosim ta a nevies kolko cm ma ten pas okolo brucha?

uzu17
14. nov 2013

@dreamer1 cca 90 cm a šírka 2,5 cm.

dreamer1
14. nov 2013

@uzu17 dakujem🙂

suzi1617
15. nov 2013

baby furt mam dilemu, viem ze sa daju kobinovat medzi sebou kocare Jane a Concord, ale stale som si nie uplne na 100% ista. Myslite ze na konstrukciu Concord Wanderer pripnem vajicko Jane Strata 2010??

standu
15. nov 2013

@iwesska urcite. my mame ion

standu
15. nov 2013

@romy31 so stupienkom bohuzial neporadim. clona je sucastou, kolesa nie su nafukovacie, ale ani plastove. su gumove vyplnene nejakou hmotou. kamienky sa nezapichavaju a celkovo je z nich dojem aj jazdne vlastnosti takmer ako pri nafukovacich

standu
15. nov 2013

@suzi1617 malo by to tak byt. ja som kupovala proton aj ion len na zaklade fotiek tych uchytov, skus sa podla toho riadit.

suzi1617
16. nov 2013

uz ho mam, celu novu 3-kombinaciu Concord Wanderer sedy 😀 v predajni Predeti je 10% zlava na vystavene kocare a tie co maju skladom. Uz maju iba ruzovu, ciernu a myslim zelenu kombinaciu 😎