Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@jsemnejkrassnejsi poprosim vas o informaciu, kde ste kupili kocik za 10.500. dakujem
@vladkaluckalukas Tak uz aj ja som sa stala fanynkou Wandereru. Bude to nas 3 kocik, doteraz sme mali tmavohnedy Mutsy pre chlapca a teraz budeme mat dievcatko a ja sa neviem rozhodnut pre farbu, lebo videla som velky rozdiel medzi fotkami a skutocnostou. Citala som, ze mas ten hnedo - zlty. Keby som ta pekne poprosila, bola by si ochotna mi ho nazivo cvaknut ako vyzera? 🙂 Bola by som ti povdacna 😉
@iwesska ahoj...a ako ti to ponahla? Mam ho mimo domu a momentalne mam nariadeny klud na lozku.
@vladkaluckalukas Jaaaj, v pohode, to ma cas 🙂 Radsej oddychuj 😉
@iwesska ale mozem povedat, ze sa tento nelisi. Zhodoval sa s foto.
Baby, vsetky concordacke vajicka pasuju na Wanderer? Lebo predava sa s Air, ale ja som nasla v bazariku za dobru cenu aj Intense, pasovalo by to?
@uzu17 christy,no volala som s chalanom co ma obchod s kocikmi no a aj on bol prekvapeny z toho,ze ked sme to dali na najvacsiu velkost je to dost malicke ;(( .takze presne,tak treba to dat nadsit,ale podla mna by to vyzeralo dost zle ,takze najlepsie je roztrihnut to a ako pisete bude to iba cez ramienka a to nebude vidno,inak sa to riesit neda.Kocik podla mna je fakt super ,ale za tie peniaze by mohli skusit porozmyslat,kym vyrobia bezp.pasy tak maximalne pre 6kg dieta
ahojte, žienky viete mi povedať, či má tento kočík nafukovacie kolieska? a tá slnečná clona, čo sa uchytáva až na rúčku (na prvých stranách bolo foto s modrým kočíkom) je súčasťou? a ešte neviete či sa dá dozadu pripevniť aj stupienok pre súrodenca concord? ak by sa dalo, tak budem veľmi rada za fotku zozadu na tyčku medzi zadnými kolesami, či tam je na ten stupienok miesto.....ďakujeeeeeeeeeeeeem 🙂 a kde sa teraz oplatí wanderer kúpiť?
baby furt mam dilemu, viem ze sa daju kobinovat medzi sebou kocare Jane a Concord, ale stale som si nie uplne na 100% ista. Myslite ze na konstrukciu Concord Wanderer pripnem vajicko Jane Strata 2010??
uz ho mam, celu novu 3-kombinaciu Concord Wanderer sedy 😀 v predajni Predeti je 10% zlava na vystavene kocare a tie co maju skladom. Uz maju iba ruzovu, ciernu a myslim zelenu kombinaciu 😎

@sendym super, vdakaaa. 😉 To som teda zvedava, co povedia !