icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
monikastarkova
21. sep 2016
lenkamydlekova
21. sep 2016

@martinkaa299 mame taky s ovcim runom a ten je siroky strasne no idem kupit sportovy fusak nejaky este musim najst 🙂

veronicenkaaaa
21. sep 2016

@lenkamydlekova jej super , ďakujem za info , objednala dom z netu, dnes ho svokra prevzala, kuriér ho doviezol, veľmi sa nan tesim , aj tašku som si objednala .ďakujem za odpoved ;)

lenkamydlekova
21. sep 2016

@monikastarkova prosim vas vy mate ten pinkie fusak aky je rozdiel medzi zimnym a prechodnym nebude nam stacit len prechodny kedze mala.bude poobliekana v nom? 🙂 dakujem za odpoved 🙂

lenkamydlekova
21. sep 2016

@veronicenkaaaa nemate zaco pekne kocikovanoe prajem 🙂

monikastarkova
22. sep 2016

@lenkamydlekova ja mam zimny, neviem ci je nejaky velky rozdiel medzi hrubkou, co som citala recenzie na pinkie, tak mamicky su spokojne, ja som ho zatial nevyuzila, rodim v novembri

gamitu
22. sep 2016

@lenkamydlekova ja sice zatial nemam Optimo, ale v aktualnom sportaku mam fusak Graco cocoon a je skvely, da sa vselijak zapnut a aj uplne vysoko aby na dietatko nefukalo, teplucky a je dobre tvarovany do sportiaka, ani nie je moc siroky. A prosim Ta, mozno si prehliadla, pytala som sa este na to vrzganie a hrkotanie kocika po dlhsom pouzivani, je to ok? Jazdi sa s nim pohodlne a ticho? Dakujem vopred za info 🙂

lenkamydlekova
22. sep 2016

@gamitu dakujem prepacte prehliadla som no je super ked idete po slusnom chodniku ked su diery v chodniku tak trosku hrka rucka tie biele koliecka inac kolieska idu tichucko 🙂

lenkamydlekova
22. sep 2016

@monikastarkova dakujem 🙂

gamitu
22. sep 2016

@lenkamydlekova dakujem velmi pekne 🙂

martinkaa299
autor
22. sep 2016

Baby ja uz ho mam tiez doma 🙂 vytesena som 🙂 manzel menej haha

marian86
22. sep 2016

@martinkaa299 manzel preco menej? daj foto .. ake kolesa mas?

martinkaa299
autor
22. sep 2016

@marian86 manzel nechcel kupovat novy. Kolieska mam oboje.

katrin21
22. sep 2016

krasny fusak, to je aky?
@martinkaa299

lenkamydlekova
22. sep 2016

@katrin21 prosím aky máte fusak?

katrin21
22. sep 2016

@lenkamydlekova my? to nie je moja fotka

martinkaa299
autor
22. sep 2016

@katrin21 g-mini

marian86
22. sep 2016

@martinkaa299 hehe som si aj myslela 😀 inak tu tasku neda normalne na rucku zavesit?

katrin21
22. sep 2016

@martinkaa299 paradny je,.. 🙂 ja som objednala uz Elodie teraz v akcii ten ruzovy minulorocny za 59E, no nekup to, ale tento sa mi paaaci.. daju sa aj nohy oddelite dole, otvorit?
lebo este jeden rozmyslam kupit, ked bude mala vacsia a topanky uz nosiit... mozno altabebe, ten som videla a vyzera super, ale aj tento tvoj vyzera fajn, len asi sa nedaju nohy otvorit, ci?

veronicenkaaaa
22. sep 2016

@lenkamydlekova ďakujem, podobne

martinkaa299
autor
22. sep 2016

@marian86 da sa aj mormalne zavesit 🙂

martinkaa299
autor
22. sep 2016

@katrin21 tomuto sa da aj spodok odopnut 🙂 minulu zimu bol miny ale je dost velky ked sa tsm zapne ta nadstavba tak aj narok hadam vyuzijeme stal ale 35e,ale mali dva druhy jeden sa da odopat,druhy nie.A ten elodie som tiez videla,keby nemam tiez kupujem. 🙂

katrin21
22. sep 2016
lenkamydlekova
22. sep 2016

@katrin21 prepacte 🙂

katrin21
22. sep 2016
chlorika
26. sep 2016

ahojte, ja som konecne videla easy go nazivo v predajni, velmi sa mi pacil na nete, ale predsa, dobre ze som ho videla, vsetko bolo super, len na hlbokej vanicke sa mi nepacilo to zapinanie nanoznika, ze to tak drelo po bokoch okolo tej konstrukcie, asi by ma to dost otravovala denne sa s tym pasovat, nakoniec som sa rozhodla pre petite&mars vario, vyzera velmi podobne, len farby su ine..(:

vivien1990
26. sep 2016

Ahojte baby môžem sa vás opýtať V ktorých predajniach ho majú?? Ja neviem zohnať žiadnu predajňu kde by som si ho mohla omrknut... A ešte sa chcem spýtať či už ste skúšali dať fusak aj do vaničky či sa tam v pohode zmestí.

monikastarkova
26. sep 2016

@chlorika ja som to skusala a na mojom kociku je to v poriadku ☹ nebol tam nejaky chybny kus vystaveny ? nie ze to zacne aj mne

lenkamaxim
26. sep 2016

@chlorika ahoj,chcem sa spytat nevies mi povedat kolko vazi ked je sportovy?

chlorika
26. sep 2016

@lenkamaxim 6kg podvozok, 4,5kg sedadlo, a da sa vidiet na predajni v predeti