Kočík Easy Go Optimo
našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

@veronicenkaaaa tak tasku uz pouziva a zatial ziadna chyba 🙂
@veronicenkaaaa tak tasku uz pouziva a zatial ziadna chyba 🙂
@marian86 preco prave bebeto? My sme mali bebeto vulcano a vobec sa mi nepacila.ta sportova cast 😀
@andulja zatial nema ziadne chyby len kupte s navukovacimi kolieskami 🙂 ja uvazujem ze ich kdesi objednam 🙂
@lenkamydlekova ja som uz bebetto mala ,a bola som spokojna az na tu striesku..potrebujem velke naf.kolesa kedze mame tu hrozne cesty-chodby , a to co mam( graco evo) mi urvite v snehu neprejde ani 1 km
@lenkamydlekova ale kazde bebetto je ine.... NICO ma super sportovu cast, co sa tyka priestoru aj látka je fajn..
@marian86 chceli smr optimo ale nakolko sa stale odkladalo naskladnenie tak mame bebetto a je super inak ako na potvoru ked nam kocik netreba tak v alltoys maju 3 kusy 😀
dobry den prosim vas zmesti sa tam dieta aj vacsie? ( 2 roky ?) opierka ma 43 cm co citam zda s ami to maaalo (teraz mame taky kde je 51 cm a mala ma hlavu zarovno) tu by bola nad nou...
@janulik2008 prosim vas ste spokojna s bebeto nico ?
zatial pozeram rozmerovo nam sedi najviac vsetky kociky maju male opierky chrbta (co uz teraz ked mame 13 mes by nam bolo male... tento vyzera byt velky ... ale zas nechcem obra nas od trojkombinacie je hrozne velkyy a tazky ale zaroven dnuka maly ...(dorjan) tak hadam tento bude taky neutral... musim ho ist pozriet niekde na zivo
@marian86
@marian86
@majka1002 tento kocik, je fakt urcene pre deti do tych 3 r. to je fakt , ja som mala 3 komb. Riko brano ecco, a sportova cast bola uzka..
dobre dakujem 🙂
@majka1002 sno sme spokojni akurat ze je zle robena opierka chrbta a ked sa dava do lahu tak sa zasekava o striesku a je tazsi inak ok vyborne pruzenie ma ...
@janulik2008 vraj tu konstukciu treba iba zatlacit z vnutra a nebude zasekavat.
Fuuu zienky, akosi sa tu stracam...bavite sa tu o plusoch a minusoch Easy go optimo, ci uz len o Bebetto nico? 🙂
@katrin21 podla mna to je rovnake 🙂
Zdravim,
nejak sa nemozem docitat, ci je easy go, vhodny uz aj pre vacsie deti do 2 rokov , videla som kocik aj nazivo hrozne sa mi pacil ze nie je taky velky, zmesti sa tam dieta v pohode aj s fusakom? Zdalo sa mi, ze cast na nozicky je taka kratsia
Dievcata, ta biela konstrukcia sa vam neposkriabala lebo mi pride, ze ne to take haklive. Dakujem 🙂
@monika12486 mne zatial nie
@nikolina9 do terene určite nie, ani s nafukovacími. mam ho doma a mam problem chodiť po obyčajnych popraskanych sidliskových chodnikoch. Inak je lahučky, skladny, preto som ho kupovala, pretože kočiar veľa nakladam do auta... ak chcete do terenu, pozerala by som niečo čo ma odpruženie, toto je tvrdé a nedá sa v tom ani ,,hojdať,,
@monika12486 nepoškriabala a to ho ozaj často prepravujem 🙂
nikto zatial nenapisal ci je vhodny aj pre vacsie deticky, moja mala ma 20 mesiacov, a potrebujeme lahky sportovy kocik na zimu, preto aj lahky lebo ho potrebujem nakladat do auta.. dakujem za info :D
a dievčatá ste spokojné aj s vaničkou? Je dostatočne veľká a hlboká aj na fusak?
@monika12486 podľa mňa nie... momentalne mam 5mesačnu a rozmýšľam čo dalej... asi budem musieť vytiahnuť športiak... 😒
Ahojte prosim vas jazdili ste uz po snehu s nafukovaci kolesami je to lepsie ako tie plastove ???
Dakujem 😉

A co hovorite na ten kocik v terene?je vhodny aj do horsieho terenu (s nafukovacimi kolesami)ci len na asfalt