icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
nikolina9
29. okt 2016

A co hovorite na ten kocik v terene?je vhodny aj do horsieho terenu (s nafukovacimi kolesami)ci len na asfalt

lenkamydlekova
31. okt 2016

@veronicenkaaaa tak tasku uz pouziva a zatial ziadna chyba 🙂

lenkamydlekova
31. okt 2016

@veronicenkaaaa tak tasku uz pouziva a zatial ziadna chyba 🙂
@marian86 preco prave bebeto? My sme mali bebeto vulcano a vobec sa mi nepacila.ta sportova cast 😀
@andulja zatial nema ziadne chyby len kupte s navukovacimi kolieskami 🙂 ja uvazujem ze ich kdesi objednam 🙂

marian86
1. nov 2016

@lenkamydlekova ja som uz bebetto mala ,a bola som spokojna az na tu striesku..potrebujem velke naf.kolesa kedze mame tu hrozne cesty-chodby , a to co mam( graco evo) mi urvite v snehu neprejde ani 1 km

katrin21
1. nov 2016

@lenkamydlekova ale kazde bebetto je ine.... NICO ma super sportovu cast, co sa tyka priestoru aj látka je fajn..

janulik2008
1. nov 2016

@marian86 chceli smr optimo ale nakolko sa stale odkladalo naskladnenie tak mame bebetto a je super inak ako na potvoru ked nam kocik netreba tak v alltoys maju 3 kusy 😀

majka1002
3. nov 2016

dobry den prosim vas zmesti sa tam dieta aj vacsie? ( 2 roky ?) opierka ma 43 cm co citam zda s ami to maaalo (teraz mame taky kde je 51 cm a mala ma hlavu zarovno) tu by bola nad nou...

majka1002
3. nov 2016

@janulik2008 prosim vas ste spokojna s bebeto nico ?

marian86
3. nov 2016

@majka1002 je super kocik.. skor na nerovne, terenne cesty

majka1002
3. nov 2016

zatial pozeram rozmerovo nam sedi najviac vsetky kociky maju male opierky chrbta (co uz teraz ked mame 13 mes by nam bolo male... tento vyzera byt velky ... ale zas nechcem obra nas od trojkombinacie je hrozne velkyy a tazky ale zaroven dnuka maly ...(dorjan) tak hadam tento bude taky neutral... musim ho ist pozriet niekde na zivo
@marian86
@marian86

marian86
3. nov 2016

@majka1002 tento kocik, je fakt urcene pre deti do tych 3 r. to je fakt , ja som mala 3 komb. Riko brano ecco, a sportova cast bola uzka..

majka1002
3. nov 2016

dobre dakujem 🙂

janulik2008
4. nov 2016

@majka1002 sno sme spokojni akurat ze je zle robena opierka chrbta a ked sa dava do lahu tak sa zasekava o striesku a je tazsi inak ok vyborne pruzenie ma ...

marian86
4. nov 2016

@janulik2008 vraj tu konstukciu treba iba zatlacit z vnutra a nebude zasekavat.

pasarica
4. nov 2016

Fuuu zienky, akosi sa tu stracam...bavite sa tu o plusoch a minusoch Easy go optimo, ci uz len o Bebetto nico? 🙂

marian86
4. nov 2016

@pasarica hlavna tema Easy go 🙂

lenkamydlekova
6. nov 2016

@katrin21 podla mna to je rovnake 🙂

peta_be
8. nov 2016

Zdravim,
nejak sa nemozem docitat, ci je easy go, vhodny uz aj pre vacsie deti do 2 rokov , videla som kocik aj nazivo hrozne sa mi pacil ze nie je taky velky, zmesti sa tam dieta v pohode aj s fusakom? Zdalo sa mi, ze cast na nozicky je taka kratsia

momoqui
8. nov 2016

@peta_be ktory myslis? Ja mam easy go nitro je to golfac tento je vhodny aj pre vacsie dieta. Ktory kocik myslis presne? :-?

peta_be
8. nov 2016

@momoqui easy go optimo myslim

monika12486
8. nov 2016

Dievcata, ta biela konstrukcia sa vam neposkriabala lebo mi pride, ze ne to take haklive. Dakujem 🙂

martinkaa299
autor
9. nov 2016

@monika12486 mne zatial nie

sibicelka
9. nov 2016

@nikolina9 do terene určite nie, ani s nafukovacími. mam ho doma a mam problem chodiť po obyčajnych popraskanych sidliskových chodnikoch. Inak je lahučky, skladny, preto som ho kupovala, pretože kočiar veľa nakladam do auta... ak chcete do terenu, pozerala by som niečo čo ma odpruženie, toto je tvrdé a nedá sa v tom ani ,,hojdať,,

sibicelka
9. nov 2016

@monika12486 nepoškriabala a to ho ozaj často prepravujem 🙂

peta_be
9. nov 2016

nikto zatial nenapisal ci je vhodny aj pre vacsie deticky, moja mala ma 20 mesiacov, a potrebujeme lahky sportovy kocik na zimu, preto aj lahky lebo ho potrebujem nakladat do auta.. dakujem za info :D

monika12486
10. nov 2016

a dievčatá ste spokojné aj s vaničkou? Je dostatočne veľká a hlboká aj na fusak?

sibicelka
11. nov 2016

@monika12486 podľa mňa nie... momentalne mam 5mesačnu a rozmýšľam čo dalej... asi budem musieť vytiahnuť športiak... 😒

denniya
26. nov 2016

@sibicelka ja mam tiez easy go a je celkovo super ale sa mi nepaci ze hrkocu predne koliecka. Ty mas nafukovacie? Chcem vediet ci tie hrkocu tiez alebo nie lebo rozmyslam ze ich dokupim

sibicelka
28. nov 2016

@denniya zatiaľ som nezaznamenala hrkot... furikujeme od juna 🙂 ano, nafukovacie

lenkamydlekova
29. nov 2016

Ahojte prosim vas jazdili ste uz po snehu s nafukovaci kolesami je to lepsie ako tie plastove ???
Dakujem 😉