Kočík Easy Go Optimo
našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

@ludmila1307 zatial nemam problem. Ale este sme nemali sneh 🙂 ked nasneI, ozvem sa ;)
Ked nasnezi
@chlorika prosím prosím, môžem otázku? 🙂 všimla som si, že ste si kúpili kočík vario... dnes som ho videla konečne naživo v predajni a veruže je ozaj pekný... no zarazila ma úzka vanička, ale nenapadlo ma spýtať sa nej vnútorný rozmer... preto by som sa chcela spýtať či by ste mi vedeli povedať koľko vlastne meria ? 🙂 ďakujem
@chlorika pre istotu sa spýtam.. jedna sa o tento kočík? - http://www.petiteetmars.com/produkt/vario/ ... nie o monza vario, že?
a môžem poprosiť prosím tie rozmery šírky pri hlave a pri nohách, že aký je to rozdiel? 🙂
@monikastarkova Dobrý den 🙂 mohli by ste mi prosím napisat ako ste s kočíkom spokojna po dlhšej dobe😉uvažujem o jeho kupe,teda len sportový,dcerka má už 1rok a pol😉
Dakujem pekne za odpoved
@dzubdad tak zatial jazdime 6 tyzden a nemam mu co vytknut, teraz mam vanicku, sportak som este neskusala
@lenkamydlekova ahoj mohla by som vás poprosiť aká je široká sedacia časť dakujem
@katrin21 áno to viem.. a práve tá novšia verzia sa mi páči.. problém je, že žiadna žena mi tu nevedela napísať vnútorné rozmery, aj keď ho má... ale už mi jeden predajca prezradil rozmery...
a chcem sa spýtať.. máš ten kočík? nie je moc úzsky, keď je tam dieťa s fusakom? lebo 32cm na šírku sa mi zdá fakt málo
@katrin21 takže ste celkovo spokojná my máme momentálne Mamas papas ale malý má 6 m a do vaničky sa nezmestí a sportiak by síce bol dobrý na leto ale zas v zime bude mať rok aj 3m a s fusakom sa tam nevojde tak zvažujem že kúpim tento
@monikastarkova dakujem🙂 a tie kolieska mate prosím tie penove alebo nafukovacie ste si prikupila? v akom su stave?
@dzubdad mam oboje, teraz vozim na nafukovacich, sportak na leto dam penove
@monikastarkova to je super vyhoda že sa to da takto menit😀 a ešte sa opytam,ste zlata že mi odpovedate xixi, je to typ kočíka že ľahký,skladný? Dakujem😉
@dzubdad je velmi lahky a skladatelny, kvoli tomu som si ho kupila 😉
@monikastarkova môžem sa opýtať na spodok košíka ako ste spokojná lebo neviem ci sa mi len zdá že je tam úplná tenucka látka ďakujem
@nelinka158 teraz som skusila latku, vyzera to byt dost pevne, velke nakupy tam vkladam, zatial v pohode
@monikastarkova no supeer takže celkovo ste spokojná ja ho idem objednať malého chcem dat do fusaku a do športovej časti 6m mame dúfam že budem spokojná ;)
@nelinka158 ja som zatial spokojna, ale ako som pisala kocikujem 6 tyzden
ja som dnes objednala❤farbu purple na stranke e-kociky😉mali ho skladom a hned mi aj prisiel mail od kurierskej spolocnosti že bude pozajtra doručovaný🙂 takže sa velmi teším a určite poslem aj foto s komentom ako splnil moje očakavania😉
@dzubdad super potom píšte že čo a ako ;)
@monikastarkova ešte sa môžem opýtať v zime keď ho date do športovej časti nie je malá strieška nefuka mu dnu
@nelinka158 streiska sa da tusim predlzit 🙂
@nelinka158 zatial nepouzivam sportovu cas, malinka ma 2 mesiace, sportak tak cez leto
Tak dnes prišiel krásavec😍a predčil moje očakavania a to som prestriedala už ozaj veľa kočíkov😀 je naozaj užasny,nielen vzhladom ale celkovým prevedím,materialmi. Kolieska penove + za priplatok nafukovacie perfektna výhoda😉 uvidim ako sa s ním bude voziť,zatial vzhlad a prevedenie na 1 s hviezdičkou👏posielam fotky💃
@danky24 ahoj, takze kociarik je zelené TOP. Ja som z neho hotova. Ale mala je v ňom tak akurát. Je augustová, je s tých menších bábätiek, a ked ju dám do overaliku a fusaku tak je akurát. Nemozem povedať ze je maly, lebo by som klamala. Je akurát. No a mozno keby sa narodila 4,5 kilový tak sa uz nevyrastí. Ale to nemozem tvrdiť. Skúsim najst nejake foto kde je v kociariku a usudite 😊
@nelinka158 ahojte tuším ze 39 cm 😉 maličká je v auguste narodena v pohode sa vozime....ale už kukan zase iné ale nie kvôli tomu ze je esygo zlý....ale už sa mi páčia iné kočíky😂😂😂

No maminky, ktore mate sportovu verziu, hodi sa tento kocik aj na zimu??? Este stale zvazujem, ale asi by som aj sla do neho 🙂