Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@adebi to im treba napisat, mozno ich osvieti 😂 Mne vtedy pisali, ze som absolutne prva, co sa na tie kratke pasy stazuje... aj ked ano bola som 1.zakaznik s polohovatelnym sedakom vtedy, takze mozne to aj je 😂
@anjelicek26 hej keď, neviem anglicky a odpoveď drobčekov je hore. a na to zzape koľko bolo cca max. okolo pásu len treba počítať, že tento kočiar deklarujú do 18kg
@adebi tak bez bundy tam zapnem aj 6 rocneho, o to nic... on ma tych 19 kil 😂 Len musi sediet rovnko ako svieca a nedychat 😂 Nie to mat bundu ci nebodaj fusak 😂
@anjelicek26 veď to a predstav si 2,5 ročné dieťa tak stiahnuté tenkým pásom
@adebi plus toto je fakt kocik kde sa neda, ze nepriputavat kvoli sklonu a hlbke sedaka vseobecne...
@mony221 dala som malému zimnú bundu _ a to nie je taká hrubizná- a podkasala 1x akoby mal otelováky - bez fusaku/ posadila so ho a aby to nemal moc stiahnuté som metrom namerala 76cm a to mále 12-13kg a 2roky 4 mesiace--ako ho mám zapnúť do popruhu max 66cm. Napíšte im to tam ak budete písať
@anjelicek26 akaaa kraaaasna bambulka no nadherna ❤
@mony221 teraz sedi prilepena v kocari a ocakava prechadzku, tak my radsej ideme 😂
@mony221
@anjelicek26 joj tak som ostala sama, neviem ako to bez jazyka vyriešim , keď neráčia nič reagovať s greentomu. ak Vás poprosím niekto by mi preložil toto:,,dala som malému zimnú bundu _ a to nie je taká hrubizná- a podkasala 1x akoby mal otelováky - bez fusaku/ posadila som ho a aby to nemal moc stiahnuté som metrom namerala 76cm a to má len 12-13kg a 2roky 4 mesiace--ako ho mám zapnúť do popruhu max 66cm aby sa nevyšmykol z kočíku.,, ďakujem a pošlem ešte raz foto. MONY221 a kam si im písala, že tak rýchlo reagovali???
Ahojte, mam tiez mentolovy reversible, aku mate k nemu kabelu? Original sa mi az tak nepaci, ale rada by som ladila 😉
@iqqi ruzovu shopper greentom tasku. Mne sa to velmi paci ako kombi.
@anjelicek26
@mony221 teraz keď som mala kočíky vedľa seba som prišla nato prečo sa malý zošmykuje . 2016 má časť poťahu pod zadkom s miernym spádom dozadu no 2017 presne naopak spád je k nožičkám - TERAZ NEVIEM či to len môj je taký????
@adebi tak oni menia furt nieco a ani sa neunuvaju to niekde na to upozornit, ze ake zmeny su a kedze kludne updatuju kazde dva-tri mesiace, tak je to vzdy "prekvapko", co ti dojde.
@anjelicek26
Dik, lenze ja mam chlapca, aha, teda origos, a posles mi pls ako to vyzera vo vnutri, bo nikde som sa nedopatrala, inak zvazujem bebe jou
@anjelicek26 len teraz neviem , či len ja nemám vadné polstrovanie so sklonom k nožičkám a nie do vnútra
@iqqi nema vnutri priehradky shopper. Nahadzes a ides.
@anjelicek26 - ináč od 14tej sa vôbec neráčili ozvať ani email ani facebook☹
Nepredava z vas niekto len podvozok 2017? 😊
Ahojte baby chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti s kočíkom poradiť mi mám pol ročnú dcéru a chcela by som pre ňu kočík veľmi ma zaujala práve táto značka len sa neviem rozhodnúť či classic alebo reversible. 2016 či 2017 ďakujem chcem to na dlhodobo kým mala vyrastie. Ak má niekto v ponuke na predaj ponúknite 🙂 ďakujem za každú radu ;)
@kikuskab jednoznacne najprv rever, je mensi a vajickoidny, bolansom prave v predajni v prievidzi a vsetko mi povysvetlovala pani predavajuca, veeelmi mila a ochotna, keby ste vedeli, co vsetko chysta vyrobca...ach, uz mi chyba len vyhrat sportku. No ja som zacala v 8.mesiacoch a 10kg a je mu super, classik je este skoro, ale pak isto prejdem na clasik
@iqqi ake novinky?

@anjelicek26 hej tok myslíš to prišitie do stredu a nie po bokoch , no len zabudli, že keď sú prišité na bokoch tak sa veľkosť predlžuje o zadnú časť sedáka , tak mali dať o ten kus sedáka viac materiálu na páse-popruhu