Kočík Easy Go Optimo
našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

@denniya za 33 na ekociky
Baby ja stale rozmyslam ci ho kupit alebo nie. V Ba som ho videla v šedej farbe s tou hnedou kožou a brutalita hned som sa zamilovala. Ale stale neviem ze ci kupit alebo nie 😩 pomoc..dilema uz 4. mesiac 😃😩
@chlorika mali sme tie penove no katastrofa po snehu.....a potom sme kupili nafukovacie a jazdi sa super s nim 🙂
@ladeja
Za mna urcite ano....som spokojna s kocikom.....tiez som sa zamilovala na prvy pohlad kvoli tej hnedej rucke 🙂😅 a za dva tyzdne som ho mala doma a nelutujem 🙂
@lenkamydlekova a odkial si objednavala prosim? 😊
@ladeja my sme ho kupovali v polsku 🙂
My tiez v polsku, nejakych 180e vysiel a ked si date nazov kociku na heureke vyhlada vam tam stranky kde ho predavaju a tiez je od nejakych 180-190
Daju sa na ňom polohovat nozicky?ďakujem
ChcemE ho kúpiť. Odporúčate? Ísť fo toho?mala ma 14mesiacov. Chcem sa opýtať na konštrukciu či po čase nezačne vrzgat,praskat či pukat. A odporúčate dokúpiť nafukovacie kolieska? A ak áno Z ktorej stránky?
@lenkamydlekova v Polsku v obchode ci na trhu? A v ktorom meste?
@elenka1988 daju🙂
@danky24
V polskom tesine z
🙂 kocarky.pl maju stranku 😉
@lenkamydlekova ďakujem
dievcence pls kde v ba sa da tento sportovy kocik pozrieť/kúpiť. ďakujem
ďakujem krásne pôjdem pozrieť 😊
Ja som pozerala na tú polásku stránku A za takú istú cenu už kúpite Z netu.mravcek. Sk. Plus aj kolesá sú V tej istej cene.možno 2eura rozdiel.keď si vezmem eštE cestu do Poľska .nafta tam to vyjde drahšie. Oplatí sa už kúpiť túto.
@sussana2005 prosim ta a nasla si na tej polskej stranke niekde cenu za vanicku? Lebo ja len za sportak a kolieska
To ano ale na tej polskej som chcela vediet no nenasla som to tam
Pozriem
My sme ho kupovali ako novinku tu stal cez 200 eur a v pl 160 🙂 a my chodíme do pl stále 😂 takže nám sa oplatilo 😋
ked niekto pojde do pl a najde ten kocik za 160 tak mi dajte prosim vediet.to by sa tiez oplatilo.tuto ho maju v obchode za 150 tusim.a z netu za 198,plus ked dokupim kolieska tak ma to vyjde takisto.
@lenkamydlekova ale teda ste ho kupovali v obchode nie na trhoch?
@lenkamydlekova a ste stim kočíkom spokojná plnanujem si ho na jar kupit aj ja stále nad nim rozmišlam

@alexch pozri tu na bazar bestforbaby. Odtial ich mam