Kočík Easy Go Optimo
Zdravím. Nepredáva niekto z vás ten kocik? Mam záujem 🙂
@matulya ak by som mala záujem o športovú časť?
@x_vixinela_x kočík som už minulý rok predala..komplet celý..teraz mám greentom
@x_vixinela_x ja ho budem predavat, uz na nom nejazdime.
@wanesaz môžem poprosiť foto a cenu?
@x_vixinela_x napisem Vam spravu
My pouzivame kocik od konca novembra. Mame aj nafukovacie kolesa. Tie su uplne super. Jazdime na nom denne, v snehu, v dazdi. Je velmi skladny, je aj celkom lahky. Dvojkombinacia nas vysla okolo 320€. Za tie peniaze sa rozhodne oplati. Nie je najuzasnejsi (stokke, bugaboo), ale v porovnani cena - kvalita sa rozhodne oplati, ak nechcete dat 1000€ za kocik. Rozhodne odporucam. Su aj omnoho tazsie a horsie kociky za vyssiu cenu.
Kde v okoli PO,Ke sa da obzriet nazivo tento kocik?alebo v Polsku konkretne mesto alebo obchod dakujem
Po je nejaká predajňa na Sečovská neviem názov pohladaj na internete a my sme kupovali z Adolf Stakčín super ponuku nájdeš aj na fb Kočíky Adoli
Mala som na myslí Sekcov
@lumine maju ho na Svaboch - Urxova ulica, predajna je v rodinnom dome 🙂 hod do googlu kociky Luna presov a ti vyhodi 🙂
Dievčatá kupim tento kočík prosím ponúknite s nafukovacimi kolieskami ďakujem
Dievčatá, bebude niekto posúvať vaničku a vajíčko k tomuto kočíku, niekedy v lete??? Farba by bola najlepšie tá tmavošedá, taký máme športiak.
@sibicelka dobry den, mala by som zaujem o vajicko.
@moly15082005 dobry vecer.
Zajtra Vam ho nafotim a poslem 🙂
@sibicelka dakujem pekne 🙂
Niekto na predaj nafukovacie kolesá???
pekny den ponukam na predaj hlboku vanicku bledohnedu +vajicko easy go optimo po 1 dietatku v super stave
Ďakujem už mam
Skúsim sa ešte raz opýtať 😉 nebude niekto posúvať hlbokú vaničku a vajíčko k tomuto kočiariku??? Alebo aspoň vajíčko???? Ďakujem 😉😊
@ludmila1307 Dobrý deň. Môžem posunúť vaničku ak by ste chceli, ale máme ju vo farbe Grey Fox. Po jednom dieťatku + priložím doklad o kúpe.
@ludmila1307 predam vanicku fialovu odber v tt
@x_vixinela_x ahoj, ja mam v ponuke velmi podobny - Easy go virage...pozri moj bazar.
@danky24 ďakujem veľmi pekne, ale fialovú nie 😉
@katarinagregďakujem, ale mám záujem len o optimo.

@lenkamydlekova pozdravujem...chcela by som sa opytat naa ten kocik stest odstupom casu..bolia ste spokojna?nechybalo tovčera odpruzenie?ma polohovatelne nozicky? A polohovanie do lahu je uplne?dakujem