icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
evik.z
22. nov 2016

@hiphop_stawa nic zložité 🙂. Ale poštovné som platila ☹. 2 mesiace dozadu. Skora 20 € az sa dobre pamätám 🙂

hiphop_stawa
22. nov 2016

@evik.z dakujem

zamilion
22. nov 2016

@hiphop_stawa postovne nie je free, je 26€
Objednanie jednoduche

najjulinka
22. nov 2016

a kde na stranke ste vynuchali ten nový? lebo mne furt ukazuje nie novy

zamilion
22. nov 2016

@najjulinka posielaju uz novy. Komunikovala som s nimi emailom

najjulinka
22. nov 2016

@zamilion ahaaa. 😀

no nič.. škoda, že ja sa zbavujem už kočiara.... už mam velkačov len.... na par rokov pauza s kočiarmi.... 😀 😀 😀 😀 (po vyše 8 a pol roku nonstop kočikovania 😀 😀 😀 )...

petrahankova
23. nov 2016

Ak by niekto chcel,predávam za 155€ plus pošta,v top stave,ešte pol roka v záruke.

spinoza
23. nov 2016

@evik.z prosím Vás dajú sa na tomto novom classic dať aj nožičky vodorovne,tak že dieťa leží celé aj s nožičkami vo vodorovnej polohe? alebo nožičky sa nedajú nastavovať? ďakujem pekne

evik.z
23. nov 2016

@spinoza nie nožičky sa nedajú nastavovat. Ale videla som jednu vychytavku. Neskôr hodim foto.

evik.z
23. nov 2016
zamilion
23. nov 2016

@evik.z to je baby jogger? Da sa to kupit?

evik.z
24. nov 2016

@zamilion ano je. Este som to nehlada tak neviem . Myslim teva u nas. Na alegro ano.

zamilion
24. nov 2016

@evik.z iba v PL som nasla

najjulinka
24. nov 2016

https://www.facebook.com/greentomworld/photos/p... - dobre vidim na FB, že je to nejaký medzikrok... polohovanie staršie a madlo novšie 🙂 😀

zamilion
24. nov 2016

@najjulinka podla striesky je to uz novsie polohovanie. A nove madlo ano, aj to mi pride. Uz sa neviem dockat

najjulinka
24. nov 2016

no chvilu nekočikujema už mi to chyba.... greentom je dokonaly..... 😅 😀

spinoza
24. nov 2016

@petrahankova ďakujem pekne, ale momentálne nemám záujem, keby som mala, tak sa ozvem, ako som písala 🙂 pekný večer

petrahankova
25. nov 2016

@spinoza dakujem,ja som do teraz nemala od teba info,len čo si sa opýtala na cenu,
tak som nevedela, 🙂

petrahankova
25. nov 2016

Nemá nikto záujem o kočík greentom upp reversible?Malý má už 2,5roka a nevozí sa.Inak v top stave.

zamilion
25. nov 2016

Classic up novy sedak a nove madlo. Strieska ide celkom dopredu, je zateplena a pekne kryje aj pri uplnom ľahu

petrahankova
28. nov 2016

@zamilion Prosím ako je tu dlhá plocha na spanie?Dakujem

iqqi
28. nov 2016

Ahojte, idem si aj ja kupit upp reversible, baby, je nejaka vychytana zahranicna stranka, kde je lacnejsi ako u nas novy za 300€?

zamilion
28. nov 2016

@iqqi nie je, ceny su dane medzinarodne. Poliaci na blackfriday mali nejaku zlavu na starsie modely

zamilion
28. nov 2016

@petrahankova
Mam ho v krabici uz, len som ho skusila, este smr v reversible na dvatri tyzdne

petrahankova
29. nov 2016

@iqqi mam na predaj tmavomodrý,ak by si chcela,bezchybný v záruke

iqqi
29. nov 2016

@petrahankova dakujem, len uz som sa slubila jednej, co predava biely s mint, uvidim, ako padne, sice je to pre mna top kombi, ale podmienka je zmestit sa do kufra

petrahankova
29. nov 2016

@iqqi jasne,ak by nahodou,mam za 155€ 🙂

iqqi
29. nov 2016

Inak to som ja na fb, co ste mi napisala 😉

zamilion
29. nov 2016

@iqqi on sa do kufra zmesti v pohode, je mensi ako polske tanky, ale ja mam citroen C3 a tri deti, takze ked cestujem na dva dni, pre mna je to nepouzitelne.

hiphop_stawa
1. dec 2016

@zamilion
@evik.z baby a kolko trvalo lym to prislo..chcem obj dakedy po novom roku a 6marec mam termin. .