Kočík Easy Go Optimo
@sussana2005 nechcem ta nahnevat ani nic podobne ale v hc som ho za 238 kupila aj s kolieskami nafukovacimi 😉
Bože ja som sa zamilovala na prvý pohľad. Neviem co teraz robiť,synček má 3 a pól mesiaca a povodne som chcela kúpiť len športovú časť ale mne sa veľmi páči aj vanička,Doma mam teraz Britax b-motion a ten som chcela meniť lebo športová časť je iba v smere jazdy a teraz pri druhom som chcela aby som sa pozerala na malého. Myslite si že sa mi oplatí kúpiť aj vaničku alebo už počkať zo 3 mesiace a rovno iba športový? Ďakujem
@mirkatomasko urcite pockaj... ja som svoju furikovala v sportovej uz v 5tich mes. Ale je pravda ze uz bolo treba fusak a bola vo vani natlacena.
No tych par tyzdnov by som vydrzala ;)
@mirkatomasko uz vanicku nekupuj mozes ho tam dat podla mna skor ide do lahu 😉😉
@lucuska22 mňa stal 235 plus kolieska manžel kupoval za 45 €.kebyze viem že toľko dá za kolieska tak ich ani nechcem.preto pytam takú sumu.ale som ochotná ho dať za 200.nie je na ňom žiadna vada.je ako nový.
@miriamjal ako Miriam. Predávam ho lebo dcérka mi V ňom nechce už byť. Je Kupovany pred 2 mesiacmi cca.koncom marca .nemá žiadne vady.konštrukcia vôbec nepuka. Aspin O tím neviem.do kúpila som aj nafukovacie kolesá ktoré má vyšli 45 eur Z obchodu.kočík viem dať za 200 bez koliesok nafukovacích. Ale aj tie pologumene sú super len ha som stále vymyslala tak mi manžel kúpil aj nafukovacie. Napokon mi V ňom dcérka nechce sediwt pretože je strasne živá A cgce len chodiť.
@mirkatomasko dobre ráno Mirka. Ak by ste mala záujem o kociarik ja predávam. Viem vám ho dať za 200. Pôvodne má stal 235 plus som do kupovala nafukovacie kolesá za 45€Z obchodu.mám aj tie ak by ste chcela. Kociarik bol Kupovany koncom marca. Mám aj blocek. Je V záruke. Moja dcérka mi V ňom už nechce byť A už mi cez deň ani ne spinka takže mi doma iba stojí. Je krásny. Čistý, ako nový.
@sussana2005
Ďakujem ešte niesom rozhodnutá,aj tak ho budem potrebovať až niekedy júl-august a najskôr chcem predať môj a potom kúpiť. Ale ďakujem za ponuku.
A dnes som bola dosť prekvapená keď som bola v jednej predajni ho pozrieť na živo a predavačka mi povedala že kvalitou nič moc že oveľa kvalitnejší je Britax co mam...ako na jednej strašne som rada že to takto povedala no zas na druhej dosť sklamaná :(
Mne sa zdá dosť kvalitný.q praveze je pevný aj konštrukcia.podľa môjho názoru. Ja som mala už niekoľko kočíkov A tento je naj A ešte aj tie joie sú celkom dobre .tiež som mala ale konštrukcia mi začala pukat ale nebolo to také strašné. Potom sme videli tento A hneď sme sa doň zamilovali s manzelom. Lenže moja dcérka ako naschval V ňom nechce sediet.
@mirkatomasko ja ho mam od februara dnes ho nesiem do obchodu 2x na reklamaciu,banujem ze som ho aj kupila len som vymyslala radsej som si mala nechat svoj stary, dobre ti povedala predavacka ze neni nic moc, s mojou skusenostou ho vobec neodporucam. Na oko je to velmi pekny kocik a tam to vsetko konci toto je moja skusenost
Praskanie konstrukcie,rozchadzanie koliesok klasickych aj nafukovacich, kocik rozhrkany jak keby bol pouzivany 3 roky popritom ho mam 2 mesiace
@monikastarkova ahoj, prosim ta, mozem sa spytat... viem ze uz je to starsi prizpevok, ale ako si spokojna s kocikom? Nejake negativa, pozitiva? Je velmi krasny, presne tento si chcem kupit. A mala si k tomu kociku aj nafukovacie kolesa alebo tie obycajne? Dakujem za odpved.
@alexis81 tak jazdime cca 5mesiacou, kazdy den, vsetko v poriadku, ja som spokojna, mam oboje kolieska, nafukovacie kolieska som si dokupila(20€), lepsie su na nasu cestu(strk,kamen), uz som mala 2krat defekt, kocik nesetrim, jazdime po hociakom terene, preto som chcela obojo kolieska, takto vymenim, dam zalepit a ideme dalej
Monika kde ste kúpila kolieska?mňa vyšli 45.V alltoys. Dobre nás osmekli potom.
Baby predávam tento kočík ak by ste chceli. Je ako nový. Za 170.Kupovany V obchode.je este V záruke.mám K tomu všetko.
Ahojte ako su na tom u vas nafukovacie kolesa? Ja som si ich dokupovala v decembri a totalne som zodrala plaste. Uplne derave...len teraz neviem ci som ja tolko nabehala alebo su take biedne 🙄

Mamičky ak by mal niekto záujem predávam easy go optimo Kupovany pred 2 mesiacmi. Je ako nový. Dcérka mi V ňom už nechce byť. Mám K nemu do kupene aj nafukovacie kolesá.Kociarik je V top stave,je V záruke, Kupovany V obchode V ke.mám blocek. Cena s nafukovacimi kolieskami je 250 €.