Kočík Easy Go Optimo
našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Mali ho vylozeny v All toyse v Avione no bola som tam v nedelu tak aktualne ho nemaju ☹
Koľko stojí V Poľsku ???
@sussana2005 vyzsie v diskusii je aj stranka polska kde sa da kupit, rozdiel s nasimi cenami bol cca 50€ ale realita priamo v polskom obchode moze byt ina. Sak ked vam to neponahla tak hned ked dostanem niejake blizsie info dam vediet. 😉
@lenkamydlekova v akej predajni by ho mohli mať už som bola v dvoch a nič že taký vôbec nemaju
Aha no pekne ja by som si ch chcela estecraz poriadne pozriet. Ked som tam bola som ho videla len teda dokladne nepozrela. Budem tam musiet zajst
Sivy tam bol ale teda neviem ci este je 😉 pojdem tam pozriet buduci tyzden
@marian86 aha, tak mozno plati ta aktualnejsia info, uvidime, chcem sa tam ist pozriet, zavolam tam, ci ho dostali, nech ho aspon pozriem, kym sa zase vykupi.. ale ze aktualne je asi dost vypredany , je on zaujem..
len mna prekvapilo, ze na nete pisu vahu cez 10kg spolu ked sa zrata aj sport. cast aj podvozok, aj 11kil to vychadza.. a mne sa v predajni zdal o dost lahsi, ako moj CAsualplay LOOP, ten ma 10,5 tusim... takze neviem, toto chcem poskusat a tiez ho vidiet realne poskladany, kolko v kufri zaberie
ahojte baby, neviete či je ešte vyložený v avione ? 🙂
my mame kocik uz vyše mesiaca takže sme stihli aj s fusakom sa voziť a uplne v pohode kopec miesta, mala ma 1 rok. čo sa týka tých koliecok tak hned sme kupovali aj gumené a spokojnosť. zložiť vkuse sa da len ak je sedacka opačne otočená čiže dieta chrbtom k vam. dcera je v ňom spokojna bez problémov si pospi, keď zaspi sklopime ju do lahu a ani sa nezobudi. takže čo sa nás týka sme s kočíkom spokojní všetci traja 😊
Uz maju opet v Aladdin..sup sup kuknut
Baby ja ho Uz mám doma.kúpili sme ho minulý týždeň. Som spokojná. Objednali sme aj nafukovacie kolesá lebo s tými čo ma tersz sa mi zdá že je taký tvrdší. Ťažšie vyjde koliesko na nejakú nerovnosť V chodníku. S nafukovacimi by to malo byť lrpsie A hlavne ľahšie A tichšie. Zatiaľ veľká spokojnosť. Každý mi kočík okukuje.tak asi ma úspech.
@sussana2005 ako stare mas dieta? Je priestranny? Mohla by si ho odfotit zlozeny?
Mám ho normslne Z obchodu. Pofotim dnes.moja mala ma 16m. Zmestí sa tam pohodw.

@lucuska22 ano je..