icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
danky24
8. jan 2017

@lenka5246 super dakujem pockam na foto a este mi prosim napiste aku velkost nosi aktualne mala <3

jani255
13. jan 2017

Prosím vás, kde ho uvidím naživo? Neviete mi poradiť?

martinkaa299
autor
13. jan 2017

Unas

martinkaa299
autor
13. jan 2017

Unas v Topolcanoch, ale aj v Alltoyse v Ba som ho videla

jani255
13. jan 2017

Ďakujem, alltoys mám na skok 🙂

sussana2005
18. jan 2017

@janapalko my sme boli v ke v optime asi pred par dnami a predavaju ho za 250.zo vsetkym.ste si ista ze ste ho videli za 190_?

chlorika
18. jan 2017

Ahojte,dávnejšie som písala že som si namiesto optima vybrala Vario..Po snehu katastrofa:( sneh sa mi nalepil na zadné, a do predných sa mi do tej medzery nachytal sneh a zastavovali mi kolesá..No jednoducho celé zle,museli sme ho vymeniť za poriadne nafukovacie kolesá,ale kocik som zbožňovala,tak sa chcem maminej co majú optimo s nafuk.kolesami,ako vám to ide na snehu?

martinkaa299
autor
19. jan 2017

@chlorika tak viacej sa narobim pri tlaceni, a treba mat zaistene predne kolieska ale nenalepoval sa mi, ale nesla som este po cerstvo napadanom a mokrom snehu ninka mala akurat kiahne ked sypalo unas

katrin21
19. jan 2017

baby, mozete dat niektora fotku, ako je velky tento kocik vlastne ked sa posklada? realne.. dakujem

ludmila1307
19. jan 2017

@chlorika no musim povedat, ze aj ked mame nafukovacie kolesa, tak sa s nim jazdi dost tazko. Podla mna tento kociarik nieje velmi vhodny do snehu, keby som to vedela urcite si ho nevezmem. Tot moj nazor. Mame okrem toho aj Bebetto a fen fici po snehu ako dabel, neda sa to porovnat. Cakame kedy zmizne sneh 🙂

chlorika
19. jan 2017

Bebetto bola moja prvá voľba..Ten kočiar má snáď všetko🙂a Vario(optimo je to isté🙂 to som zbožňovala,perfektne sa skladal, rozkladal, ale fakt na leto ako stvorený,ale bez hrčí na chodníkoch🙂) Vario som predala a nový zatiaľ nemám:(a fakt neviem aký si vybrať,mala má tri mesiace,rozmýšľam nad britax bmotion 3 a dokúpiť vanicku,čo vy na to? Alebo iné typy

ludmila1307
19. jan 2017

@chlorika bebetta maju jeden problem, su dost tazke, neskladne, inac sla som s nim aj po poli a uplne v pohodke a zvladol aj hory 🙂 No a kedze my stale niekde pobehujeme a tento sa mi strasne pacil, myslim optimo, tak som ho vzala, ale popravde niesom s nim taka spokojna, ako som si myslela, cakala som po tych ohlasoch tuna nieco viac. Ak je poskladany je len o cosi mensi v porovnani s bebettom. Je to skor taky mestky kociarik na dobre chodniky. Co sa tyka britaxov, tak ma kamoska a nestazuje si, mne sa velmi nepacia a vadi mi aj to, ze sportiaky nejdu v smere jazdy a to bola jedna z mojich podmienok. A este jedna vec mi tam chyba, neda sa na nom hojdat babo, a to perovanie je take tvrde, momentalne mi to nevadi, mala ma rok, ale ak by som brala 3kombinaciu s vanickou, dost by mi to tam chybalo.

ludmila1307
19. jan 2017

@chlorika britaxy su teraz za celkom dobre ceny na 4mama.sk, a maju aj bebetto nico za 192 eur, co je myslim fajn cena, ja by som asi hned sla do neho, pokial by som tolko necestovala a nemusela ho neustale skladat, vykladat, nakladat...

chlorika
19. jan 2017

asi nakoniec predsa len vyhra britax, mame peugeot 206 a autom sa presuvam vsade, cize na skladanie vykladanie je tento istotne lepsi..keby ten vyber nebol taky tazky..vsetky vieme..((:

iv2017
22. jan 2017

Baby ktoré máte tento kočiarik (easy go optimo), viete ho prosím reálne zhodnotiť? Samozrejme,každý kocik ma svoje plusy aj mínusy.

pethoz
23. jan 2017

Ahoj

pethoz
23. jan 2017

A

pethoz
23. jan 2017

Ahojte.Chcem si objednat easy go optimo a chcela by som vedieť či sa tento kočík hodí aj k vyšším ženam. Meriam 176cm.ďakujem pekne za odpoveď

danky24
23. jan 2017

@pethoz to myslim ze nie je problem ja mam 180 a v pohode sa mi s nim chodilo

katrin21
23. jan 2017

@pethoz tiez mam 180cm a v pohode mi bol. 🙂

pethoz
23. jan 2017

@danky24 ďakujem za odpoveď.dúfam že budem s ním spokojná 🙂

katrin21
23. jan 2017

@pethoz ja som ho skusala len v obchode, ale vyska je jeden z mojich parametrov a splna ho 🙂
Este je v hre Oyster ZERO, ten musim este poskusat niekde a potom sa uvidi, co vyhra....

alexch
26. jan 2017

Ahojte dnes som videla easy go optimo no som z neho hotova,strasne sa mi paci.moij maly ma cca 10kg a ked som ho tam posadila bol mu akurat,teraz neviem ci ho kupit alebo nie,mam prve dieta tak neviem ci bude este stale tolko priberat a rast ze by sa mi tam za chvilku nezmestil,buduci rok v zime si myslim ze uz pojde viac po svojich ako sa vozit v kociku aky mate nazor vy co by ste mi odporucili?

zuzula46
27. jan 2017

caute baby, mne sa tiez ten kocik straaasne paci, same pozitiva su tu na nho, len ta jazda v snehu, toho sa bojim, kedze babatko sa nam ma narodit v lete a ked j to takto tazko ovladatelne cez sneh tak si ho radsej nekupim. Ale je naozaj krasny, lahky, videla som ho nazivo a hned som sa zamilovala.

iv2017
27. jan 2017

Zuzula46 - my tiež budeme mat letné babo. Nejako sa moc snehu nebojim,iné kočiariky nie sú o nič lepšie. Inak,ved toho snehu nebýva až tak moc, chodníky zvyknú byť odhrnute.

denniya
27. jan 2017

Mame easy go optimo, maly ma skoro 9 mesiacov 9 kg, miesta ma dostatok a to tam ma deku, na nej fusak a na fusaku deku a nanoznik. Uz sa neviem dockat kedy zhodime vsetky vrstvy a kocik sa ukaze v plnej krase. Plastove kolesa katastrofa tak som dokupila nafukovacie ale na tych nasich neodhrnutych chodnikoch sa teda narobim...ale aj tak sa mi paci.

alexch
27. jan 2017

@denniya kde si kupila kolesa a za kolko?

marisha99
30. jan 2017

Ahoj pridávam sa mne sa tiež bohovo páči len sa chcem spýtať polohovanie je na šnúrku ? Či na neake tlačítko vďaka ...

denniya
30. jan 2017

@alexch kolesa som tu na konikovi nasla za nejakych 38e+kurier.

denniya
30. jan 2017

@marisha99 polohovanie je takou packou ci ako to nazvat