icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

timea27
18. nov 2013

ahojte, uz som bola rozhodnuta pre concord no bola som si ho pozriet "life" a nepozdava sa mi, ze sa sportak neda dat do uplneho sedu :( tak teraz neviem. pri prvom som mala teutoniu a tam bola opierka vystuzena a sklapala sa cez taky tyckovy system a nie cez popruh. vy ste s tym spokojne?

iwesska
21. nov 2013

@timea27 Ja mam sice iny kocik zatial tiez s tym snurkovym systemom, ale Wanderer to ma velmi podobne a pouzivam ho vyse 2r. a uplne v pohode si na to clovek zvykne podla mna. Ani opierka sa neda dat do uplneho sedu a nikdy sme s tym ani ja ani maly problem nemali 🙂

standu
28. nov 2013

@timea27 nijak som to nepostrehla ze by sa to nedalo dat do "uplneho" sedu. to si merala uhlomerom? 🙂 nemam s tym problem. a to snurkove polohovanie mi vyhovuje velmi, lebo je plynule. na pp si som mala 3 polohy take packy po bokoch sa uvolnovali a vzdy to s malou heglo.

standu
28. nov 2013

BTW idem upovt fusak. aky mate VY??? chcem lodger...nejake referencie?? stary emitex sa mi tam vrti kruti a zosuva.

suzi1617
29. nov 2013

tak toto by zaujimalo aj mna 😕

katkaromi
29. nov 2013

@standu
@suzi1617 ja som kúpila od Concordu-Cocoon, zdal sa mi fajn, lebo dá sa celý vrch odzipsovať, neprefúka a nemal by vraj premoknúť a vnútri tam kde sú nôžky je igelit, takže keď bude dieťatko behať sa neušpiní. Lodger mám aj ja ešte vysnívaný, možno dokúpim na prestriedanie 🙂

suzi1617
29. nov 2013

@katkaromi a moze byt aj do vajicka?

katkaromi
29. nov 2013

@suzi1617 Myslíš ten cocoon? Fúha, je dosť dlhý, dá sa skrátiť tým že sa podhne a zapne sa cvokmi takže sa v pohode zmestí do vaničky ale do vajíčka asi nie ☹
Lodger Bunker sa mi tiež zdá byť dosť dlhý pre vajíčko.... Lodger ešte vyrába zavinovačku Wrapper, aj to som pozerala, ale tá žiaľ nemá diery na upevnenie pásov. Ja asi budem dávať bábo do hrubšieho overalu a do toho ho teplejšie oblečiem. Resp. uvidím podľa toho ako nám to bude vyhovovať keď budeme v praxi 🙂

standu
29. nov 2013

Este pripomienka..ako riesite plastenku na sportiak???? univerzalna?

sylvia2012
1. dec 2013

baby otazocka pre tie co sportacik mate doma, ja ma concord fusion s vanickou proton ktora je o moc lepsia ako tato vanicka co je nova cestovnu mame tiez ale s protonkou chodim casto mala ma 73 cm a este stale je vo vanicke ale sportiak sme este nevytiahli a mala ma 6 mesiaciou a 2 tyzdne dufam ze do konca decembra vydrzime vo vanicke pokial je v nejmspokojna lebo hned akomide spi ale teraz otazke
vanicku proton si chcem nechat ale sportiak by som predala a kupila tento novy myslite ze by mi to pasovalo?
lebo chceli by sme druhe ale tej protonky by som sa nechcela vzdat🙂
dakujem a okrem toho ze je do oboch stran viete mi povedat viac pozitinych veci?
je vazne o moc viac odruzeny ako klasika fusion?

sylvia2012
1. dec 2013

@standu mas na kociku vanicku proton?

vladkaluckalukas
1. dec 2013

@katkaromi ahoj, prosim ta, vies mi zmerat ten cacoon fusak? Mam vanicku sleeper, tam ma dlzku 70 cm a sirku 34 a neviem tam ziadny napratat.
Dakujem

standu
1. dec 2013

@sylvia2012 uz som ju predala, ano vozili sme sa v protone. na druhej strane myslim je tu foto.

