icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
ludmila1307
12. dec 2016

No maminky, ktore mate sportovu verziu, hodi sa tento kocik aj na zimu??? Este stale zvazujem, ale asi by som aj sla do neho 🙂

sibicelka
12. dec 2016

@ludmila1307 zatial nemam problem. Ale este sme nemali sneh 🙂 ked nasneI, ozvem sa ;)

sibicelka
12. dec 2016

Ked nasnezi

enusamt
27. dec 2016

@chlorika prosím prosím, môžem otázku? 🙂 všimla som si, že ste si kúpili kočík vario... dnes som ho videla konečne naživo v predajni a veruže je ozaj pekný... no zarazila ma úzka vanička, ale nenapadlo ma spýtať sa nej vnútorný rozmer... preto by som sa chcela spýtať či by ste mi vedeli povedať koľko vlastne meria ? 🙂 ďakujem

chlorika
27. dec 2016

@enusamt ahoj vanička je ozaj taká uzssia, ale len pri nohách,mala sa tam v pohodicke zmestí aj s fusakom, je dosť dlhá,nejakých 79cm.-ta vanička🙂

enusamt
28. dec 2016

@chlorika pre istotu sa spýtam.. jedna sa o tento kočík? - http://www.petiteetmars.com/produkt/vario/ ... nie o monza vario, že?
a môžem poprosiť prosím tie rozmery šírky pri hlave a pri nohách, že aký je to rozdiel? 🙂

dzubdad
31. dec 2016

@monikastarkova Dobrý den 🙂 mohli by ste mi prosím napisat ako ste s kočíkom spokojna po dlhšej dobe😉uvažujem o jeho kupe,teda len sportový,dcerka má už 1rok a pol😉
Dakujem pekne za odpoved

katrin21
31. dec 2016

@enusamt petite mars je nasledovnik monzy 🙂 je to ta ista firma, zmenili nazov a kociky vynovili, vylepsili.

monikastarkova
31. dec 2016

@dzubdad tak zatial jazdime 6 tyzden a nemam mu co vytknut, teraz mam vanicku, sportak som este neskusala

nelinka158
31. dec 2016

@lenkamydlekova ahoj mohla by som vás poprosiť aká je široká sedacia časť dakujem

enusamt
31. dec 2016

@katrin21 áno to viem.. a práve tá novšia verzia sa mi páči.. problém je, že žiadna žena mi tu nevedela napísať vnútorné rozmery, aj keď ho má... ale už mi jeden predajca prezradil rozmery...
a chcem sa spýtať.. máš ten kočík? nie je moc úzsky, keď je tam dieťa s fusakom? lebo 32cm na šírku sa mi zdá fakt málo

katrin21
31. dec 2016

@enusamt nie nemam, ale 32cm na sirku je vela 🙂 maloktory sportak ma tolko.

nelinka158
31. dec 2016

@katrin21 takže ste celkovo spokojná my máme momentálne Mamas papas ale malý má 6 m a do vaničky sa nezmestí a sportiak by síce bol dobrý na leto ale zas v zime bude mať rok aj 3m a s fusakom sa tam nevojde tak zvažujem že kúpim tento

dzubdad
1. jan 2017

@monikastarkova dakujem🙂 a tie kolieska mate prosím tie penove alebo nafukovacie ste si prikupila? v akom su stave?

monikastarkova
1. jan 2017

@dzubdad mam oboje, teraz vozim na nafukovacich, sportak na leto dam penove

dzubdad
1. jan 2017

@monikastarkova to je super vyhoda že sa to da takto menit😀 a ešte sa opytam,ste zlata že mi odpovedate xixi, je to typ kočíka že ľahký,skladný? Dakujem😉

monikastarkova
2. jan 2017

@dzubdad je velmi lahky a skladatelny, kvoli tomu som si ho kupila 😉

nelinka158
2. jan 2017

@monikastarkova môžem sa opýtať na spodok košíka ako ste spokojná lebo neviem ci sa mi len zdá že je tam úplná tenucka látka ďakujem

monikastarkova
2. jan 2017

@nelinka158 teraz som skusila latku, vyzera to byt dost pevne, velke nakupy tam vkladam, zatial v pohode

nelinka158
2. jan 2017

@monikastarkova no supeer takže celkovo ste spokojná ja ho idem objednať malého chcem dat do fusaku a do športovej časti 6m mame dúfam že budem spokojná ;)

monikastarkova
2. jan 2017

@nelinka158 ja som zatial spokojna, ale ako som pisala kocikujem 6 tyzden

dzubdad
2. jan 2017

ja som dnes objednala❤farbu purple na stranke e-kociky😉mali ho skladom a hned mi aj prisiel mail od kurierskej spolocnosti že bude pozajtra doručovaný🙂 takže sa velmi teším a určite poslem aj foto s komentom ako splnil moje očakavania😉

nelinka158
3. jan 2017

@dzubdad super potom píšte že čo a ako ;)

nelinka158
3. jan 2017

@monikastarkova ešte sa môžem opýtať v zime keď ho date do športovej časti nie je malá strieška nefuka mu dnu

janulik2008
3. jan 2017

@nelinka158 streiska sa da tusim predlzit 🙂

monikastarkova
3. jan 2017

@nelinka158 zatial nepouzivam sportovu cas, malinka ma 2 mesiace, sportak tak cez leto

dzubdad
4. jan 2017

Tak dnes prišiel krásavec😍a predčil moje očakavania a to som prestriedala už ozaj veľa kočíkov😀 je naozaj užasny,nielen vzhladom ale celkovým prevedím,materialmi. Kolieska penove + za priplatok nafukovacie perfektna výhoda😉 uvidim ako sa s ním bude voziť,zatial vzhlad a prevedenie na 1 s hviezdičkou👏posielam fotky💃

danky24
6. jan 2017

@lenka5246 prosim ta ako kociarik mala je tam ok ci tam je tesno? Kamoska mala sportovu verziu a super tak ze aka je vanicka. Dakujem

lenka5246
8. jan 2017

@danky24 ahoj, takze kociarik je zelené TOP. Ja som z neho hotova. Ale mala je v ňom tak akurát. Je augustová, je s tých menších bábätiek, a ked ju dám do overaliku a fusaku tak je akurát. Nemozem povedať ze je maly, lebo by som klamala. Je akurát. No a mozno keby sa narodila 4,5 kilový tak sa uz nevyrastí. Ale to nemozem tvrdiť. Skúsim najst nejake foto kde je v kociariku a usudite 😊

lenkamydlekova
8. jan 2017

@nelinka158 ahojte tuším ze 39 cm 😉 maličká je v auguste narodena v pohode sa vozime....ale už kukan zase iné ale nie kvôli tomu ze je esygo zlý....ale už sa mi páčia iné kočíky😂😂😂