Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@evik.z dakujem
@hiphop_stawa postovne nie je free, je 26€
Objednanie jednoduche
a kde na stranke ste vynuchali ten nový? lebo mne furt ukazuje nie novy
@najjulinka posielaju uz novy. Komunikovala som s nimi emailom
@zamilion ahaaa. 😀
no nič.. škoda, že ja sa zbavujem už kočiara.... už mam velkačov len.... na par rokov pauza s kočiarmi.... 😀 😀 😀 😀 (po vyše 8 a pol roku nonstop kočikovania 😀 😀 😀 )...
https://www.facebook.com/greentomworld/photos/p... - dobre vidim na FB, že je to nejaký medzikrok... polohovanie staršie a madlo novšie 🙂 😀
@najjulinka podla striesky je to uz novsie polohovanie. A nove madlo ano, aj to mi pride. Uz sa neviem dockat
no chvilu nekočikujema už mi to chyba.... greentom je dokonaly..... 😅 😀
@petrahankova ďakujem pekne, ale momentálne nemám záujem, keby som mala, tak sa ozvem, ako som písala 🙂 pekný večer
@spinoza dakujem,ja som do teraz nemala od teba info,len čo si sa opýtala na cenu,
tak som nevedela, 🙂
Nemá nikto záujem o kočík greentom upp reversible?Malý má už 2,5roka a nevozí sa.Inak v top stave.
@zamilion Prosím ako je tu dlhá plocha na spanie?Dakujem
Ahojte, idem si aj ja kupit upp reversible, baby, je nejaka vychytana zahranicna stranka, kde je lacnejsi ako u nas novy za 300€?
@petrahankova
Mam ho v krabici uz, len som ho skusila, este smr v reversible na dvatri tyzdne
@iqqi mam na predaj tmavomodrý,ak by si chcela,bezchybný v záruke
@petrahankova dakujem, len uz som sa slubila jednej, co predava biely s mint, uvidim, ako padne, sice je to pre mna top kombi, ale podmienka je zmestit sa do kufra
@iqqi jasne,ak by nahodou,mam za 155€ 🙂
Inak to som ja na fb, co ste mi napisala 😉

@hiphop_stawa nic zložité 🙂. Ale poštovné som platila ☹. 2 mesiace dozadu. Skora 20 € az sa dobre pamätám 🙂