Kočík Easy Go Optimo
našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

@sladkamiki ja ho mam od septembra a som spokojna. Ked behnen na jamu co unas na dedine je to hroza tak trochu hrkne ale nieje to nic hrozne inak ide pekne potichucky.
@sussana2005 prosím ta, kde ho predávajú za 150? 😨
Neviem kde majú. Tu niekto písal že videl za 150.ja som V obchode videla za 250. Na nete ho majú za 195. Niekto zas píše že sa oplatí ísť do Poľska. Pozerala som ceny no vyjde to skoro tak isto.keď chcete aj tašku A nafukovacie kolieska .
@sussana2005 ahaa ďakujem.😉 mám možnosť ho kúpiť z druhej ruky za 140 s taškou,pol ročný. Neviem či sa to oplatí. Vraj ako nový,ale musíme ho ísť pozrieť.
my sme si ho dnes priviezli domov a neviem sa nan vynadivat...parada
@sladkamiki pouzivam od juna. Nehrka 🙂 na nerovnom terene trosku horsia manipulacia, zisli by sa predne kolesa rovnakej velkosti ako zadne. Ale je fajny...
Ženy tak už aj my máme doma krasavca. Mám dve otázky na vas,aký fusak pouzivate? Mám elodie,ale zdá sa mi moc veľký. A druhá neviete či niekde zoženiem plastenku? Myslím original na optimo. Dakujem
my sme plastenku mali v cene, a fusak mame emitex a v pohode sa nam zmesti.
@drunasha ved to,ze plastenka isto bola v kompletr,ale my sme kočík kupili od jednej pani a tá tvrdí,ze nebola. Inak kociarik je ako nový,len ta plastenka mi chýba😒
@sladkamiki podla mna skus pozriet na strankach, ci sa neda doobjednat ako " nahradny diel" kvazi....
@katrin21 skúsim napísať na stranku,kde bol kupovany...a baby mate k nemu zarucne listy,alebo mi bude stacit faktúra,keby nieco?
@sladkamiki ja ten kocik nemam...ale chcem povedat, ze aj ked mas zarucny, alebo blok, nemusia ta vybavit ako reklamaciu, ak to bolo kupovane cez internet, kde figuruje objednavka na meno... lebo podla obch. zakonnika, oni maju vztah len z kupujucim a predavajucim medzi sebou.. a ty si pre nich neni kupujca... tvoja predavajuca je pani, od kt. si to kupila, cize musela by to za teba vybavit a poslat ona .... ak to nedodali....
jedine, ze by obchodnik bol velmi ustretovy, a akceptuje, ze si druha kupujuca, ale to maloktory...
@katrin21 tak to som veru nevedela,prvýkrát som kúpila niečo z bazaru. Neviem teda preco v tých.inzeratoch uvádzajú,ze stále v záruke. Silno pochybujem,ze ta pani bude mať napr o rok záujem mi zreklamivat kocik ak budem potrebovať😕 btw kde sa teda opravujú kočíky,ktoré uz nie su v záruke?
@sladkamiki ano, je v zaruke, zaruka plati, ale ludia to nevedia, ze aky postoj moze zaujat obchodnik... aj ked nie kazdy mozno na tom baziruje, hlavne ak nie je vec kupena cez ineternet, mas len blocek a to je bez problemov reklamovat, nech si ktokolvek...
INak... aj to viem tiez len par mesiacov.... 🙂
Kociky mimo zaruky sa normalne opravuju tam, kde ich predavaju, akurat to uz nie je reklamacia, ale nakup nahradnych dielov a pod...
@sladkamiki ja mam k nemu blocik z obchodu a tu brozurku ako ho zlozit myslim ze.tam nieje.zarucny list
@katrin21 vďaka asi im narovinu napíšem a spýtam sa,nech viem,na čom som.
na reklamaciu staci blok alebo fa. netreba zarucny list.
@drunasha nemáš veľmi pravdu, pred dvoma týždňami sme reklamovali kočík a bolo treba aj záručný list, plus blocek resp.doklad o kúpe kočíka
A prečo ste reklamovali? ?Ak sa smiem spýtať?
@lenkamydlekova prosím ťa, tu podložku do kočíka si kde kúpila?
@sussana2005 nie tento sme reklamovali, ale britax, odišlo nám koliesko.
@luciabacia ta podlozka je kupena bola cisto farebna len ja som si ju pomalovala 😄
@luciabacia a neviem kde som ju kupila uz si nepametam teraz rozmýšľam ze kupim g mini 😊
Baby ako ste s nim spokojne? Uvazujem nad kupou easy go optimo. Nemala ste ziadna s nim problem? Ako stare dieta donho este vojde? Na aky vek cca je vjodny. Dakujem
@lucuska22 my ho zatial nemame ale info od ludi co to mali:
Kamoska mala sportovu verziu a max spokojna a to bola 2.majitelka, od nej to kupila dalsia kamoska a su max spokojny bez problemov. Jedna behala po meste a druha po dedine.
V obchode sme ho videla oslovila som manzelov a zena spokojna, mala v nom dobre sedi a muz trocha frflal ze tie penove kolieska na jeho vkus dost vrzgaju/buchaju ak je kriva cesta.
Tak snad som trocha pomohla pri zbierani recenzii 😉
podla mna treba dokupit gumene kolieska.nie je to zas az taka velka investicia.stoja max,33 eur.urcite sa oplati.
@sussana2005
@danky24 baby dakujem silno zvazujem kupu tohto kocika este musim ziatit ci je dobre skladny do auta 😉

Baby ,ktoré ho máte uz ,sta spokojne s odstupom času? Nehrkota,nevrzga? Už som nechcela poliaka a zrovna tento mi musel padnúť do oka😕😅