icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
miabucekova1997
21. nov 2016

@petrahankova sorry ale vôbec sai to nechce čítať .... Môžem si hoci kde vyjadriť svoj názor

zamilion
21. nov 2016

@miabucekova1997 😂😂🙈

petrahankova
21. nov 2016

@lenkamaxim Po roku a pol jazdenia po dedine vyzerajú kolieska takto,uplne super,včera som ho čistila a vybrala až jeden minikamienok.Tieto kolieska su naozaj kvalitné.

mony221
Autor odpoveď zmazal
mony221
Autor odpoveď zmazal
hiphop_stawa
21. nov 2016

Ja mam do domu 16 schodov a den co den chodim hore dole po zadnych kolieskach.buggy mam 2roky revisible som mala tristvrteroka a tym kcikom nic neni ani rozhegane ani nic..zato som male predtym bexu a ta z tych schodov vrzgala ak hovado 😂😂

zamilion
21. nov 2016

Greentom ma najlepsie loziska koliesok jednoznacne.

lenkamaxim
22. nov 2016

Dakujem za odpovede. Chcem vas este poprosit,ked si najdete chvilku prosim odfotte mi ho s uplne sklopenou strechou,ako najviac cloni. Dakujem

mony221
Autor odpoveď zmazal
mony221
Autor odpoveď zmazal
petrahankova
22. nov 2016
mony221
Autor odpoveď zmazal
najjulinka
22. nov 2016

@lenkamaxim

inak mám na predaj 😉 🙂 189 s plaštenkou (plaštenka len 1-2x použitá a nová stojí 39€ a kočiar tiež malo použivany)

petrahankova
22. nov 2016

@mony221 jej to som ani nevedela,že classic nemá clonu 🙂

petrahankova
22. nov 2016

@najjulinka prosím tú sieťku máš odkial?

mony221
22. nov 2016

@petrahankova ano upp clasik nema tu clonku 🙂

najjulinka
22. nov 2016

@petrahankova tú sieťku už nepamtam.. či z babetkova či z tesca.. na iný kočiar som kupovala,a le tam moc nepasovala a tu sedí ako riť na šerbel........ sieťka staršia ako kočiar..... 😅 😀 kebyže mam čierno-čierny kočiar, tak je uuuplne super aj farebne..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

petrahankova
22. nov 2016

@najjulinka aj na mojom by sedela 😀

mony221
22. nov 2016

@petrahankova ja som to aj na aliexprese videla ;)

zamilion
22. nov 2016

Classic Up novy predavaju uz celkom polohovatelny a uz ma aj tu clonu.
Akurat mi cestuje z Holandska, odfotim ked pride

spinoza
22. nov 2016

prosím Vás, z akej stránky ste objednávala, resp. je nejaké video, že už aj classic je poľohovateľný?

najjulinka
22. nov 2016

@zamilion toto by aj mna zaujimalo, že kde kuknuť novinky..... kde ste to vysnorili 🙂 som zvedava velmi.... 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

lenkamaxim
22. nov 2016

Kocky dakujem vam vsetkym,ste zlate,ochotne! Tak po debate s muzom,na jar objednavam aj ja 😀 Uz teraz sa tesim.

evik.z
22. nov 2016

@lenkamaxim toto je novy ♡♡♡

najjulinka
22. nov 2016

aj madlo vylepšene...

najjulinka
22. nov 2016

mna to madlo najviac uputalo.. to je naj čo mi chýbalo ... wau

lenkamaxim
22. nov 2016

@evik.z uzasny! Mozem sa spytat odkial objednany?

evik.z
22. nov 2016

@lenkamaxim jasne. Tiez priamo od vyrobcu.

hiphop_stawa
22. nov 2016

@zamilion prosim ta to si obj z original greentom stranky?ja idem kupovat teraz ale u nas tera nemaju sedu konstrukciu ze dostsnu ale chcem ho az dakedy v januari nech mi tu nestoji zbytocne a bojim sa ze dovtedy zas nebudu mat sedu konstrukciu 🙈🙈🙈je zlozite otial obj...viem ze tam bolo postovne free asi pred 3mesiacnmi...este furt je?

hiphop_stawa
22. nov 2016

@evik.z prosim ta z greentom bodka com?je zlozite obj otial?je postovne free?