icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
adebi
24. mar 2017

@anjelicek26 hej tok myslíš to prišitie do stredu a nie po bokoch , no len zabudli, že keď sú prišité na bokoch tak sa veľkosť predlžuje o zadnú časť sedáka , tak mali dať o ten kus sedáka viac materiálu na páse-popruhu

anjelicek26
24. mar 2017

@adebi to im treba napisat, mozno ich osvieti 😂 Mne vtedy pisali, ze som absolutne prva, co sa na tie kratke pasy stazuje... aj ked ano bola som 1.zakaznik s polohovatelnym sedakom vtedy, takze mozne to aj je 😂

adebi
24. mar 2017

@anjelicek26 hej keď, neviem anglicky a odpoveď drobčekov je hore. a na to zzape koľko bolo cca max. okolo pásu len treba počítať, že tento kočiar deklarujú do 18kg

anjelicek26
24. mar 2017

@adebi tak bez bundy tam zapnem aj 6 rocneho, o to nic... on ma tych 19 kil 😂 Len musi sediet rovnko ako svieca a nedychat 😂 Nie to mat bundu ci nebodaj fusak 😂

adebi
24. mar 2017

@anjelicek26 veď to a predstav si 2,5 ročné dieťa tak stiahnuté tenkým pásom

anjelicek26
24. mar 2017

@adebi plus toto je fakt kocik kde sa neda, ze nepriputavat kvoli sklonu a hlbke sedaka vseobecne...

adebi
24. mar 2017

@mony221 dala som malému zimnú bundu _ a to nie je taká hrubizná- a podkasala 1x akoby mal otelováky - bez fusaku/ posadila so ho a aby to nemal moc stiahnuté som metrom namerala 76cm a to mále 12-13kg a 2roky 4 mesiace--ako ho mám zapnúť do popruhu max 66cm. Napíšte im to tam ak budete písať

anjelicek26
24. mar 2017

Ako na leto si vravim staci tolko miesta urcite a kedze ho na dlhsie neplanujem... krpana ma 86-87cm a 10,5kila

mony221
24. mar 2017

@adebi ja to uz neriesim akurat sa predal 🙂 kupila som este urbo bug a to je lepsie 🙂 ale odpisu a snad ten potah poslu

mony221
24. mar 2017

@anjelicek26 akaaa kraaaasna bambulka no nadherna ❤

anjelicek26
24. mar 2017

@mony221 teraz sedi prilepena v kocari a ocakava prechadzku, tak my radsej ideme 😂

adebi
24. mar 2017

@mony221
@anjelicek26 joj tak som ostala sama, neviem ako to bez jazyka vyriešim , keď neráčia nič reagovať s greentomu. ak Vás poprosím niekto by mi preložil toto:,,dala som malému zimnú bundu _ a to nie je taká hrubizná- a podkasala 1x akoby mal otelováky - bez fusaku/ posadila som ho a aby to nemal moc stiahnuté som metrom namerala 76cm a to má len 12-13kg a 2roky 4 mesiace--ako ho mám zapnúť do popruhu max 66cm aby sa nevyšmykol z kočíku.,, ďakujem a pošlem ešte raz foto. MONY221 a kam si im písala, že tak rýchlo reagovali???

mony221
24. mar 2017

@adebi do hodiny mi odpisali ..napis mi a prelozim ti to ..len si napsi text normalne ze dobry den som ta a ta zakupila som kocik tam a tam som zo SR a mam takyto problem..odfot si cislo kocika co mas ten zeley pas na konstrukcii a prilozis foto ok?

iqqi
24. mar 2017

Ahojte, mam tiez mentolovy reversible, aku mate k nemu kabelu? Original sa mi az tak nepaci, ale rada by som ladila 😉

anjelicek26
24. mar 2017

@iqqi ruzovu shopper greentom tasku. Mne sa to velmi paci ako kombi.

sarinka93
24. mar 2017

@mony221 skoda uz som ho predala tu na konikovi za 120€ 😊

adebi
24. mar 2017

@anjelicek26
@mony221 teraz keď som mala kočíky vedľa seba som prišla nato prečo sa malý zošmykuje . 2016 má časť poťahu pod zadkom s miernym spádom dozadu no 2017 presne naopak spád je k nožičkám - TERAZ NEVIEM či to len môj je taký????

anjelicek26
24. mar 2017

@adebi tak oni menia furt nieco a ani sa neunuvaju to niekde na to upozornit, ze ake zmeny su a kedze kludne updatuju kazde dva-tri mesiace, tak je to vzdy "prekvapko", co ti dojde.

iqqi
24. mar 2017

@anjelicek26
Dik, lenze ja mam chlapca, aha, teda origos, a posles mi pls ako to vyzera vo vnutri, bo nikde som sa nedopatrala, inak zvazujem bebe jou

adebi
24. mar 2017

@anjelicek26 len teraz neviem , či len ja nemám vadné polstrovanie so sklonom k nožičkám a nie do vnútra

anjelicek26
24. mar 2017

@iqqi nema vnutri priehradky shopper. Nahadzes a ides.

adebi
24. mar 2017

@mony221 napísal som o 14: 10 hod som zvedavá kedy odpíšu

adebi
24. mar 2017

@anjelicek26 - ináč od 14tej sa vôbec neráčili ozvať ani email ani facebook☹

sarinka93
26. mar 2017

Nepredava z vas niekto len podvozok 2017? 😊

kikuskab
7. apr 2017

Ahojte baby chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti s kočíkom poradiť mi mám pol ročnú dcéru a chcela by som pre ňu kočík veľmi ma zaujala práve táto značka len sa neviem rozhodnúť či classic alebo reversible. 2016 či 2017 ďakujem chcem to na dlhodobo kým mala vyrastie. Ak má niekto v ponuke na predaj ponúknite 🙂 ďakujem za každú radu ;)

evik.z
7. apr 2017

@vydana predavala skús 🙂

vydana
8. apr 2017

@evik.z už je dávno fuč 😔

iqqi
8. apr 2017

@kikuskab jednoznacne najprv rever, je mensi a vajickoidny, bolansom prave v predajni v prievidzi a vsetko mi povysvetlovala pani predavajuca, veeelmi mila a ochotna, keby ste vedeli, co vsetko chysta vyrobca...ach, uz mi chyba len vyhrat sportku. No ja som zacala v 8.mesiacoch a 10kg a je mu super, classik je este skoro, ale pak isto prejdem na clasik

kikuskab
8. apr 2017

@iqqi dakujem si zlata 🙂

anjelicek26
8. apr 2017

@iqqi ake novinky?