sylvia2012
1. dec 2013

@standu tak moc sa tesim idem objednar kupujemeeee🙂🙂🙂🙂 dakujem

sylvia2012
1. dec 2013

@standu dakujem ti moc a aky je kocik a mas aj nejake negativa

standu
1. dec 2013

@sylvia2012 moje jedine minus je ze pri rychlej jazde vibruju predne kolesa. nie vzdy..asi neviem kerovat 🙂 aj golfac mi to robil semtam

katkaromi
2. dec 2013

@vladkaluckalukas premerala som aj moju Scout. Vnútrornú dĺžku má 72 cm, na šírku mi to vyšlo 28-29. Ten fusak má dĺžku cca 86 cm, ale časť kde sú nožičky sa dá podhnúť a tá vrchná časť kde je nadpis sa tiež posunie, urobila som Ti foto.

leeenka26
2. dec 2013

@katkaromi ten je naaadherny 🙂

leeenka26
2. dec 2013

@standu ale to robia asi vsetky kociky, ja som mala camko dinamico, teraz mam concord fusion a tiez to trocha viburje, ale uplne som si na to zvykla, takze pohoda, uz to ani neregistrujem

vladkaluckalukas
2. dec 2013

@katkaromi dakujem krasne, no to neni o moc vacsia vanicka musim povedat. Cakala som iny rozmer 😀. Dakujem, pomohlo.

katkaromi
2. dec 2013

@vladkaluckalukas tak áno, nie sú to žiadne maxi vaničky 🙂 , ja oceňujem, že sa dá vanička poskladať, no a hádam ten január-marec vo fusaku vydržíme a potom už budem túžobne očakávať jarné oteplenie 😀 Keď tak ale rozmýšľam, dcérka bola októbrová 3,5 kg a vydržali sme až do apríla vo vaničke Quinny-a tá bola oproti Concordu menšia takže v poho🙂 Inakšie fakt nerozumiem prečo Concord prestal vyrábať vaničky Proton... Btw športiak sa mi zdá byť riadne priestranný, to je dôležité lebo v ňom bude bábo oveľa dlhšiu dobu 😉

standu
2. dec 2013

@leeenka26 si ma ukludnila 🙂 aj som si myslela ci ho nemam daky vadny

vladkaluckalukas
2. dec 2013

@katkaromi sportak je kus kocika 😀.....ten je super, len ta vana...ako mna ani nestve, ze je mala...mna hneva to, ze nemam k nej fusak.......to mohol concord domysliet.

katkaromi
2. dec 2013

http://www.babymania.sk/vybavicka/doplnky-pre-k...
@vladkaluckalukas
inakšie kuk tento odkaz, tento Wrapper je tiež super do vaničky. Videla som presne tento Denim naživo a je super teplý, tiež zložený z dvoch častí ako Bunker len kratší 🙂

vladkaluckalukas
2. dec 2013

@katkaromi myslis, ze aj na taku fest januarovu februarovu zimu?

katkaromi
2. dec 2013

@vladkaluckalukas no mne sa to zdalo byť fakt riadne teplé. Hlavne tá vnútorná chlpatá časť. Ale tých Wrapper zavinovačiek je viac druhov /niektoré bavlnené, niektoré fleecové/, a neviem či sú všetky dvojvrstvové ale konkrétne táto áno. Mne to prišlo ako Lodger Bunker v menšom a Bunker je fusak aj do najväčšej zimy.

standu
2. dec 2013

zajtra nam dorazi Bunker, tesim sa 🙂

katkaromi
2. dec 2013

@standu super 🙂

ustrachana
3. dec 2013

ja mam lodger v sportiaku a ideme kupovat normal zimny fusak lebo toto mi do najvacsej zimy pride dost malo ☹

standu
3. dec 2013

@ustrachana my sme mali s lodgerom dnes premieru. bolo vonku -3, mala bola len bodynku teplacikoch a tenkom chlpatkovom overale. bola spotena. myslim si, ze s hrubym overalom , plus pancusky, tansia mikinka maximalne jej bude prijemne aj pri -20°C.